Προς το περιεχόμενο

Αυστραλός ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε 3D ταινίες των Nαζί από το 1936


gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοώ ότι μετά από τόσους αιώνες ανάμιξης με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, μου φαίνεται κάπως να θεωρούμε τους εαυτούς μας απογόνους των Ελλήνων του 500 π.Χ.

 

Και όμως δεν θυμάμε που αλλά είδα διάβασα μια έρευνα που έλεγε ότι το 95% περίπου των Ελλήνων είναι απόγονοι αυτών των Ελλήνων του 500 π.Χ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν σε παρεξήγησα, δεν θεώρησα ότι υποστηρίζεις κάποιον, απλά αυτό που ήθελες να πεις το έθεσες λάθος. Γιατί φταίμε και εμέις, και αυτό φαίνεται από τα μπολταρισμένα. μπορεί βέβαια να αναγκαζόμαστε να προβούμε εκεί αλλά πάλι το μερίδιο ευθύνης μας υπάρχει

 

Το τεσσάρι δεν ξέρω αν είναι τυχαίος αριθμός ειλικρινά...

 

όχι δεν μπορεί να γίνει καθένας πολιτικός

κανονικά ο πολιτικός πρέπει να είναι κάποιος που να έχει πειθώ, να μιλάει ωραία, να είναι έξυπνος (και πονηρός καμιά φορά) και πάνω απ'όλα ειλικρινής και τίμιος

άσε το τι γίνεται...

και δεν έχουν όλα τα κόμματα την ίδια πολιτική (εννοώντας σε κοινωνικά θέματα, γτ κατα τα άλλα όποιος διαφωνεί με το κόμμα διαγράφεται, γι'αυτό πάμε κατα διαόλου, γιατί φαγωνόμαστε μεταξύ μας...)

εξάλλου τώρα πλέον το κόμμα έχει γίνει οικογενειακή επιχείρηση που περνάει από γενιά σε γενιά (π.χ. παπανδρέου)

 

ένα είναι το συμπέρασμα, ότι δεν μπορούμε να μην κάνουμε την χαζομάρα μας ως έλληνες (αυτοί κυρίως που υποκινούν τον κόσμο)

π.χ. μετά από κάθε πόλεμο ρίχναμε και έναν εμφύλιο να περάσει η ώρα...

και αυτό είναι μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί λειτουργούμε σαν να μην έχουμε προσωπικότητα και ακολουθούμε αυτόν που μας υποκίνησε...

 

ας σταματήσει εδώ όμως το off topic και η πολιτική συζήτηση όμως γτ απαγορεύονται και είναι κρίμα να κλείσει το θέμα...

Φίλε μου δεν θα υπάρξει ποτέ μα ποτέ σε αυτή τη χώρα πολιτικός με ιδεολογίες κ πιστεύω.γιατί δεν είναι αυτοί που μας κυβερνανε αλλα όπως σωστά κατέδειξε ο φίλος πιο πάνω οι μεγάλο εφοπλιστές,τραπεζίτες,πετρελαιουχοι κ.ο.κ απλώς οι πολιτικοί μας είναι οι μαριονέτες που υποκινούνται απο τους παραπάνω.

 

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και όμως δεν θυμάμε που αλλά είδα διάβασα μια έρευνα που έλεγε ότι το 95% περίπου των Ελλήνων είναι απόγονοι αυτών των Ελλήνων του 500 π.Χ.

εξήγησε μου πως γίνεται ο -γλου και ο -τζή να είναι καθαροι απόγονοι ελλήνων; δεν το λέω ρατσιστικά κι ούτε έχω τίποτα με αυτά τα επίθετα, απλα αυτό που λες δεν μου φενεται λογικο.

 

και για να μην ξεφεύγω τελείως από το θέμα, δεν μου φαίνεται παράξενο το 3D των Ναζί, μιας και θεωρώ ότι ήταν εκείνη την εποχή καμια 10ετια μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καθόλου απίθανο... τελικά κάνουν και κάτι καλό οι πολέμοι! :-D :confused:

 

 

Χεχεχε... Ότι κάνανε και με τον Tesla όταν πέθανε!

 

 

Τα πολλα λεφτα πεφτουν σε τεχνολογιες πολεμου...πεφτανε δλδ γιατι τωρα πεφτουν στα φαρμακα/ιατρικη (καταρα του ανεπτυγμενου κοσμου). Οποτε ειμαι πεπεισμενος πως πολλα αγαθα που απολαμβανουμε τωρα (αυτοκινητα, λαστιχα, κλπ κλπ) ειναι καταλειπα τεχνογνωσιας που αποκτηθηκε εν καιρω πολεμων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικα η ναζιστικη γερμανια ηταν πολυ μπροστα οσον αφορα την τεχνολογια. Καπου ειχα διαβασει για το D-type race car της Audi. Η μηχανη της ηταν τοσο μπροστα που σοβιετικοι μηχανικοι μετα την πτωση αποσυναρμολογησαν ενα με σκοπο την κατανοηση λειτουργιας της και αντιγραφης της και απλα κατεληξαν σε ελαττωματικες κατασκευες. Το παραπανω δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει, οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν αληθευει.

 

stream.jpg

 

436 km/h το 1936...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...