Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω αν κάποιος γνωρίζει να μου λύσει αυτή την απορεία. Έχω ένα netbook και έχει πρόβλημα η οθόνη του. Πρέπει να έχει σπάσει ή να έχει ραγίσει. Πάντως δεν φαίνεται τίποτα. Ξέρετε αν μπορεί να αλλαχτεί η οθόνη ή είμαι για καινούριο? Ευχαριστω προκαταβολικά Υ.Γ: Συγγνώμη αν δεν έβαλα το θέμα στο σωστό σημείο του forum.
profi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 σίγουρα αλλάζει...αν είσαι σε εγγύηση θα το πληρώσεις ακριβά όμως για επίσημο service,αν δεν σε απασχολεί να χάσεις την εγγύηση (αν έχεις ακόμα),πες το μοντέλο για να σου πούμε κ πόσο περίπου θα σου πάει!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ένα acer aspire one είναι. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο μοντέλο. Εγώ το είχα πάρει τέλη ιουλίου πάντως και τότε ήταν απο τα καινούρια. Η εγγύηση πρέπει να έχει λήξει...
profi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 χωρίς ακριβές μοντέλο δεν μπορώ να σου πώ!Εχεις ένα χρόνο εγγύηση σίγουρο,μπορεί κ 2...αλλά σπάσιμο δεν καλύπτει!οπότε διαλέγεις ή φτηνή επισκευή κ μαλλον γιοκ εγγύηση μετά...ή επίσημη επισκευή κ κανονικά εγγύηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.