Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Mouse Logitech

Panostheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα ποντίκι γιατί αυτό p έχω είναι τον 10 euro :P

Είμαι πωρωμένος με οτιδήποτε logitech yππαρχei από ποντίκι μέχρι και μπισκότα :P :D :)

Οποτε λέω σε ένα από αυτά τα 2...Τι λέτε παιδιά? ( Οποιος μπορεί ας μου αναλύσει και την επιλογή του,τι διαφορες έχουν αυτά τα 2 ποντίκια)

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mouses/Mouses/Logitech-Mx518-Gamers-Optical-910-000616.htm ( Logitech ΜΧ518 )

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=1BE1733AC364D347ABEC169E24900DE6&pa=BEE04831172D054993FC5556C22E0DA5 ( Logitech G500 )

Δημοσ.

Και γω συμπαθω την logitech και μετα το G5 πηρα εδω και μια βδομαδα το G500. Πολλες οι διαφορες με το 518. πολυ γρηγορο αν σε ενδιαφερει, 5.700 dpi, πιο πολλα ρυθμιζομενα κουμπια, σιπλασια επιταχυνση 3G. Οτι πιο καλο εχω δουλεψει σε ποντικι.

το πηρα απο δω: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16600&cat=29

Δημοσ.

Και γω συμπαθω την logitech και μετα το G5 πηρα εδω και μια βδομαδα το G500. Πολλες οι διαφορες με το 518. πολυ γρηγορο αν σε ενδιαφερει, 5.700 dpi, πιο πολλα ρυθμιζομενα κουμπια, σιπλασια επιταχυνση 3G. Οτι πιο καλο εχω δουλεψει σε ποντικι.

το πηρα απο δω: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16600&cat=29

Οποτε από το G5 / 518 / G500 ΤΟ G500 είναι μακράν καλύτερο από τα αλλα 2?

Brika auto edw.

G5 VS G500

Gaming Laser VS Top Gamer Laser system (Περισσότερα G - Obviously more accelaration)

Thumb Rest VS Broader Thumb Rest

Normal Wheel VS Dual-mode hyper-fast scroll wheel (Ρυθμίζεται)

2000 dpi VS 7500 dpi (Top dpi στην αγορά worldwide I guess)

Always 2000 dpi VS adjustable dpi (On the fly κιόλας)

Max Acceleration 20G VS Max Acceleration 30G

Weight tuning system VS Same weight tuning system with extra 27 grams

4 Programmable buttons VS 10 (TEN!) Programmable buttons (Μιλάμε για MouseGamePad, no? :P)

Δημοσ.

Χθες έστειλα στην ανακύκλωση το G500 (παρέα με το Habu, αλλά άσχετο..)

Σταμάτησε να δουλεύει το δεξί κλικ.

Ως ποντίκι με είχε βολέψει αρκετά στο gaming (όχι απόλυτα όμως, γιατί έχω και κουλαμάρα)

Στο σερφάρισμα επίσης, η ροδέλα που με το κουμπάκι γύριζε τρελά, με βόλευε αφάνταστα στο ατελείωτο scrolling στα φόρουμ...

Πάντως από την αρχή δεν μου άρεσε η αίσθηση στο πάτημα των κουμπιών.

Για τα βαρίδια μη τα ξαναλέμε.Σαχλαμάρες της logitech.

Oύτε στο G5 τα χρησιμοποιούσα, ούτε στο G500, και ούτε στο G9 που έχω τώρα (το πιο μικρό mouse από όλα που ανέφερα.)

Όσον αφορά τη σύγκριση, μάλλον θα χτυπήσω και το 518 για <<μουλάρι>>, οπότε θα πως εντυπώσεις σε μερικές μέρες :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Χθες έστειλα στην ανακύκλωση το G500 (παρέα με το Habu, αλλά άσχετο..)

Σταμάτησε να δουλεύει το δεξί κλικ.

πότε πρόλαβαν να τελειώσουν τα 3 χρόνια εγγύησης του G500? :confused:

Δημοσ.

Μακράν το καλύτερο ποντίκι για μένα που είχα και έχω ακόμα είναι αυτό..

Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα...Το έχω 3 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα και η μπαταρία κρατάει ακόμα όπως στην αρχή!!

post-160283-0-43314800-1298567586_thumb.jpg

post-160283-0-55817200-1298567591_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

είχε αρκετά προβλήματα το συγκεκριμένο, το κλασικό recharge error και το ότι αρκετές φορές το single click του δούλευε σαν double click...

έχει αντικατασταθεί πλέον από το MX Perfomance

Δημοσ.

Έχω το Mx 1100 ενα μίση χρόνο, και άρχισε να παρουσιάζει προβληματάκια. Όπως χάνεται το σήμα από τον δέκτη, ξαφνικά κολλήματα, μη καλή αποκρισιμότητα του κέρσορα.

ψάχνοντας βρήκα και άλλους χρήστες με παρόμοια προβλήματα. Θα στείλω mail στην υποστήριξη και ελπίζω να μου στείλουν το αντίστοιχο νέο μοντέλο.

Σήμερα αγόρασα το Mx perfomance που στο μέγεθος μοιάζει με το MX 1100, και αύριο θα το βάλω πάνω.

Και όταν θα μου αντικαταστήσουν το προβληματικό Mx 1100, το καινούργιο θα το εχω για καβάτζα. (Να δούμε πότε θα χαλάσει και αυτό, και είναι και πανάκριβα τα άτιμα)

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν πρόλαβαν λολ!

τότε γιατί το πέταξες? εκτός αν ήταν υπερβολή αυτό που έγραψες (ή εννοούσες RMA)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...