Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία εγγατάστασης Microsoft Office

aplos73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.Εχω ενα πρόβλημα.Δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμία έκδωση Microsoft office ( 2003-2007-2010) στον υπολογιστή μου. Ενω η εγκατάσταση γήνεται κανονικά όταν πάω να τρέξω μια εφαρμογή ( word-excel-powerpoint) ανοίγει ενα παράθυρο και γράφει έναρξη ρύθμησης παραμέτρων και μετα ξεκινάει εγκατάσταση της εφαρμογής η οποία εχει ειδη εγκατασταθεί απο πριν.Τελειώνει η εγκατάσταση και μετά τρέχει η εφαρμογή.Οταν κλείσω την εφαρμογή και πάω να την τρέξω ξανά γήνεται τι ίδιο πράγμα.Το openoffice που εχω τρέχει κανονικά.Να πω οτι εχω original vista και τα office ειναι σπασμένα.Αν και νομίζω οτι δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό.Μήπως ξέρει κάποιος γιατί γήνεται αυτό;

Δημοσ.

Κατά την εγκατάσταση επιλέγεις "Προσαρμοσμένη εγκατάσταση" και "Εκτέλεση όλων από τον υπολογιστή μου", στο τέλοςδεν διαγράφεις τα αρχεία εγκατάστασης, τα οποία παραμένουν στον κρυφό φάκελο MSOCache, ο οποίος συνήθως δημιουργείται στο δίσκο ή την κατάτμηση με το μεγαλύτερο ελεύθερο χώρο. Επίσης δεν αλλάζεις το γράμμα αυτού του δίσκου διότι δημιουργείται πρόβλημα κατά τη λήψη ενημερώσεων από το Microsoft Update.

Δημοσ.

ok.Ευχαρηστώ για την απάντηση.Έκανα επιλογή εκτελεση όλλων απο τον υπολογηστή μου αλλα διέγραψα τα αρχεία εγκατάστασης.Τώρα θα κάνω το ίδιο αλλά θα κρατήσω τα αρχεία εγκατάστασης και θα δω τι θα γήνει

Δημοσ.

ok.Ευχαρηστώ για την απάντηση.Έκανα επιλογή εκτελεση όλλων απο τον υπολογηστή μου αλλα διέγραψα τα αρχεία εγκατάστασης.Τώρα θα κάνω το ίδιο αλλά θα κρατήσω τα αρχεία εγκατάστασης και θα δω τι θα γήνει

Εγώ, πάντα κάνω διαγραφή των αρχείων εγκατάστασης (Office 2003) και δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...