Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για συμβατοτητα μνημων

Divide

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α τωρα το επιασα :) οποτε αυτο που μου ειπες για τις kingston στις 1-3 και τις αλλες στις 2-4 είναι εμπειρικό σαν κανόνας ή προκυπτει απο κάπου αλλού;

Δημοσ.

Απλώς επειδή είναι διαφορετικές εταιρίες καλό θα ήταν να μην τις παντρέψεις. Όχι οτι είναι απαράβατος κανόνας αλλά αφού σου βγαίνει dual channel με τις ίδιες εταιρίες μνημών(kingston 1-3, cellshock 2-4), γιατί να μην το κάνεις.

Δημοσ.

για τις kingston δεν γραφει πουθενα ομως οτι ειναι dual channel, οι cellshock το γραφουν..

Άρα να τα βάλω έτσι για να εκμεταλλετυτώ το dual των cellshock και οι kingston θα πανε αναγκαστικά στα 2 σλοτς π μενουν..Μπορει να ειναι χαζό αυτο που ρωταώ αλλα μπορω να πετυχω dual channel μονο και μονο με το να εχω 2 ιδιες μηνμες;Π.χ εδω εχει το μοντελο της kingston και για το κιτ με τα 2 στικακια το εχει στο dual channel

Δημοσ.

Άκου να δεις πως πάει. Αν βάλεις δύο μνήμες της ίδιας χωρητικότητας, στη περίπτωσή σου του 1Gb, στα αντίστοιχα slot τότε έχεις dual channel.

Δημοσ.

α μαλιστα για αυτο στη σελιδα στο πλαισιο λεει για dual channel επειδη το πουλανε ως κιτ. Τωρα το επιασα και αυτό :)

Τωρα καταλαβα γιατι πρεπει να τα βαλω στον συνδυασμο που μου ειπες

Kingston 1-3 Cellshock 2-4

αλλα με την ιδια λογική δεν θα εχω και προβλημα αν τα βαλω ετσι Kingston 2-4 και Cellshock 1-3 ε;

Δημοσ.

κατι τελευταίο, το γεγονός οτι εχουν διφορετικη αρχιτεκτονικη οι cellshock ( 64Mx8 Elpida DDR2 chips, 16 chips per 1GB module, double-sided configuration ) απο τις Κingston ( Standard 128M x 64-bit ) δημιουργει κάποιο πρόβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...