mainboardER Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ενας φουρναρης στη γειτονια μου εχει την εξις πατεντα, αφινει μακρι το νυχι του μικρου δακτιλου για τους παραπανω δουλειες(ανιγμα σακουλας,ξισιμο αυτιου).μην πο τιποτα που δεν φορανε και γαντια και πιανουν με τα βρομοχερα τους το ψωμι και με το ιδιο χερι πιανουν και τα λεφτα μετα
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρη για τη συγκεκριμένη μνήμη, αλλά θαρρώ πως το κουταλάκι με το θείο ζουμί ανοίγεις το στοματάκι και στο πετάει μέσα ο παπάς, δεν γλείφεις κουτάλια και τέτοια. Και μην γίνεστε υποχόνδριοι, στα μισά (και παραπάνω) μαγαζιά που βγαίνετε τα σφηνοπότηρα είναι άπλυτα και τα μπισκοτάκια/πατατάκια κτλ σας τα βάζουν με τα βρωμόχερά τους στο μπωλ. Τα ίδια βρωμόχερα που έπιαναν το βετέξ μερικά δευτερόλεπτα πριν. Ναι, το βετέξ που έπεσε στο πάτωμα μερικά ακόμη δευτερόλεπτα πιο πριν. Και στην τελική η 90χρονη γριά ξέρεις σίγουρα τι δεν είχε στο στόμα της πριν, σε αντίθεση με την 30χρονη θεούσα που πάει κυριακή να κοινωνήσει για να εξαγνιστεί. Και τρώει και πιο υγιεινά από τους περισσότερους καθότι ο γιατρός της έχει κόψει τα πολλά πολλά. Και τα δόντια της είναι κάθε βράδυ εκτός στόματος και μουλιάζουν σε καθαρό νεράκι.
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 θαρρώ πως το κουταλάκι με το θείο ζουμί ανοίγεις το στοματάκι και στο πετάει μέσα ο παπάς, δεν γλείφεις κουτάλια και τέτοια. Τιλέρε; Ίσα ίσα που στο χώνει μέχρι τις αμυγδαλές και το σηκώνει κιόλας ενώ κλείνεις το στόμα για να μη χυθεί το θείο ζουμί απέξω. Και καλύτερα να φάω τη λοιμώδη μονοπυρήνωση της 30ρας παρά τις τοξίνες πτωμαΐνης της γριάς. Νεκρόφιλη.
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ε είπα, δεν είμαι σίγουρη. Αλλά έτσι κι αλλιώς στις εκκλησίες που με πήγαιναν μικρή οι παπάδες ήταν πολύ προχώ και φώναζαν την πιτσιρικαρία να κοινωνήσει πρώτη.
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γκαρνέλε άλλο τα πατατάκια και τα ξηροκάρπια στα μπάρ, η υποχονδρία, η ενημέρωση, και η εντύπωση που μπορεί να έχει ο καθένας σχετικά με το πόσο καθαρό είναι το κάθε τι (που στην τελική είναι προσωπικό του θέμα) και άλλο να σε κοροιδεύουν εν ψυχρώ λέγοντας σου "δεν κινδυνεύεις γιατί ο Ιησούς σκοτώνει τους ιούς"
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αχ ναι, έλα να μιλήσουμε για αυτές τις κοροϊδίες της εκκλησίας. Γιατί πραγματικά μας αφορούν όλους. Σε αντίθεση με τους φουρνάρηδες που ξύνουν τ αυτιά τους, τους καστανάδες που κάνουν μπίλιες τις μύξες τους και τους μπάρμεν που αφού πάνε να ρίξουν ένα βιαστικό κατούρημα, πιάνουν τον πάγο που βάζουν στο ποτό σου χωρίς τσιμπίδα.
