vandermonde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μια ερώτηση παιδιά όποιος γνωρίζει..μου έληξε το φοιτητικό(δίοδος) και έγινε(αυτόματα) μετατροπή απο οτενετ σε connex, μου ρθε ο λογαριασμός και πέρα απο την αναμενόμενη αύξηση είχε ξανά και τέλος ενεργοποίησης. Είναι λογικό αυτό (εφόσον έχω την γραμμή χρόνια) ή έφαγα χρέωση κουκουρούκου??
3leven Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μια ερώτηση παιδιά όποιος γνωρίζει..μου έληξε το φοιτητικό(δίοδος) και έγινε(αυτόματα) μετατροπή απο οτενετ σε connex, μου ρθε ο λογαριασμός και πέρα απο την αναμενόμενη αύξηση είχε ξανά και τέλος ενεργοποίησης. Είναι λογικό αυτό (εφόσον έχω την γραμμή χρόνια) ή έφαγα χρέωση κουκουρούκου?? Nαι ειναι συνηθες φαινομενο... Και ενα αλλο μελος πηρε φουσκομενο λογαριασμο επειδη του γυρισε σε conn-x προχτες (δεν βρισκω λινκ)
vandermonde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 αφήστε που τελικά δεν έχει σχέση το φοιτητικό, είδα λογαριασμούς και πλήρωνα κανονική συνδρομή(έχει λήξει εδώ και μήνες το φοιτητικό)....δηλαδή μόνοι τους κατήργησαν τον οτενετ το γύρισαν σε connex και με φέσωσαν ξανά τέλος ενεργοποίησης.....ΕΛΕΟΣ!!!
vandermonde Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 πήγα τελικά απο κει και μου αφαίρεσαν απο το λογαριασμό το τέλος ενεργοποίησης aDsl+φπα, δηλαδή 44 ευρώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.