PanosCy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Από το site της IDEAL, οι Drivers για TOSHIBA γιατί διαφέρουν ανάλογα με το short number του laptop; π.χ. αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον driver της NVIDIA, ξαφνικά σβήνει η οθόνη, για λίγο, και βγάζει μήνυμα ότι ο driver kernel αντιμετώπισε πρόβλημα. Το τελευταίο version το βρίσκω μόνο για το νεότερο μοντέλο (34) ενώ εγώ έχω το 33
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 υπαρχουν 2 επισημα site για drivers το Link για μοντελα που εχουν εισαχθει απο αμερικη και το Link για μοντελα που κυκλοφορουν στην ευρωπαικη αγορα. με βαση το δικο σου μοντελο ψαξε στα παραπανω το site της ideal παραπεμπει στο 2ο link , ψαξε και στο πρωτο
ektor7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 πες μας ολο το ονομα του λαπτοπ σου,γιατι qosmio εχει πολλα!
PanosCy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 πες μας ολο το ονομα του λαπτοπ σου,γιατι qosmio εχει πολλα! συγνώμη παράλειψη μου, βάζω στο site IDEAL τα εξής: QOSMIO X500 και η διαφορά είναι στο short model NO PQX33E, που έχω εγώ, αλλά ο τελευταίος Driver της NVIDIA εμφανίζεται μόνο για το PQX34E. Καμία ιδέα; Επίσης μου εμφάνισε το πρόβλημα όταν ήμουν σε eco mode κάνα δυο φορές.
ektor7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι δε κατεβαζεις απο το σαιτ της nvidia τους τελευταιους drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.