Luxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 To alldebrid δουλευει σε εσας; Σε εμενα δε κατεβαζει κανενα λινκ!
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 To alldebrid δουλευει σε εσας; Σε εμενα δε κατεβαζει κανενα λινκ! Από τους μεγάλους hosters, τα megaupload, filesonic, rapidshare και wupload δείχνουν να λειτουργούν άψογα. Στο fileserve βγάζει μήνυμα "Fileserve is temporary disable for trial account. Sorry." άρα για τους premium μάλλον λειτουργεί κανονικά.
enterhere Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ και τρεις μέρες χρησιμοποιώ zevera. Έχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ τον download manager τους, έτσι δεν χρειάζεται να μπαίνω στο site για την μετατροπή των links. Πηγαίνει καλά και κατεβάζω με το μέγιστο της γραμμή μου. Αγόρασα για δοκιμή 100GB με 10Ε, (έχουν κάνει εκπτώσεις στις τιμές τους). Θα δω στην συνέχεια πως θα πηγαίνει και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις.
isay Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ και τρεις μέρες χρησιμοποιώ zevera. Έχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ τον download manager τους, έτσι δεν χρειάζεται να μπαίνω στο site για την μετατροπή των links. Πηγαίνει καλά και κατεβάζω με το μέγιστο της γραμμή μου. Αγόρασα για δοκιμή 100GB με 10Ε, (έχουν κάνει εκπτώσεις στις τιμές τους). Θα δω στην συνέχεια πως θα πηγαίνει και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις. Ενδιαφέρον το οτι γράφτηκες πριν από ενάμιση χρόνο και το πρώτο σου Post αφορα πολύ θετικά σχόλια για το zevera. Όσο για τις νες χαμηλότερες τιμές, εγώ δεν είδα διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη φορά που έγινε σχετική συζήτηση στο forum. Συνεχίζει να εχει διπλές τιμές σε σχέση με άλλους καλούς και δοκιμασμένους παροχείς τέτοιων υπηρεσιών. Ενδεικτικά για συνδρομή 90 ημερών: easybytez : 16 ευρώ alldebrid : 11 ευρώ zevera : 27 ευρώ
enterhere Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον το οτι γράφτηκες πριν από ενάμιση χρόνο και το πρώτο σου Post αφορα πολύ θετικά σχόλια για το zevera. Αν ήθελα να κάνω spam για τo zevera δεν θα περίμενα 14 σελίδες για να το κάνω. Δεν κάνω διαφήμιση για το συγκεκριμένο site και όπως έγραψα: "Θα δω στην συνέχεια πως θα πηγαίνει". Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2011 από enterhere
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Από τους μεγάλους hosters, τα megaupload, filesonic, rapidshare και wupload δείχνουν να λειτουργούν άψογα. Στο fileserve βγάζει μήνυμα "Fileserve is temporary disable for trial account. Sorry." άρα για τους premium μάλλον λειτουργεί κανονικά. Σε εμενα γιατι εξακολουθει να μη λειτουργει τιποτα;; :S Ενω κατεβαινουν κανονικα απο την σελιδα του Original file hoster!! Πχ, αυτο το link, το κατεβαζει : >http://depositfiles.com/files/qbrgy6tuc
devil-ji Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Στο αλλδεβριδ γινεται πολλα λινκς να τα κατεβαζεις με ενα κλικ?
isay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σε εμενα γιατι εξακολουθει να μη λειτουργει τιποτα;; :S Ενω κατεβαινουν κανονικα απο την σελιδα του Original file hoster!! Πχ, αυτο το link, το κατεβαζει : Τώρα που έκανα κάποιες δοκιμές το filesonic και το depositfile εχει προβλημα. Δοκίμασες να στείλεις ένα email στο alldebrid;
enterhere Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κάτι πρέπει να γίνεται με την fileserve, γιατί ούτε με το zevera μπορώ να κατεβάσω. Βγάζει γενικό σφάλμα.
isay Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κάτι πρέπει να γίνεται με την fileserve, γιατί ούτε με το zevera μπορώ να κατεβάσω. Βγάζει γενικό σφάλμα. Αν συνεχίζει το πρόβλημα, στείλε τους ένα email. Βέβαια αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα έστελνα απλό email ερώτησης στο zevera, αλλά θα τους έστελνα ενα γερό βρίσιμο. Δεν ειναι δυνατόν να πληρώνεις διπλά λεφτά σε σχέση με άλλους και να εχεις τα ίδια προβλήματα. Λογικό δεν ειναι;
enterhere Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.... Μόλις τελειώσουν τα giga που έχω πάρει έφυγα.
thanasaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 χρησιμοποιω http://www.alldebrid.com/, εδώ και 2 εβδομαδες, καλο φαινεται,
enterhere Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Από τον zevera έχουν βγάλει ανακοίνωση: Important Note: Hoster Fileserve is currently offline for Zevera.... If you added fileserve links you will not see them added here.... Please use alternative hosters until this issue is rectified.... We apologize for the trouble....
biomecanoid Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ποτε δεν κατάλαβα την λογική του να πληρώνεις για κάτι που είναι warez και παράνομο, ενώ μπορείς να κατεβάσεις από torrents. Άμα πληρώνεις για την πειρατεία χάνει τον σκοπό τις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα