Προς το περιεχόμενο

boot πάντα με την δεύτερη φορά

evts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια γνώμη για να καταλήξω κάπου. Έχω ένα pc που κάνει boot πάντα με την δεύτερη φορά. Αν είναι δηλαδή κλειστό για αρκετή ώρα και το ανοίξω ακούγονται τα ανεμιστηράκια τροφοδοτικού δεν κάνει beeps, δεν δίνει power στην οθόνη και μένει κολλημένο με τα ανεμιστήρια να γυρνάνε στο full. Στην συνέχεια αν κρατήσω το power πατημένο να κλείσει και ξανά πατήσω στα καπάκια τότε bootάρει κανονικά. Τι πιστευτέ τροφοδοτικό ή μητρική ;

Δημοσ.

gousgounakos η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι η εξής

1)clear cmos

2)Ρύθμισε bios

3)Δες τι παίζει και πάλι (μεταξύ μας τα ίδια θα κάνει)

4)αποσύνδεσε τα πάντα, σύνδεσέ τα έξω από το κουτί, με μία ram που θα την δοκιμάσεις σε διάφορα slots, σε ένα πάγκο πχ. Ξανακάνε εκκίνηση (επίσης τα ίδια θα κάνει)

5)δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό (αν δεν το κάνει είναι το τροφοδοτικό)

6)αν συνεχίσει βάψε μπλε τη Mobo.

Δε χάνεις και τίποτα μετά τα παραπάνω αν κάνεις και ένα bios update (και πάλι δεν νομίζω να δώσει λύση)

Δημοσ.

gousgounakos η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι η εξής

1)clear cmos

2)Ρύθμισε bios

3)Δες τι παίζει και πάλι (μεταξύ μας τα ίδια θα κάνει)

4)αποσύνδεσε τα πάντα, σύνδεσέ τα έξω από το κουτί, με μία ram που θα την δοκιμάσεις σε διάφορα slots, σε ένα πάγκο πχ. Ξανακάνε εκκίνηση (επίσης τα ίδια θα κάνει)

5)δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό (αν δεν το κάνει είναι το τροφοδοτικό)

6)αν συνεχίσει βάψε μπλε τη Mobo.

Δε χάνεις και τίποτα μετά τα παραπάνω αν κάνεις και ένα bios update (και πάλι δεν νομίζω να δώσει λύση)

Πώ πω πω του βάζεις τα δύσκολα πρώτα.Θα πρότεινα να κάνει το 5 πρώτα για να δει άμεσα αποτελέσματα και κατόπιν τα επόμενα :-D ειδικά το 4 αν το κάνει και δεν δει αποτέλεσμα και με το 5 καταλάβει πχ ότι φταίει η τροφοδοτικούμπα.....έχεις ακούσει πολλά μπινελίκια κατά το βάλε-βγάλε !!!!:-D

Επίσης αν βάψει μπλε και πάρει την οδό της η mobo.... πως θα κάνει το bios update???:huh:

Μπερδεμένα μας τα λες απόψε!!!

Δημοσ.

Πώ πω πω του βάζεις τα δύσκολα πρώτα.Θα πρότεινα να κάνει το 5 πρώτα για να δει άμεσα αποτελέσματα και κατόπιν τα επόμενα :-D ειδικά το 4 αν το κάνει και δεν δει αποτέλεσμα και με το 5 καταλάβει πχ ότι φταίει η τροφοδοτικούμπα.....έχεις ακούσει πολλά μπινελίκια κατά το βάλε-βγάλε !!!!:-D

Επίσης αν βάψει μπλε και πάρει την οδό της η mobo.... πως θα κάνει το bios update???:huh:

Μπερδεμένα μας τα λες απόψε!!!

Τυπικά τα πρώτα και το μπλε τρόπος του λέγειν :P

Δημοσ.

Μάλλον τα είχε κοπάνησει σε κανα μπαράκι πρίν. Ξημερώματα Κυριακής τι περιμένεις και σύ. :P :-D

άντρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Βασικά το 4 & 5 μου έμεινε να δοκιμάσω αύριο γιατί βαριέμαι τώρα :P Τα υπόλοιπα τα έχω κάνει ήδη.

Δημοσ.

Επίσης τώρα που ξανα κοίταξα πιο προσεκτικά το αρχικό πρόβλημα.Ενδέχεται να μην κάνει και καλή επαφή κάτι κάπου,με κύριο ύποπτο ακόμα και το κουμπί power!!!Αν μπεις στην διαδικασία να ξεκουμπώσεις,ξανακούμπωσε προσεκτικά !

Lionheart75 τί περιμένεις??ΓΥΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΕΕΕΕΕΕΕΣ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Επίσης τώρα που ξανα κοίταξα πιο προσεκτικά το αρχικό πρόβλημα.Ενδέχεται να μην κάνει και καλή επαφή κάτι κάπου,με κύριο ύποπτο ακόμα και το κουμπί power!!!Αν μπεις στην διαδικασία να ξεκουμπώσεις,ξανακούμπωσε προσεκτικά !

Lionheart75 τί περιμένεις??ΓΥΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΕΕΕΕΕΕΕΣ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μα με το να τα συνδέσει όλα έξω από το κουτί, για κατσαβιδοτή εκκίνηση δε πάει; :P

άντρεεεεεεεεεεες

Δημοσ.

Μα με το να τα συνδέσει όλα έξω από το κουτί, για κατσαβιδοτή εκκίνηση δε πάει; :P

άντρεεεεεεεεεεες

Ναι βεβαίως ,αλλά πρώτα ας αλλάξει με ένα δανεικό τροφοδοτικό....μπας και γλυτώσει όλη την μανούρα.Έπονται τα υπόλοιπα στην περίπτωση που γίνει πάλι διπλό άνοιγμα.Στο δικό σου ποστ βασίστηκα και απλά τόνισα να έχει το νου του για καλά κουμπώματα.

Κάτι έχεις εσύ σήμερα ....ντεφορμέ σε βλέπω...σαν να έχεις χάσει λίγο την μπάλα!!!ΓΥΝΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ:P

Δημοσ.

Κοιτα συμπτωση το κανει και το πισι του φιλαρακου μου ακριβως το ιδιο , ανοιγει παντα με τη 2η οταν ειναι κλειστο ωρες. Εχει μια DFI x58 H6 , i7 920 C0 , corsair 620 modul , 5770 CF , OCZ gold 1600 CL8 6gb. Αναμενουμε λυση του προβληματος :)

Δημοσ.

Δοκίμασα να βγάλω οτι usb ήταν συνδεδεμένο (πληκτρολόγιο , ποντίκι) και ξεκίνησε! Την επόμενη έβγαλα μόνο το mouse δεν έκανε boot, μετά δοκίμασα το πλητρολόγιο και έκανε boot. Βασικά πρέπει να είναι αρκετή ώρα κλειστό το pc αλλιώς κάνει boot όπως και να έχει, οπότε χρειάζεται χρόνο. Θέλω να δοκιμάσω τώρα αν βάλω σε άλλη usb θυρα το πληκτρολόγιο τι γίνεται και μετά να βάλω το ποντίκι σε αυτή που ήταν το πληκτρολόγιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...