Προς το περιεχόμενο

PS3 160Gb 199 euro MediaMarkt

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να το χαρεις αλλα μαλλον να το χακαρεις ενοούσες :) τελικα μετα απο 13 σελιδες ποστ δεν εχεις καταφερεις να χτυπησεις κατι? coming to a plaisio niar you? χεχε (το πρωτο πρωινο ασχετο ποστ)

• Moderators
Δημοσ.

To θέμα παιδιά δεν είναι ποιος θα το πάρει 100-200-300 ευρό.Το να το χαρεί είναι το βασικό.Δηλαδή πιο το νόημα να το πάρεις 50 ευρό και να μην το παίξεις ποτε?Καλύτερα να το πάρεις 500 ευρό αλλά να το λιώσεις.Τα 20-30-40 ευρό διαφορά δεν θα κάνουν το ps3 χειρότερο.

Δεν καταλαβα που κολλουσε αυτο που ειπες. Το φορουμ εδω ειναι προσφορες, για τιμες μιλαμε (και οχι μονο) και οχι για κρεμυδακια ή για την αναπαραγωγη των βατραχων... tongue.gif

Δεν υπαρχει λογος καποιος που το πηρε 500 ευρω να στεναχωριεται αν καποιος το πηρε 50 παντως... (αν θελει βεβαια, δικαιωμα του)

• Moderators
Δημοσ.

εγω ηξερα δεν βγαζει dts.σε 80αρι παλιο δεν βγαζει ηχο τωρα εσεις κατι παρεαπανω ξερετε.

Και σε παιχνιδι dts στον ενισχυτη: Μολις τσεκαρα το GT5 το οποιο ειναι το πρωτο που βλεπω να δινει dts στον ενισχυτη. (το 4ο παιχνιδι που δοκιμαζω, ολα τα αλλα δινουν dolby digital)

Ολα "αυτα" φιλε king με multi, χωρις προβλημα...

Δημοσ.

να το χαρεις αλλα μαλλον να το χακαρεις ενοούσες :) τελικα μετα απο 13 σελιδες ποστ δεν εχεις καταφερεις να χτυπησεις κατι? coming to a plaisio niar you? χεχε (το πρωτο πρωινο ασχετο ποστ)

κ θα το χαρω κ θα το χακαρω.αφου δεν εχουν κανει καμια προσφορα της προκοπης εδω πανω τι να κανω ρε συ?περιμενω

Δημοσ.

Και σε παιχνιδι dts στον ενισχυτη: Μολις τσεκαρα το GT5 το οποιο ειναι το πρωτο που βλεπω να δινει dts στον ενισχυτη. (το 4ο παιχνιδι που δοκιμαζω, ολα τα αλλα δινουν dolby digital)

Ολα "αυτα" φιλε king με multi, χωρις προβλημα...

Δεν μου κάθησε ο multiman ρε συ απο την αρχή.Είναι όπως το δει κανείς.Δεν έπαιξε τίποτα τον πέταξα τον multiman και βρήκα άλλο τρόπο πολύ πιο εύκολο απο του multiman.Σε όλους που έπαιξε εννοείται να μην τον πειράξουν.Σε μένα όμως δεν έπαιξε.Τον καθένα ότι τον βολεύει.

Το uncharted 2 δίνει και αυτό κανονικά dts 5.1 όπως το GT5 ή lpcm 7.1 απο την hdmi.Τα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει δίνουν lpcm 7.1/5.1 και ακούγονται κανονικά όλα τα κανάλια πολύ καθαρά.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μου κάθησε ο multiman ρε συ απο την αρχή.Είναι όπως το δει κανείς.Δεν έπαιξε τίποτα τον πέταξα τον multiman και βρήκα άλλο τρόπο πολύ πιο εύκολο απο του multiman.Σε όλους που έπαιξε εννοείται να μην τον πειράξουν.Σε μένα όμως δεν έπαιξε.Τον καθένα ότι τον βολεύει.

Ναι αλλα ο τροπος που βρηκες σε καλυπτει για ολα;

Μπορεις πχ να μου βρεις pkg για το GT5 και PES2011; Γινονται μετα τα updates που χρειαζονται για να ξεκινησει το παιχνιδι; Με τον multiman εγιναν ολα κανονικα (χωρις δισκακι, στον εσωτερικο). (στειλε pm αν "δεν κανει" να ποσταρεις εδω). Δεν εχω καταφερει να βρω κατι...