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πιο λογικό και βάσιμο θα έβρισκα αν μου έλεγε ο φούρναρης "κύριε, το ψωμί ψήνεται στους 200 βαθμούς και ψοφάνε όλα" ο καστανάς "παλικάρι, το κάστανο το ψήνω στους 250 βαθμούς και δε μένει τίποτα ζωντανό" ο μπάρμαν "ψηλέ, τα παγάκια πέφτουν σε 40% αλκοόλ και απολυμαίνονται" παρά να μου πεί ο παπάς "τέκνον μου, φίλα την εικόνα/γλείψε το κουτάλι γιατί η θεία χάρις σκότωσε όλα τα μικρόβια". Με νιώθεις ή ακόμα;
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, το πόιντ είναι όμως ότι αν πας και γλείφεις κουτάλια που έχουν το ΣΩΜΑΚΑΙΤΟΑΙΜΑΤΟΥΧΡΙΣΤΟΥ και φιλάς εικόνες με τις χριστοπαναγίες ε, ναι, πιστεύω ότι είσαι αρκετά βλάκας ώστε να σου αξίζει ένα ακόμη ψέμα ρε παιδί μου. Επιπλέον θεωρώ πιο τιποτένιο να σου λένε ψέματα σε λογικά πλαίσια, παρά σε εκείνα της χριστιανικής-απο τη μάνα της-παράνοιας. Αυτό.
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Σύμφωνοι. Απλά αρχικά έθεσες θέμα υποχονδρίας.
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ε ναι, δεν ανέχομαι χριστιανούς υποχόνδριους. =ρ
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή εσύ ήσουν προχώ χριστιανή. Αν είχες βιώσει όμως την τραυματική εμπειρία της θειαπαναγούλας με το 1 σάπιο δόντι και την ανάσα του τάφου και του μπαρμπαλέκου με τα άσπρα σάλια στις γωνίες του στόματος να τρέχει και να χώνεται μπροστά σου γιατί "αααχ μανάρι με πονάνε τα γόνατα" "μανάρι άσε τον παππού να πάει πρώτος μην πεθάνει και δεν προλάβει", τώρα δεν θα μας κουνιόσουν.
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ισχύει. Απλώς είναι κάτι που δε με αφορά και δεν πρόκειται να κάτσω να σκάσω για το δικαίωμα του χριστιανού στο καθαρό κουτάλι. Αντιθέτως όταν είδα τον Ντίνο τον μπάρμαν να βγαίνει από την τουαλέτα και να μην πλένει τα χεράκια του, τα οποία αμέσως μετά έπιασαν τη φεταλεμόνι να τη ρίξουν στο ποτό, ε ήθελα να ξεράσω την ψυχή μου. Οπότε ντάξει, σάλια, κακή φάση, έχετε φιλήσει πολλές βρωμόστομες πριν τα γράψετε όλα αυτά όμως.
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γμτφλκμ ακόμα δεν καταλαβαίνεις!;! Άλλο να με φιλήσεις εν γνώση σου οτι μπορεί να είμαι βρωμόστομος, κι άλλο να σου πώ "κοίτα έλα να στον δώσω ξεσκούφωτο επειδή μετάλαβα το πρωί και η θεία δύναμη με απήλλαξε από όλες τις αρρώστιες που μπορεί να είχα". Και στην τελική μιλούσαμε αποκλειστικά για τη χριστιανική παράνοια. Που κολλάει το "ξέρετε υπάρχουν και χειρότερα" που λές; Το ξέρουμε οτι υπάρχουν και χειρότερα.
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Garnele εγω και με μπεταντιν πλενομαι και σε αυτο για την ραδιενεργεια για σενα μανα'μ'''''''''
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Όχι ΚΥΡΙΕ, εσύ δεν καταλαβαίνεις! Τι σε νοιάζει τι κάνουν οι χριστιανοί στο σαλόνι τους; Ας αναλύσουμε κάτι που είναι ξεκάθαρη κοροϊδία, μιας που πρόκειται για επιλογή καθαρού (από υγειονομικής πλευράς) μέρους. Λογικά καθαρής, όχι με απολυμαντικά πνεύματα και καθαρίστριες με φωτοστέφανα. Επιπλέον ναι, αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι μιλούσαμε μόνο για τη χριστιανική παράνοια. Εγώ διάβασα από σαλιωμένες φωτοτυπίες μέχρι αφρικανούς που τρώνε μόνο με το δεξί γιατί το άλλο έχει ρόλο χαρτιού υγείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.