karmen1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ το βρίσκω WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
-nick- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Σεβαστοτατο αλλα εισαι μειονοτητα. Ποσταρε μια εικονα για να δουμε τι σου αρεσει. Κατι λιγοτερο φουσκωτο, ας πουμε αυτο :
benign Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Κατι λιγοτερο φουσκωτο, ας πουμε αυτο : Καθολου ασχημο αλλα συνηθισμενο.Ετσι ειναι οι μισοι μαθητες μου και χιλιαδες ανθρωποι που απλα προσεχουν την διατροφη τους και γυμναζονται σωστα.Μερικοι απο μας θελουν να εχουν ψηλοτερες φιλοδοξιες και ας μην τις φτασουν ακριβως ποτε.Το σωμα που ποσταρα εγω νομιζω μπορει να αποτελεσει εμπνευση,αυτο που ποσταρες εσυ δεν νομιζω. (Βεβαια αυτα ειναι προσωπικα γουστα.Για μενα αντρας χωρις καλη,περαν του μετριου μυικοτητα,ειναι γυναικωτος.)
Septum Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Βεβαια αυτα ειναι προσωπικα γουστα.Για μενα αντρας χωρις καλη,περαν του μετριου μυικοτητα,ειναι γυναικωτος. Τι θα πει γυναικωτος δηλαδη?Καποιοι δεν εχουν γονιδια να τους βοηθανε και δεν μπορουν να αφιερωνουν πολυ χρονο σε γυμναστικη και διατροφη,φταινε για σενα? Α τα 4 σκοοπ που λες παραπανω την ημερα ειναι πολλα μου φαινεται.Οχι πως θα παθεις κατι αμεσα αλλα 100γρ πρωτεινης δηλαδη κατι λιγοτερο το μισο που περιπου χρειαζεσαι σου στερει αλλες βιταμινες αν τις επαιρνες πχ κατευθειαν απο ζωικη πηγη.Προσωπικα εχω διαβασει παντως οτι η χρονιαααα καταναλωση οποιασδηποτε ουσιας σε σκονη βλαπτει τα νεφρα.
skipperas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ε για πόσο θα παίρνουμε? μέχρι τα 80? κάποια στιγμή δε θα ωριμάσουμε ? :-D
benign Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Τι θα πει γυναικωτος δηλαδη?Καποιοι δεν εχουν γονιδια να τους βοηθανε και δεν μπορουν να αφιερωνουν πολυ χρονο σε γυμναστικη και διατροφη,φταινε για σενα? Α τα 4 σκοοπ που λες παραπανω την ημερα ειναι πολλα μου φαινεται.Οχι πως θα παθεις κατι αμεσα αλλα 100γρ πρωτεινης δηλαδη κατι λιγοτερο το μισο που περιπου χρειαζεσαι σου στερει αλλες βιταμινες αν τις επαιρνες πχ κατευθειαν απο ζωικη πηγη.Προσωπικα εχω διαβασει παντως οτι η χρονιαααα καταναλωση οποιασδηποτε ουσιας σε σκονη βλαπτει τα νεφρα. Προφανως δεν φταιει καποιος που τα γονιδια του δεν του επιτρεπουν να γινει πολυ μυικος.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ωραιος.Αλλο ο σεβασμος στη ψυχη και την προσωπικοτητα καθε ανθρωπου που προσπαθω να εχω,αλλο να εχω σεβασμο στα γονιδια του.Εχω φιλο που σαν ανθρωπο τον υπεραγαπω αλλα δεν μου αρεσουν καθολου τα γονιδια του,ουτε στην ανατομικη τους εκφανση ουτε στην αισθητικη.Δεν θα ηθελα με τιποτε να ειμαι σαν αυτον.Φυσικα ποτε δεν θα του το πω γιατι δεν θελω να τον στεναχωρησω και τον εκτιμω αφανταστα.