Προς το περιεχόμενο

PS3 160Gb 199 euro MediaMarkt

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι, GT5 τρέχει...(με οποιοδήποτε original δίσκο μέσα)

multiman 1.15 + 3.55 cfw

• Moderators
Δημοσ.

pkg...

Ακρα του τ@φου σιωπη στον "καμπο" βασιλευει...

Εφαγα μια ωριτσα ψαξιμο/διαβασμα αλλα νομιζω οτι το βρηκα.

Σε αυτο αναφερεσαι; "LV2.pkg PATCH" - Ενα ναι η ενα οχι...

Δημοσ.

Ακρα του τ@φου σιωπη στον "καμπο" βασιλευει...

Εφαγα μια ωριτσα ψαξιμο/διαβασμα αλλα νομιζω οτι το βρηκα.

Σε αυτο αναφερεσαι; "LV2.pkg PATCH" - Ενα ναι η ενα οχι...

Ρε συ γιατι δεν μου λες να σου στείλω pm να στα εξηγήσω?Νόμιζα ότι το ήξερες το κόλπο με τα pkg για αυτό δεν έστειλα.Όχι δεν αναφέρομαι σε αυτό καμία σχέση.Σε στελνω πμ τώρα να σου εξηγήσω αναλυτικά.

Δημοσ.

Για να μην τρεχετε αδικα, το αποθεμα τελειωσε...

Πέρασα βιαστικά σήμερα το απόγευμα από μαρούσι & όντωσ είχε τελειώσει. Έχει όμως το 320gb, αν πρόσεξα καλά, 249e με pes2011 και έξτρα χειριστήριο thrustmaster.

Δημοσ.

Πέρασα βιαστικά σήμερα το απόγευμα από μαρούσι & όντωσ είχε τελειώσει. Έχει όμως το 320gb, αν πρόσεξα καλά, 249e με pes2011 και έξτρα χειριστήριο thrustmaster.

Σίγουρα 249?Καποιος είπε για 299 για αυτό το πακέτο.

Δημοσ.

Δεν παίρνω ορκο γιατι το ειδα με την ακρη του ματιού μου, όπως έφευγα βιαστικά. Παίζει να ήταν και 299. Sorry για την παραπληροφόρηση.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν παίρνω ορκο γιατι το ειδα με την ακρη του ματιού μου, όπως έφευγα βιαστικά. Παίζει να ήταν και 299. Sorry για την παραπληροφόρηση.

299 ειναι και στο φυλλαδιο και στο πρωτο ποστ εδω του TS. Εκει σκοπευε αυτη η χαμηλη τιμη του 160gb, να τραβηξει πελατες που αφου τελειωσε η καλη προσφορα, οπως θα ειναι κ@..μενοι (και με β και με υ tongue.gif ), να παρουν κατι με καλο κερδος για το μαγαζι... (το "μαρκετινγκ" που ελεγα χθες στον beez που ρωτησε γιατι 70 ευρω κατω το 160 απο το 320gb)

Δημοσ.

299 ειναι και στο φυλλαδιο και στο πρωτο ποστ εδω του TS. Εκει σκοπευε αυτη η χαμηλη τιμη του 160gb, να τραβηξει πελατες που αφου τελειωσε η καλη προσφορα, οπως θα ειναι κ@..μενοι (και με β και με υ tongue.gif ), να παρουν κατι με καλο κερδος για το μαγαζι... (το "μαρκετινγκ" που ελεγα χθες στον beez που ρωτησε γιατι 70 ευρω κατω το 160 απο το 320gb)

Βασικά φωτιά μας άνεψε ο Παπασωτηρίου.Εγω δεν άντεξα και πήρα στα 299 το 320 με killzone 2,uncharted 2 αλλα χαλάλι του.Και εδώ που είμαστε το κοντινότερο mediamarkt είναι 200 χιλιόμετρα πάνε έλα οπότε δεν άξιζε και πάλι.

• Moderators
Δημοσ.

Σίγουρα έχει κάποια σχέση με το τάβλι.

Επειδη βλεπω ακομα με αυτο ασχολειστε και ειναι απο τα πλεον offtopic ολων των εποχων (tongue.gif) να σας πω το γιατι: (σοβαρα ομως)

Η διαφορα προκυπτει λογω του οτι το ενα τονιζεται ενω το αλλο οχι...

Δημοσ.

UPDATE 20:15

Ειχε 6 κομματια - 1 που πηρε ενας φιλος = 5 κοματια

PS3 320GB + joystic thrustmaster + PES2010 στα 259 ευρω

Σχετικα καλη τιμη πιστευω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...