Προς το περιεχόμενο

ΑC 100 απο τη Γερμανια!

shadowfax-1-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Αγορασα τη περασμενη βδομαδα ενα AC100 απο ενα e-shop.Μεσα στη τρελη χαρα παω σπιτι να το ανοιξω αλλα διαπιστωνω οτι εχει μεσα βιβλιαρακι Γερμανικων(1ο ατοπημα).Λεω τι διαλο.Γραμματα παλι κατι περιεργα(ενα ο με 2 τελειες/τονους απο πανω)και 1 προχειρο πραγμα στο οποιο με αυτοκολητα εχει πανω γραμματα Ελληνικα(lol).

Τεσπα το βαζω και ξεκιναω.Ολα οκ.Λεω δε βαριεσαι αφου εχεις android κινητο.Και παμε να γραψουμε Ελληνικαααα.Τπτ.ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ τροπο.Αναρωτιεμαι"τι διαλο κανω λαθος;".Ρωταω απο εδω απο εκει τπτ οτι και να μου ειπαν.Τι restore σε default τι space και alt,δεν.Παιρνω service toshiba.Θελει firmware update μου λενε.Οκ λεω σας το φερνω.Παω Δευτερα και σημερα μου ανακοινουν οτι ειναι απο τη Γερμανια(το ψιλοπεριμενα...Μη πω και Βουλγαρια)και οτι δε μπορουν να μπουν Ελληνικα.

Θελω να στειλω mail στο καταστημα.Δικαιουμαι επιστροφη των χρηματων?(δε θελω ουτε πιστωτικα ουτε τπτ).Την Τριτη θα συμπληρωθουν 14 ημερολογιακες ημερες.Εχω τη συσκευασια σχεδον αψογη(αν και ανοιγμενη).

Υπαρχει νομος που να αναφερει το 14ημερο και την επιστροφη;

Δημοσ.

Γιατί δεν του βάζεις ubuntu η windows πάνω και να μην μπλέκεις με επιστροφές χρημάτων...?

(Άσε που στανταρ θα υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσεις ελληνικά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...