Εδω στο φορουμ μας καλυπτει η ανωνυμια και εκφραζομαι ελευθερα και χωρις περιστροφες αλλα στον κοινωνικο περιγυρο δεν θα προσβαλα ποτε εναν συνανθρωπο μου. Παντως πιστευω οτι ο μεσος ανδρας κατα 90% μπορει,εστω με σκληρη γυμναστικη,να φτασει σε ενα πολυ καλο σημειο μυικοτητας,αρκετα πανω του μετριου.Αυτο και μονο φτανει,αν τον ενδιαφερει. Σχετικα με την πρωτεινη,δεν παιρνω παραπανω,απλα ειναι πιο φτηνη η whey και ανωτερης βιολογικης αξιας απο καθε αλλο ειδος πρωτεινης και με λιγοτερες τοξινες που περιεχει το κρεας.Ασε που ειναι οπως ειπε καποιος φιλος πριν,πανακριβο χομπυ να παιρνεις την πρωτεινη που χρειαζεσαι οταν γυμναζεσαι πιο εντονα,απο φυσικες τροφες.Η ακριβεια εχει χτυπησει κοκκινο και ειναι και ψυχοφθορο καθε 3 ωρες να τρως.Ενω με ενα σεικ και νερο η φρουτο χαμηλου γλυκαιμικου δεκτη,η τσαι,η γαλα με 0% κανεις μια χαρα την δουλεια σου.Ειναι και πρακτικοι οι λογοι. Σχετικα με φθορα στα νεφρα δεν ισχυει,περα απο τις εξετασεις μου καθε εξαμηνο,εχω ρωτησει και φιλο μου γιατρο.Εκτος και αν καποιος εχει ευπαθεια στα νεφρα.Ευπαθεια δεν σημαινει ασθενης,απλα δεν εχει πολυ καλη λέιτουργια των οργανων αυτων.Αυτο θα φαινοταν στις εξετασεις αιματος του το πολυ στον πρωτο χρονο,οποτε και θα μειωνε την ποσοτητα.Τελος η τυχον παραπανω ποσοτητα που μπορει καποιος να παρει λανθασμενα δεν τον βλαπτει απλα την αποβαλει στα ουρα. Αλλο ενα καλο σωμα κατα την γνωμη μου παντα:
sukalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αλλο ενα καλο σωμα κατα την γνωμη μου παντα: Χααχαχαχα θα μας τρελάνεις! Ο τύπος εκτός απο άσχημο σώμα , δε μπορεί να ξύσει την πλάτη του .
leftis95 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Κατι λιγοτερο φουσκωτο, ας πουμε αυτο : Και γώ θα έλεγα πως προτιμώ αυτό το στύλ σώματος,ίσως ΛΙΓΟ πιο φουσκωτό.
skipperas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Χααχαχαχα θα μας τρελάνεις! Ο τύπος εκτός απο άσχημο σώμα , δε μπορεί να ξύσει την πλάτη του . όντως ρε φίλε...αντικειμενικά πιστεύω πως το σώμα αυτό είναι άσχημο... το σώμα που λέει και ο φίλος leftis από πάνω είναι το ιδανικό για μένα!Τι πάει να πει συνηθισμένο??
Septum Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ενα τετοιο ειναι ιδανικο πιστευω για τους περισσοτερους.Απλα πρεπει να ξερεις οτι αυτο το σωμα εχει ογκο πανω του.Που σημαινει ο τυπος πριν αρχισει να γραμμωνει εχει περασει και απο φασεις ογκου.Βεβαια το παραδειγμα ισως ειναι και λιγο ατυχες γιατι ο τυπος φαινεται να εχει πολυ καλα γονιδια οποτε μπορει απλα να εκανε γυμναστικη και να ογκευε(λολ)/γραμμωνε παραλληλα.Αν εισαι μεσος παντως ακολουθεις διατροφη ογκου(δηλαδη τρως καθαρες παραπανω θερμιδες απο οσες καις)και σε γραμμωση λιγοτερες και προσθετεις αεροβια.Οποτε κανεις ογκο και οταν βλεπεις οτι πηρες αρκετο λιπος γυρνας γραμμωση.Καποιοι λενε χειμωνα ογκο,καλοκαιρι γραμμωση.Καποιοι λενε για σχεδον παραλληλα,το οποιο ακομα δεν εχω κατανοησει πως γινεται σωστα.
