Προς το περιεχόμενο

slow pc...

error77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναρωτιέμαι γιατί αργει ο υπολογιστης μου ενώ το συστημα μου ειναι:

CPU: INTEL CORE 2 DUO E7400 2.8GHZ - FSB 1066 <κλοκαρισμένος στα 1600μηζ και στο 3.9ghz περίπου>

RAM: KINGSTON KVR800D2N6K2/4G DDR2 4GB 800MHZ <κλοκαρισμένη στα 1150μηζ περιπου>

MOTHERBOARD: GIGABYTE EP45 EXTREME

VGA: XFX GEFORCE 9500GT CUDA 512MB

HDD: SAMSUNG HD502HJ

Συγκεκριμένα, το προβλημα μου ειναι οτι καθως λειτουργω στα windows κολλάνε τ προγράμματα συνηθως ο ιντερνετ explorer kai γενικα στη χρηση του υπολογιστη εντοπίζω μερικες αργοποριες λες και ο υπολογιστης ειναι πολύ παλιος..και ειδικοτερα αφου εχω κανει κ overclock αυξάνοντας την ταχύτητα θ περιμενα καλύτερα αποτελέσματα.τι είναι αυτο π αργει το συστημα μου και γιατι?

Δημοσ.

τα είχα όλα στο default μεχρι που αποφάσισα να κάνω overclock afoy το συστημα παλι κολλούσε...<<δεν μιλω για τεράστια κολληματα αλλα εχει αργη εκινηση των windows κολλά ο internet explorer και γενικα η χρηση του υπολογιστη μου δεν ειναι τοσο ευχαριστη σε συγκριση με την ταχυτητα ενος φίλου μου π έχει λίγο πιο πάλίο pc

Δημοσ.

οκ.. θα το βάλω στο default kai amα μου βγαλει μπλε οθονη θα κάνω το τεστ...ααυτο π θέλω τωρα ειναι να μοθ πεις πως θα γινει αυτο το τεστ και τη θα μοθ δειξει/./

Δημοσ.

Διαγνωστικό για την ram θα το κατεβάσεις από εδω και το γράψεις σε ενα cd και θα κανείς boot από αυτό αν σου βγάλει error τότε έχουν/έχει πρόβλημα η μνήμη ram.

Διαγνωστικό για τον σκληρό δίσκο θα το κατεβάσεις από εδω και θα κανείς το ίδιο πράγμα όπως και με την μνήμη ram.

Τι θερμοκρασίες έχεις στην cpu ;

Δημοσ.

αν και εχω κανει overclock υψηλο θ ελεγα δεν λειτουργω στο 100% load γιατι η θερμοκρασια θα φτασει στους 80.οποτε το χρησιμοποιω μεχρι 60% load ftanontaw to poly 70 βαθμους...

exv κανει scan με antivirus γιατι?

το διαγνοστικό για τον σκληρο δεν υπαρχει για το samsung f3 spinpoint που εχω εγω στην ιστοσελιδα π μ εδειξες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...