Προς το περιεχόμενο

Overclocking Asus Engtx 460 1 GB

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με 1,1 πάει μέχρι 880core

Το θέμα είναι αν μπορώ να δώσω περισσότερο, στο SmartDoctor που είναι της Asus αν θυμάμαι καλα μπορούσα να δώσω πολύ περισσότερο ρεύμα

Δημοσ.

εγώ πάντως έχω την αντίστοιχη Gigabyte GTX 460 OC2 που έρχεται στα 760/3600 και την έχω πάει το μέγιστο:

860/4080 με τάση 1.025 από ότι θυμάμαι

είναι super stable και θερμοκρασία 80 βαθμοί με fan στο 78%, δηλαδή 100% θα ήταν πιο κρύα αλλά δεν αξίζει τον θόρυβο...

Δημοσ.

Ε η δικιά μου είναι πεινασμένη φαίνεται και θέλει πιο πολύ, το θέμα είναι αν μπορώ να κάνω κάτι με το AB για να δώσω περισσότερο

αλλιώς να βάλω πάλι το SmartDoctor..

Δημοσ.

Ελα ρε AB experts πείτε μου αν γίνεται με κάποιο τρόπο να αυξήσω τα volt

πόσο θες να τα πας; Η κάρτα αυτή πηγαίνει μέχρι 1.087 κανονικά. Μέσω modded bios μπορείς να της δώσεις δυνατότητα μέχρι 1.25 περίπου και μετά μέσα από το AB την πας όπου θες με προσοχή πάντα. Θες να το κάνεις έτσι; Το modded bios στο φτιάχνω εγώ πάντως άμα θες και μετά θα σου φτιάξω και το AB ώστε να μπορείς να αλλάξεις και με αυτό πάνω από 1.087 μέχρι το μέγιστο που έχεις βάλει στο BIOS της κάρτας.

Δημοσ.

Αν τρως hard lock up γιατί να αυξήσεις την τάση; Αν επιμένεις βέβαια δοκίμασε το συνημμένο...

Αν δεν δουλέψει σωστά, ανέβασε μου το bios σου και θα το δω. Πάντως όλα αυτά - @ your own risk B)

Δημοσ.

Παιδιά ρωτάω επειδή δεν ξέρω...

Γίνεται κάπως να ανεβάσω κιάλλο τάση η μόνο μέχρι 1,100 που τερματίζει το AΒ?

Ti είναι το αρχειάκι?

Δημοσ.

Παιδιά ρωτάω επειδή δεν ξέρω...

Γίνεται κάπως να ανεβάσω κιάλλο τάση η μόνο μέχρι 1,100 που τερματίζει το AΒ?

Ti είναι το αρχειάκι?

Δώσε μου το bios σου μέσω του GPU-Z και θα στο φτιάξω εγώ αυτό που δεν πάει πάνω από 1.1. Η διαφορά είναι ότι εσένα στο κλείδωσε η asus στο 1.1 ενώ εμένα η gigabyte στα 1.087. Θα στο ξεκλειδώσω στο μέγιστο που πάει. Θα σου δώσω κιόλλας ένα tweak για το AB διαφορετικό από το αποπάνω καθώς και τα αρχεία που χρειάζεσαι για να κάνεις flash την κάρτα μέσω usb γρήγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...