karmen1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ενα τετοιο ειναι ιδανικο πιστευω για τους περισσοτερους.Απλα πρεπει να ξερεις οτι αυτο το σωμα εχει ογκο πανω του.Που σημαινει ο τυπος πριν αρχισει να γραμμωνει εχει περασει και απο φασεις ογκου.Βεβαια το παραδειγμα ισως ειναι και λιγο ατυχες γιατι ο τυπος φαινεται να εχει πολυ καλα γονιδια οποτε μπορει απλα να εκανε γυμναστικη και να ογκευε(λολ)/γραμμωνε παραλληλα.Αν εισαι μεσος παντως ακολουθεις διατροφη ογκου(δηλαδη τρως καθαρες παραπανω θερμιδες απο οσες καις)και σε γραμμωση λιγοτερες και προσθετεις αεροβια.Οποτε κανεις ογκο και οταν βλεπεις οτι πηρες αρκετο λιπος γυρνας γραμμωση.Καποιοι λενε χειμωνα ογκο,καλοκαιρι γραμμωση.Καποιοι λενε για σχεδον παραλληλα,το οποιο ακομα δεν εχω κατανοησει πως γινεται σωστα. Αχ και βαχ . Βρε δε γυρνάτε στα χαπακοπρωτεινοσυμπληρώματα λέω εγώ; Έχει και γυναίκες το φόρουμ
ClouD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 (Βεβαια αυτα ειναι προσωπικα γουστα.Για μενα αντρας χωρις καλη,περαν του μετριου μυικοτητα,ειναι γυναικωτος.) Άποψή σου και σεβαστή ως τέτοια. Υποπτεύομαι ότι κάπου αυτές οι απόψεις συνδέονται με τα (αποδεδειγμένα) ελληνικά (ιωνικά αν θυμάμαι σωστά) σου γονίδια που έλεγες αλλού. Ίσως και όχι -δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι εμένα που είμαι σχετικά παχύσαρκος χωρίς ιδιαίτερη μυικότητα και σχετικά αδύναμο νευρικό σύστημα αυτή η άποψη μου φαίνεται κάπως προσβλητική. Και αφού δε νομίζω να βρίσκεται τυχαία σε δημόσια θέση, ας σου πω και εγώ μιά εντύπωση που έχω για τους bodybuilders που αναζητούν τον αντρισμό τους στα γυμναστήρια. Σε κάποια συζήτηση που είχα σε κάποια φάση με (πλέον) μία (πετυχημένη) transexual μου είχε πει ότι λίγο πολύ, οι επεμβάσεις που έκανε ήταν με βάση κάποιο πρότυπο που θεωρούσε γυναικάρα. Δε ξέρω γιατί, αλλά αυτή η νοοτροπία μου φαίνεται πολύ συγγενική σε αυτή που έκανα quote. Αν όχι ακριβώς η ίδια. @topic starter εμπιστεύεσαι απαντήσεις διαδικτυακών συζητήσεων σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου; μη μου απαντησεις, απλά σκέψου το. προσωπικά "ελπίζω" να μη μένεις σε αυτές.
