Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εχω κανει 1 μηνα συνδρομη στο http://www.mydownloader.net/ και τελειωνει σε λιγο. Κανενα προβλημα, εκτος οτι το download limit ειναι αρκετα μικρο, στα 3gb την ημερα μονο!! Υπαρχει κατι καλυτερο ρε παιδια; Επισης υπαρχει καποιος τροπος να τα συνδεσω με το jdownloader ή οχι; Δε με βολευει να τα κατεβαζω με τον firefox, ασε που κατεβαινουν ολα μαζι και δε μπορω να κανω και pause ή να διαχειρισω ποσο traffic να μου τρωει.
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εχω κανει 1 μηνα συνδρομη στο http://www.mydownloader.net/ και τελειωνει σε λιγο. Κανενα προβλημα, εκτος οτι το download limit ειναι αρκετα μικρο, στα 3gb την ημερα μονο!! Υπαρχει κατι καλυτερο ρε παιδια; Επισης υπαρχει καποιος τροπος να τα συνδεσω με το jdownloader ή οχι; Δε με βολευει να τα κατεβαζω με τον firefox, ασε που κατεβαινουν ολα μαζι και δε μπορω να κανω και pause ή να διαχειρισω ποσο traffic να μου τρωει. Ποιος σου δίνει μόνο 3gb traffic;
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 To site ποα αναφερω. How many Gbs I can download per day with my premium account?Download limit for premium users is 3Gb per day. However if you have not used your full 3Gb per day you don’t forfeit it! The balance rolls over to the following day and you can collect up to 15GB in total. Τωρα δοκιμαζω και το alldebrid να δω τι παιζει!
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 To site ποα αναφερω. Μήπως ξέχασες να το αναφέρεις όμως
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν το αναφέρεις. Σου ξέφυγε Σε πρόλαβα σε πρόλαβα
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αφου το βλεπω ρε μαγκες.. http://www.mydownloader.net/ Τεσπα, μπορει καποιος να μου πει πως θα βαλω το alldebrid στο jdownloader; Μου εχει φυγει η Παναγια δεν αντεχω αλλο! Εβαλα και την nighty version, εκανα Update, παλι τιποτα!!
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αφου το βλεπω ρε μαγκες.. Μαγκα εγώ όχι όμως
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εχω κανει 1 μηνα συνδρομη στο http://www.mydownloader.net/ και τελειωνει σε λιγο. Κανενα προβλημα, εκτος οτι το download limit ειναι αρκετα μικρο, στα 3gb την ημερα μονο!! Υπαρχει κατι καλυτερο ρε παιδια; Επισης υπαρχει καποιος τροπος να τα συνδεσω με το jdownloader ή οχι; Δε με βολευει να τα κατεβαζω με τον firefox, ασε που κατεβαινουν ολα μαζι και δε μπορω να κανω και pause ή να διαχειρισω ποσο traffic να μου τρωει. Ρε σεις έλεος τι παίζει; Οντως το γράφει επάνω αλλά φαίνεται μόνο με quote και μέσα στον editor > http://www.mydownloader.net/
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Luxxοτικα πρώτον για αλλη μια φορά σε πιάσανε κώτσο για το mydownload. Ακριβοπλήρωσες μια τέτοια υπηρεσία. Δεύτερον τα links που παράγονται από το Mydownload μπορούν να μπουν στο jdownloader και κατεβάινουν κανονικά χωρίς προβλήματα (ναι το δοκίμασα). Τρίτον δεν χρειάζεται να περάσεις το λογαριασμό alldebrid μέσα στο jdownloader (αν και εχει και δοηγίες- αλλα επιμένω δεν χρειάζεται). Βάζεις τα links στον downloader του alldebrid/mydownload και μόλις δημιουργηθούν τα Links τα αντιγράφεις και τα περνάς στο jdownloader (καρτέλα linkgrabber). Τέλος συμφωνω με την karmen και το link δεν εμφανίζεται. Ίσως υπάρχει bug.
pigeon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αλλη μια φορά τα respects μου στους γνωρίζοντες (isay, karmen, etc). Η υπηρεσία όπως προτείνατε alldebrid είναι όλα τα λεφτά! Δουλεύει άψογα το ff addon (δεξί click-alldebrid) αλλά και το premium στον jdownloader για αυτόματα downloads, οπότε διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα με τις συνήθειές σου. Καθυστέρηση εγω τουλάχιστον δεν είδα, τα links έρχονται απ'ευθειας και ταχύτητες κυμαίνονται απο 80-100% της γραμμής μου. Επίσης σε ολες τις σελίδες των filehosts που ως τώρα περίμενες τα δευτερόλεπτα για να ανοίξει το κάθε download, υπάρχει πάνω μια μαύρη μπάρα που σε στέλνει στο alldebrid. Αυτο, σε συνδυασμό με ενεργοποιημένο το "direct download" στα settings του alldebrid, κάνει τη διαδικασία σχεδον διάφανη (transparent). Ενεργοποίηση για αυτόματα links στον jdownloader γίνεται απο μενού Premium --> Hosts A-F --> alldebrid ---> βάζεις τα στοιχεία σου --> έτοιμος.
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Όντως έγινε τσακάλι. Δεν ειχα ασχοληθεί τόσο βαθιά και αυτά τα κολπάκια δεν τα ειχα προσέξει.
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Τα βρηκα τελικα ολα σχετικα με το jdownloader. Εβαλα και την nighty version και ολα κομπλε τωρα. Αναγνωριζει και το Alldebrid. Τα σπαει παντως! Τα Links κατεβαινουν αμεσως χωρις αναμονη και σχεδον παντα στο μεγιστο της συνδεσης μου! Ελπιζω οταν αγορασω 1 μηνα, να μη μου κανει κολπα. Isay, 3 ευρω πρεπει να ειχα δωσει για 1 μηνα, σιγα το κλεψιμο που μου εκαναν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα