Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πληκτρολόγιο

mplouzakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Microsoft Wireless Keyboard 3000 v.2

Έχω αγοράσει εδώ και μια βδομάδα το εν λόγω πληκτρολόγιο

με το οποίο όμως από τη στιγμή που το εγκατέστησα αντιμετωπίζω προβλήματα με τη γλώσσα.

Ο μόνος τρόπος να αλλάξω τη γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά και το αντίστροφο είναι να πληκτρολογήσω

για τα ελληνικά ALT+SHIFT+1 και για τα αγγλικά ALT+SHIFT+2.

Αυτό που με λίγα λόγια θέλω να πω είναι ότι δεν δουλεύει η εντολή ALT+SHIFT για την εναλλαγή των γλωσσών. :whistle: :whistle:

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι είναι στην ουσία είναι ενεργοποιημένη και θα έπρεπε να λειτουργεί :fear: :

http://img594.imageshack.us/i/59768266.jpg

Επίσης σταμάτησε να λειτουργεί η γραμμή γλώσσας..

Μπορεί κάποιος να μου πει τι φταίει ή να μου βρει μια λύση??? :-(

Δημοσ.

Άμα απενεργοποιήσεις τις 2 τελευταίες επιλογές κι αφήσεις μόνο την πρώτη (απ την καρτέλα που ναι το screenshot), τι κάνει;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! :-D :-D

Δεν κάνει τίποτα πάλι..

Τα απενεργοποίησα και παρόλα αυτά χρησιμοποιώντας το ALT+SHIFT δεν αλλάζει η γλώσσα, παραμένει η ίδια με πριν..

Δημοσ.

+1 στον Antonl Από κάτω έχεις επιλέξει εναλλαγή με τα 3 πλήκτρα αν διακρίνω καλά. Τις δύο από κάτω επιλογές βάλτες χωρίς επιλογή. Και επίσης στην καρτέλα γενικά πρόσεξε να έχεις μόνο 2 γλώσσες. Δηλαδή να έχεις τα παρακάτω

edit: Καμιά φορά το πιάνει και δεν παίρνει τις αλλαγές που κάνεις και θέλει restart. Κάνε μία επανεκκίνηση και δες

post-204649-0-09297300-1298557962_thumb.png

post-204649-0-86735700-1298557971_thumb.png

Δημοσ.

Μα, όπως είπα, έτσι τα έβαλα και πάλι δεν δουλεύει.. :fear:

Βασικά εξ αρχής ήταν έτσι και δεν δούλευε η πρώτη επιλογή της εναλλαγής των γλωσσών

κι έτσι προκειμένου να χρησιμοποιώ και τις δύο γλώσσες, πρόσθεσα τα άλλα δύο,

ώστε πια να μπορώ να τις αλλάζω έστω με τα (για τα ελληνικά) ALT+SHIFT+1 και (για τα αγγλικά) ALT+SHIFT+2.

Δημοσ.

Βασικά πάλι δεν πέτυχε.

Μήπως σας λέει κάτι το γεγονος ότι δεν εμφανίζεται η γραμμή γλώσσας? :fear: :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...