loukas77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Καλήσπέρα παιδιά. Εδώ και περίπου 4 χρόνια έχω τα ηχεία Logitech X-530 5.1 ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501608 ) και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Αλλά τώρα τελευταία πρατήρησα ότι τα 2 πίσω ηχεία δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε (και όπως λειτουργούσαν τόσον καιρό...). Δηλάδή ο ήχος που είναι για το αριστερό πίσω βγαίνει κανονικά, ενώ αυτός που είναι για το δεξί πίσω, βγαίνει από το αριστερό πίσω... Δηλαδή ήχος υπάρχει αλλά όχι από το σωστό ηχείο. Το ηχείο σαν συσκευη δουλεύει, διότι αν αλλάξω στο subwoofer τις θέσεις των 2 πισινών, τότε ο ήχος αναπαράγεται από το άλλο ηχείο. Θέλω να μου πείτε αν ξέρετε που οφείλεται το πρόβλημα. Είναι softwareικό (στα drivers?) ή hardwareικό (στο sub που εκεί πάνω συνδέονται όλα τα ηχεία). Έχω WIndows 7 Ultimate 64 bit και τα ηχεία δούλευαν κανονικά (και τα 5 ) μέχρι πριν ένα μήνα περίπου. Όποιος μπορέι να βοηθήσει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
sotosko Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Το πρόβλημα που αναφέρεις κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε hardware. Αρχικά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να βγάλεις και να ξαναβάλεις τα βύσματα των ηχείων σου στην κάρτα ήχου. Έπειτα δοκίμασε να συνδέσεις μια πηγή ήχου (όπως ένα mp3 player) στο βύσμα για τα δύο πίσω ηχεία. Αν το πρόβλημα παραμένει τότε έχουν πρόβλημα τα ηχεία. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα τότε λογικά θα φταίει η κάρτα ήχου σου οπότε θα πρέπει να δοκιμάσεις τα ηχεία σε μια άλλη για να σιγουρευτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.