Δημοσ.

Ναι αλλα ο τροπος που βρηκες σε καλυπτει για ολα;

Μπορεις πχ να μου βρεις pkg για το GT5 και PES2011; Γινονται μετα τα updates που χρειαζονται για να ξεκινησει το παιχνιδι; Με τον multiman εγιναν ολα κανονικα (χωρις δισκακι, στον εσωτερικο). (στειλε pm αν "δεν κανει" να ποσταρεις εδω). Δεν εχω καταφερει να βρω κατι...

Οχι η αλήθεια είναι ότι δεν με καλύπτει για όλα αυτό είναι σίγουρο.Έχω καμια 10αριά παιχνίδια που παίζουν κανονικά με το pkg.Σίγουρα στο μέλλον θα ξαναβάλω κάποιον backup manager και που θα πάει θα το βρω το λάθος που έκανα στην αρχή και δεν μου έπαιζε τίποτα και έτσι τα games που δεν υπάρχουν pkg θα χρησιμοποιώ άλλο τρόπο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αντε ρε παιδια να δει και το ματι μας καμια καλη προσφορα.Τι να πω το πσ3 αρχισε να με προσελκυει( :rolleyes: ) απο τον Μαρτιο.Αν υπαρχει καμια προσφορα στο 200αρι ξανα σφυρατε οκ?

Δημοσ.

Αντε ρε παιδια να δει και το ματι μας καμια καλη προσφορα.Τι να πω το πσ3 αρχισε να με προσελκυει( :rolleyes: ) απο τον Μαρτιο.Αν υπαρχει καμια προσφορα στο 200αρι ξανα σφυρατε οκ?

υπομονη φιλε....σε 1-2 εβδομαδες θα ειναι το -20% του carrefour....τωρα στα 200 δε θα βρεις, αλλα οποιο πακετο εχει με 1-2 παιχνιδακια, με κανα Move ή οτιδηποτε θα το βρεις κατω απο 250 και θα ειναι καλη τιμη για το πακετο...

Δημοσ.

υπομονη φιλε....σε 1-2 εβδομαδες θα ειναι το -20% του carrefour....τωρα στα 200 δε θα βρεις, αλλα οποιο πακετο εχει με 1-2 παιχνιδακια, με κανα Move ή οτιδηποτε θα το βρεις κατω απο 250 και θα ειναι καλη τιμη για το πακετο...

Ευχαριστω πολυ ρε φιλε.Εχω μεχρι 250 ευρα να ξοδεψω αλλα εχω ακουσει πολλα για το carrefour σε σχεση με ηλεκτρονικα ηδη.Επιδη στην πολη μου δεν εχουμε ουτε public oute mediamarkt ξερετε αν αυτα τα 2 θα δινουν κανα πσ3 κατω απο 250?(οποιαδηποτε εκδοση για σκληρο και χορις παιχνιδια αφου θα ειναι το 2ο μου)

Δημοσ.

φιλε μια χαρα ειναι το carrefour σε σχεση με τα ηλεκτρονικα.Αλλωστε η εγγυηση σου θα ειναι απο τη sony ελλας(πονεμενη ιστορια).Αν ισχυσουν τα των προηγουμενων ετω υπολογισε με το -20% γυρω στα 220 η φθηνοτερη εκδοση.ΚΑι εγω ολο λεω να το χτυπησω και ολο το αναβαλλω ρε γμτ......

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος τα Carrefour κάνουν -20% τον Αύγουστο και πριν τα Χριστούγεννα... το Πάσχα δεν θυμάμαι να έχουν κάνει ποτέ.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος τα Carrefour κάνουν -20% τον Αύγουστο και πριν τα Χριστούγεννα... το Πάσχα δεν θυμάμαι να έχουν κάνει ποτέ.

Εγω παντως απο οτι ξερω και εχω ακουσει κανουν και το Πασχα.Αλλα ενταξει κατω απο 250(και λιγοτερα) σιγουρα θα το βρεις και σε αλλα καταστηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...