benign Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Συγγνωμη,αλλα χρησιμοποιεις καθαρη whey σαν γευμα?Αν ναι ποια παιρνεις?Οι περισσοτερες καθαρες ,ειναι γρηγορης αποροφησης και δεν κανουν σαν γευμα Ειναι θεμα δουλειας,δεν εχω χρονο και δεν μπορω στη εργασια μου.Επισης δεν μπορω να τρωω 5-6 φορες την ημερα,με κουραζει ψυχολογικα. Κατα κυριο λογο χρησιμοποιω την Optimum Whey.Μερικες φορες την ανακατευω σε γιαουρτι με λιγα λιπαρα και βαζω και μελι.Εχουν βγει και διαφορα πρωτεινουχα φαγητα,ξερεις ομελετες,σοκολατες,κρεμες,πουρες,σουπες κ.τ.λ. Εσενα Σωκρατη ποια σου αρεσει πιο πολυ? [/font] Άποψή σου και σεβαστή ως τέτοια. Υποπτεύομαι ότι κάπου αυτές οι απόψεις συνδέονται με τα (αποδεδειγμένα) ελληνικά (ιωνικά αν θυμάμαι σωστά) σου γονίδια που έλεγες αλλού. Ίσως και όχι -δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι εμένα που είμαι σχετικά παχύσαρκος χωρίς ιδιαίτερη μυικότητα και σχετικά αδύναμο νευρικό σύστημα αυτή η άποψη μου φαίνεται κάπως προσβλητική. Και αφού δε νομίζω να βρίσκεται τυχαία σε δημόσια θέση, ας σου πω και εγώ μιά εντύπωση που έχω για τους bodybuilders που αναζητούν τον αντρισμό τους στα γυμναστήρια. Σε κάποια συζήτηση που είχα σε κάποια φάση με (πλέον) μία (πετυχημένη) transexual μου είχε πει ότι λίγο πολύ, οι επεμβάσεις που έκανε ήταν με βάση κάποιο πρότυπο που θεωρούσε γυναικάρα. Δε ξέρω γιατί, αλλά αυτή η νοοτροπία μου φαίνεται πολύ συγγενική σε αυτή που έκανα quote. Αν όχι ακριβώς η ίδια. @topic starter εμπιστεύεσαι απαντήσεις διαδικτυακών συζητήσεων σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου; μη μου απαντησεις, απλά σκέψου το. προσωπικά "ελπίζω" να μη μένεις σε αυτές. Η εννοια ανδρισμος επιδεχεται πολλες ερμηνειες.Ανηκει στην κατηγορια των κακοποιημενων λεξεων ,κυριως απο γενικοτητες και σκοπιμοτητες.Οπως εγω την καταλαβαινω,εχει να κανει μονο με ψυχικα,πνευματικα προτερηματα και τιποτε αλλο.Επομενως σιγουρα δεν την αναζητω στα γυμναστηρια. Η φραση μου,αναφερεται στην αρρενωποτητα και το εννοω απο αποψη αισθητικης και μονο.Φυσικα δεχομαι οτι η αισθητικη ειναι προσωπικο γουστο και ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του,οπως ειχα γραψει και στα προηγουμενα posts μου. Λυπαμαι που εισαι παχυσαρκος και ελπιζω να βρεις λυση γρηγορα.
benign Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Εγω παιρνω την gold standar της ον[Αυτη που ελεγε να παρει και το παιδι]εδω και κανα 2μηνο και λεω να παρω και μια myofusion [gaspari]που ειναι πιο αργης αποροφησης να την πεινω το βραδυ] Εδιτ Τωρα το ειδα,και εσυ την gold standar παιρνεις?Γκουγκλαρα και εβγαλε αυτη. Ναι την ιδια παιρνω.Μια χαρα ειναι,πολυ καλης ποιοτητας και πρωτη σε πωλησεις παγκοσμια.Εψαξα σε πολλα Αμερικανικα φορουμς προτου την αγορασω γιατι περισσοτερο εμπιστευομαι τις γνωμες του κοσμου και ειχε τους περισσοτερους οπαδους σαν προιον.Τελικα ειχαν δικιο.
gRim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Σήμερα πήρα μια δίκιλη ΟΝ standart γεύση λευκή σοκολάτα αλλά ακόμα δεν τη δοκίμασα. Μακράν η καλύτερη πρωτεΐνη σε θέμα διαλυτότητας, γεύσης και αναλογίας πρωτεΐνης-υδατάνθρακα και δεν προκαλεί και προβλήματα φουσκωμάτων αερίων όπως άλλες. 4 χρόνια χρησιμοποιώ αυτή την μάρκα ενώ ενδιάμεσα δοκίμασα κι άλλες πρωτεΐνες όπως την Ηρακλής αλλά ποτέ δεν βρήκα καλύτερη της ON. Από θέμα γεύσης βέβαια η καλύτερη είναι της BSN η syntha-6 αλλά ακριβούτσικη κι έχει και κάμποσα σάκχαρα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.