Προς το περιεχόμενο

Καμενο τροφοδοτικο?

sysyfos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο μια αποτομη διακοπη ρευματος ο υπολογιστης σταματησε να λειτουργει

και δεν ανοιγει καθολου.Ειναι το τροφοδοτικο η φταιει κατι αλλο?

Δημοσ.

Αρχικά δοκίμασε να τον βγάλεις από την πρίζα για 1-2 λεπτά και μετά ξαναβάλτον και δοκίμασε να τον ξεκινήσεις

Δημοσ.

Το δεν ανοίγει καθόλου σημαίνει νέκρα εντελώς;

Αν πατήσεις το power button δεν ακούς ούτε ανεμιστήρια ούτε τίποτα;

Έχεις άλλα εξαρτήματα όπως πχ άλλο τροφοδοτικό να τσεκάρεις;

Από τι αποτελείται το Pc;

Δημοσ.

Νεκρο τελειως δεν αναβει τιποτα απολυτως.Το τροφοδοτικο ειναι Thermatalke 550W 4ετιας ο υπολογιστης ειναι πληρες αναβαθμισμενος απο θεμα hardware.To cpu ηταν συνδεμενο με πολυμπριζο ασφαλειας απο υπερταση αλλα μαλλον δεν εκανε τιποτα.

Δημοσ.

Άλλα εξαρτήματα έχεις να δοκιμάσεις;

Βγάλε τον από την πρίζα όπως είπε ο sotosko πιο πάνω, πάτα και το power button μερικές φορές. Μετά σύνδεσέ τον πάλι μπας και ανοίξει αν και δεν το κόβω.

Αν δεν ανοίξει, βάλε ένα άλλο τροφοδοτικό πάνω αν έχεις και ξαναδες.

Δημοσ.

Νεκρο τελειως δεν αναβει τιποτα απολυτως.Το τροφοδοτικο ειναι Thermatalke 550W 4ετιας ο υπολογιστης ειναι πληρες αναβαθμισμενος απο θεμα hardware.To cpu ηταν συνδεμενο με πολυμπριζο ασφαλειας απο υπερταση αλλα μαλλον δεν εκανε τιποτα.

Μήπως το πολύμπριζο έκανε όντως δουλειά και απλά κάηκε η εσωτερική του ασφάλεια;

Για δοκίμασε να βάλεις το pc χωρίς το πολύμπριζο να δεις αν δουλεύει

Δημοσ.

Τιποτα παιδια το τροφοδοτικο εκανε μπαμ κανονικα το μετρησα με ενα πολυμετρο ενος φιλου μου

φοβαμαι μην εχει καψει και τιποτα αλλο μεσα και ολα αυτα εγιναν ενω ηταν κλειστος ο υπολογιστης.

Κατα την επαναφορα του ρευματος τιναξε απο υπερφορτηση το τροφοδοτικο μου ειπε ο φιλος μου

και το πολυμπριζο δεν εκανε τιποτα απο αυτα που επρεπε να κανει μεχρι και το ρουτερ βγηκε off.Θα το παω πισω απο κει που το πηρα και θα τους ζητησω εξηγησεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...