ermis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την αγορά ενός καινούργιου λάπτοπ. Έχοντας στην κατοχή ένα Sony Vaio VGN-Z11XN (πανέμορφο και πανάλαφρο, με πολύ σοβαρά και άλυτα προβλήματα θερμοκρασίας) για την δουλειά και ένα Acer Aspire 5738Z (όχι τόσο όμορφο όχι τόσο ελαφρύ, όμως αξιόπιστο και γρήγορο) για το σπίτι, έχω πρόθεση να προβώ στην αγορά κάποιου ανάμεσα στις 13 με 15 ίντσες. Με χρήση ελαφρού προγράμματος μηχανογράφησης και άπλα υπολογιστικά φύλλα με στατιστικά δεδομένα, η βασική του χρήση θα ήθελα να είναι ενός σύγχρονου media player ίσως και κατεβαστήρι! Υψηλής ανάλυσης αρχεία ήχου και εικόνας ,έξοδος οπτικής ίνας αλλά και hdmi 1,4 για οδήγηση πολυκάναλου ενισχυτή αλλά 3D προβολέα, ίσως και usb3 γιατί το μέλλον είναι εδώ. Υποστήριξη των νέων format ήχου και εικόνας, αξιόπιστο, γρήγορο, ελαφρύ και με άριστο value for money... Ζητάω πολλά...θα δείξει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε οποίον λάβει μέρος σε αυτήν την συζήτηση.
jtheogr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ισως πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε κάποια απο τα χαρακτηριστικά π.χ. usb 3 εχουν πολύ λίγα μοντέλα και δεν είναι και ελαφριά οσο για την οπτική ίνα και hdmi 1,4 δεν ξέρω κανένα μοντέλο.
jtheogr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είναι κακό το μόνο αρνητικό για εμένα στο συγκεκριμένο είναι τα 3.5 κιλά , δες και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.