atssssss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σας... Έχω ένα μηχάνημα 4ετίας που έχω βάλει πάνω τα Windows 7 Ultimate 64.. Έχω ένα πρόβλημα... Κάθε φορά που φορτώνει, αργά η γρήγορα θα κολλήσει η οθόνη εντελώς... Έχω παρατηρήσει οτί μάλλον το κάνει όταν κάνω δουλειά στους 2 sata δίσκους (το λαμπακι to led στο κουτί παραμένει ανοιχτό αν και αυτό είναι του Ide που εκεί έχω τα Windows...) Έχω παρατηρήσει οτι άν βγάλω τις ταινιες πίσω από τους σκληρούς τότε το restart θα αργήσει να έρθει.... Στους σκληρούς εγώ δεν έχω ανιχνεύσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής....
valantis315 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πάντα κολλάει στο ίδιο σημείο; Αν κολλαει σε αυτο που εχεις κανει post τότε κάποιο απο τις συσκευές (IDE-SATA) έχει πρόβλημα και δεν μπορεί αν την φωρτώσει.. Οπότε πρέπει να βγάζεις μία μία εως ότου να προχωράει κανονικά η εκκίνηση.
atssssss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Όχι... Κολλάει συνήθως λίγο μετά την έναρξη των Windows (στο φορτωμά των torrent πιστεύω εγώ αν το συσχετίσω με τους δίσκους).... Σε αυτή την εικόνα κολλάει σππάνια, συνήθως μετά απο κολλημα... Απλά την δείχνω μιας και είναι παλλιό pc και δεν υπάρχει συμβατότητα... Στο mobo έχω το τελευταίο του update...
valantis315 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Κατέβασε αυτοτο πρόγραμμα και κάνε έλεγχο (error scan) σε όλους τους δίσκους και πες μου αν σου βγάλει κόκκινες κουκίδες (bad sector).
atssssss Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν μπορώ να το εξηγήσω είναι πολύ κουλό.. Δεν μου βγάζει πρόβλημα όταν δεν κολλάει ο υπολογιστής, αν είναι σε φάση που κολλάει στο πρώτο λεπτό που θα τρέξει το πρόγραμμα έχει κολλήσει... Κολλάει μετά από μέρες λειτουργίας του pc και συνήθως για να ξεκολλήσει πρέπει να ξεσυνδέσω τους sata δίσκους και να τους ξανασυνδέσω... Ξέρω ακούγεται κουλό, αλλά μόνο μετά από αυτό δεν κολλάει λίγο μετά την έναρξη των windows εκεί που φορτώνει τα torrents...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.