Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πληκτρολόγιο......κατι δεν παει καλα!!!

nicolle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας!!!

Ξαφνικά στο τρίχρονο hp laptop μου είχε κολλήσει το κουμπί 3 και φαινόνταν σαν να ηταν συνέχεια πατημένο. Δηλαδή όπου υπήρχει κενό για να γράψω κάτι αυτό εμφάνιζε συνέχεια το αριθμό 3...στον explorer, στην αναζήτηση του υπολογιστή, παντού!!! Κάποιες φορές αφού προσπαθώντας με το backspace να το σβησω και αυτό επέμενε να γράφει το 3...έγραψα ενα γραμμα οχι αριθμό και για λίγο συνήλθε...αν πατούσα αριθμό ξανα τα ίδια.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως ήταν οταν ανοιξε ο υπολογιστής στην αρχική οθόνη που σου ζητάει τον κωδικό γιο να κάνει log in, δεν μπορούσα να μπω με τίποτα γιατί εβγαζε το γνωστό 3!!! και ο κωδικός μου αποτελείται μονο απο αριθμούς οπότε μολις ξεκινουσα να τον γραψω παλι τα ιδια...Με τα χιλια ζορια και δεν ξερω πως μπήκα.

Να σημειώσω οτι πριν γινει αυτό ο υπολογιστής μου έπεσε απο το κρεββάτι στο πάτωμα ενω ηταν μεσα στην προστατευτική του θήκη!!!

Με το πιστολακι για τα μαλλιά το φύσηξα το ξαναφύσηξα σήκωσα λίγο το κουμπάκι κ το πείραξα με μια λίμα και τέλος του έδωσα και ένα δυνατό χαστόυκι σε έκείνο το σημείο...Ε τί αλλο να έκανα..με νευρίασε!!!

Κλεινω το καπάκι και μετα απο μια ωρα το ξανανοιγω κ ως εκ θάυματος επανείλθε στην αρχική του κατάσταση!!!!Ετσι νόμιζα όμως!!!

τώρα δεν εμφανίζεται το νούμερο πέντε οταν το πατάω και επισης ο συνδυασμός shift+alt που εχω για εναλλαγή αγγλικών ελληνικών απο τις 20 φορές που θα το πατήσω την μια θα πιάσει και αν ....το θέμα έιναι οτι ο κωδικος μου για λογκ ιν στην αρχή έχει τον αριθμο πεντε οποτε αν το κλεισω δεν θα το ανοιξω ξανα μετίποτα....

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο...σας παρακαλώ τί να κάνω?????προφανως είναι θέμα hardware....Ευχαριστώ

(μολις εχθες του εκανα φορμάτ αν παιζει καποιο ρολο)

Δημοσ.

Για αφαίρεσε την μπαταρία από το laptop σου, σύνδεσέ το απευθείας στο ρεύμα χωρίς την μπαταρία δλδ,

και δες αν το πληκτρολόγιο λειτουργεί έτσι κανονικά.

Δημοσ.

πατα με το χέρι σου όλα τα κουμπιά σαν να παίζεις πιάνω μια δεξιά μια αριστερά και άμα δε γίνει τίποτα βάλε την ηλεκτρική και ρουφά μήπως μπήκε κανένα ψίχουλο ποτε δε ξέρεις αλλιώς πάνε "αγγορασε" κάτι μπουκαλάκια σαν σπρέυ είναι που βγάζουν αέρα με πίεση!

Δημοσ.

Το έκανα και αυτό...τα ίδια όμως...καλά δυο τρεις φορές εβαλα εβγαλα μπαταρία εκανα επανεκίννηση ...παλι τίποτα!!

Δημοσ.

Το έκανα και αυτό...τα ίδια όμως...καλά δυο τρεις φορές εβαλα εβγαλα μπαταρία εκανα επανεκίννηση ...παλι τίποτα!!

Δοκίμασες να το λειτουργήσεις χωρίς την μπαταρία?

Δημοσ.

Αν μπεις με f 8 σε safe mode στα windows, εξακολουθεί να έχει την ίδια συμπεριφορά?

κατσε να το δοκιμάσω...και αυτό

Δημοσ.

δεν μου μυριζει προβλημα απο software.ποιο πολυ hardware.η αποψη μου ειναι βγαλε τα κουμπια που εχουν προβλημα (3,5,alt,shift)και απο κατω συνιθως εχουν κατι σαν σιλικονη η ενα πλαστικο η κατι τετοιο.Με οδοντογλυφιδα,μπατονετα,καλαμακι κατι τεσπα πιεσε τα 2-3 φωρες το καθενα προσπαθησε να γραψεις κιολας χωρις τα κουμπια πανω(ανοιξε ενα εγραφο .txt και πατα το 3,5,alt,shift με την μπατονετα)και δες μπας και ξεκολησουν.

Α και η βια ειναι μονο για τους πυργους των σταθερων.τα λαπτοπ ειναι ποιο φλωρικα :P

Δημοσ.

Προφανώς ειναι hardware πρόβλημα...εβγαλα το πληκτρο το πειραξα, το καθάρισα αλλα τα ίδια...δεν θελει να δουλεψει. Αυτό που δειχνει το δευτερο βιντεο βεβαια δεν τολμησα να το κανω. Σε αυτή τη περίπτωση...μάλλον πρεπει να αλλάξω πληκτρολόγιο????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...