Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρους δισκους

giokspy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα στον άλλαζαν και ας ήταν "repairable"...

δλδ στο disk management τον βλέπει ως Raw και δεν σε αφήνει να του ορίσεις partition? wtf? για δοκίμασε με κάνα Partition Manager

κάποιο αξιόλογο;

Δημοσ.

τελικα δημιουργηθηκε ο τομος και τωρα μου δειχνει οτι ολα ειναι ok. σημαινει οτι δεν εχει προβλημα η δεν ειναι αρνητικο δειγμα το νοτι εβγαλε bad sectors? γιατι δε νομιζω να τον δεχτουν πισω. σημειοτεον οτι οταν τον πηρα εκανα αργη διαμορφωση αρκετες ωρες σε NTFS και παρολα αυτα εβγαλε bad sectors

http://img510.imageshack.us/g/26233194.jpg/

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν γνωρίζω, αλλά κάτι μου λέει ότι θα το μάθουμε με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο :P

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτός είναι ο δύσκολος τρόπος, ο εύκολος είναι να γνωρίζει κάποιος με σιγουριά και να το postάρει...

Δημοσ.

το θεμα ειναι πως να δειξεις οτι ειχε bad sectors. τελικα βλακεια που ετρεξα write zeros test και επανηλθε. βεβαια ποιος μου λεει οτι δε θα εκαναν το ιδιο στο eshop και θα μου τον επεστρεφαν ως μη ελλατωματικο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα ο δισκος εβγαλε κι αλλα περισσοτερα bad sectors. θα ειμαι τυχερος αν προλαβω να μεταφερω τα αρχεια και παω για rma. στο ΗD Sentinel συνεχως πεφτει το health

2gt2lpx.jpg

Δημοσ.

ευτυχως τα δεδομενα μεταφερονται οποτε μαλλον θα τα γλυτωσω.. θα τρεξω το βραδυ και wd diagnostic και αυριο παω για rma. το κακο ειναι οτι γεμισαν οι σκληροι μου. Ειναι αραγε αναξιοπιστος ο Iomega http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.340002 ?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχουν "αξιόπιστοι", όλοι έχουν πιθανότητα να χαλάσουν, πολλά λεφτά για 750gb external πάντως...με 129 euro παίρνεις 2ΤΒ MyBook USB3.0 και με κάτω από 90 euro 2ΤΒ Samsung F4 εσωτερικό

Δημοσ.

τον είχα πάρει προσφορά 80ευρώ. ελπίζω το eshop να τον αντικαταστήσει και να μη μου πιστώσει το πόσο αφού δεν είναι τώρα σε προσφορά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...