kdiamant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Λοιπόν με ένα restart του Mac και μόνη εφαρμογή ανοιχτή το activity monitor μου λέει userd ta 1.3GB μνήμης. Εσένα πόσο μνήμη σου τρώει με μόνο το activity monitor να τρέχει? Thanks για το help πάντως!
Cham Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Λοιπόν με ένα restart του Mac και μόνη εφαρμογή ανοιχτή το activity monitor μου λέει userd ta 1.3GB μνήμης. Εσένα πόσο μνήμη σου τρώει με μόνο το activity monitor να τρέχει? Thanks για το help πάντως! Δεν το έχω μπροστά μου αλλά θα σου γράψω το βραδάκι
Cham Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστώ. Αν μπορέσεις στείλε... Έλα μουτράκι εδώ είμαι με Firefox ανοιχτό κ το Sκitch που κάνω τα snapshots\ Σημείωση είμαι 10.7.2 Βετα 3
jtheogr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εβαλα και εγω το lion την πρωτη εβδομαδα που κυκλοφορησε σε macbook pro late 2008 4gb ram ssd ocz , περα απο την ελλειψη του expose δεν με ενοχλει κατι αλλο , για την ταχυτητα εχω να πω οτι υπαρχει αισθητη διαφορα προς το καλυτερο σε σχεση με το snow , απο εφαρμογες δεν τρεχω τιποτα σπουδαιο , safari, firefox, mail, excel , word .
ixthy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ο ρομαντισμός σαν έκφραση είναι πολύ γλυκός κ αποδεκτός είναι λίγο ασύμβατος όμως με τα προϊόντα της τεχνολογίας. Αν τον βάλεις λίγο στην άκρη θα ανακαλύψεις καινούριες σύγχρονες ομορφιές που σ'εμποδιζει να δεις.. Κάθε τι καινούριο μας ξενίζει στην αρχή γιατί μας χαλάει την ηρεμία να πίνουμε τον καφέ μας όπως παλιά μπροστά σ'αυτο,μας ξεβολευει,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το βολικό για εμάς είναι κακό για όλους. Παρ'ολα αυτά νομίζω ότι έχεις βρει την λύση με το δεύτερο mac που είπες,έτσι πραγματικά μπορείς να έχεις και αυτό που θέλεις κ να μην έχεις το "φρένο" στα καινούρια.Αυτή η σκέψη που έκανες φυσικά δηλώνει ότι και εσύ θέλεις να είσαι στην κόψη της τεχνολογίας. Και έμενα μ'αρεσε τρελά η 10.6.7 και είχα βολευτεί και δεν ήθελα ούτε καν την 10.6.8 παρόλα αυτά την παρόπλισα,την ευχαρίστησα για την συνεργασία μας και πήγα παρακάτω. Το expose για μένα δεν είναι κάτι για να θυμάμαι τα νιάτα μου, αλλά μια αναγκαιότητα!
_filippos_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω διαπιστώσει με μετρήσεις ότι το lion είναι 10-15% πιο αργό από το Snow αλλά δεν θέλω να την χαλάσω σε αυτούς που έχουν δει "αύξηση ταχύτητας."άσε που μπορεί να είναι συμπεριφορά του δικού μου μηχανήματος αυτή. Δοκίμασε και έναν άλλο Browser αν θέλεις. Γενικά θέλει καλό και λεπτομερές ψάξιμο.. Αλλά εγώ νομίζω ότι κουβαλάς πολλά από παλιά κ χρειάζεσαι ένα clean install. Δεν είσαι ο μόνος που έχει χαμηλή ταχύτητα στο Lion. Κι ενώ στο Snow η κατανάλωση μνήμης ήταν γύρω στα 1,5GB με το Lion ξεπερνάει τα 2GB σχεδόν όλες τις φορές με τις standard εφαρμογές που έχω ανοιχτά. Ελπίζω με update να το φτιάξουν. Γενικώς οι εντυπώσεις είναι μέτριες απο το Lion.
Cham Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το expose για μένα δεν είναι κάτι για να θυμάμαι τα νιάτα μου, αλλά μια αναγκαιότητα! Γι'αυτο εκανες και την κριτική που έκανες γι'αυτο και σκέφτηκες και την άλλη λύση.. Μην σου γίνει αναγκαιότητα το Full Screen Apps τώρα γιατί θα έχεις πρόβλημα πάλι με το 10.8
gnsX Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μια ερώτηση το encryption του Lion ισχύει για το bootcamp; λέει whole disk και αν ναι,είναι pre boot λογικά ε;
atheatos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μια ερώτηση το encryption του Lion ισχύει για το bootcamp; λέει whole disk και αν ναι,είναι pre boot λογικά ε; Mε μια ματια που έριξα στον υπολογιστή μου,το filevault ξεκινάει μόνο στο macintosh HD , δεν βλέπω να έχει επιλογή και για το bootcamp.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Mε μια ματια που έριξα στον υπολογιστή μου,το filevault ξεκινάει μόνο στο macintosh HD , δεν βλέπω να έχει επιλογή και για το bootcamp. Yeap,κανει encrypt μονο τον δισκο στον οποιο ειναι εγκατεστημενο το lion,oυτε καν τα απλα partitions εκτος αυτου.
kdiamant Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Έλα μουτράκι εδώ είμαι με Firefox ανοιχτό κ το Sκitch που κάνω τα snapshots\ Σημείωση είμαι 10.7.2 Βετα 3 Μάλιστα...Πάνω κάτω τα ίδια έχουμε σε κατανάλωση. Σε ζηλεύω όμως γιατί έχεις 8GB μνήμη. Thanks για τη βοήθεια και πάλι!
Cham Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Σε όλα μου τα μηχανήματα κοιτάζω να έχω 6+ μνήμη την τελευταία 4ετια.. Δίνει άλλο αέρα και κάνει σιωπηλή αλλά ουσιαστική δουλειά. Τίποτα φίλε μου η ισχύς εν τη ενώσει..
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Cham φορητό έχεις; Εάν ναι, πόσο πήγαν τα 8;
ixthy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Γι'αυτο εκανες και την κριτική που έκανες γι'αυτο και σκέφτηκες και την άλλη λύση.. Μην σου γίνει αναγκαιότητα το Full Screen Apps τώρα γιατί θα έχεις πρόβλημα πάλι με το 10.8 Το full screen apps είναι καλό, αλλά όχι απαραίτητο για μένα. Αυτό όμως που αναρρωτιέμαι είναι γιατί να κόβονται features! Η ύπαρξη του expose δεν εμποδίζει την ύπαρξη άλλων features και το αντίστροφο... Άλλωστε έχω πει πολλές φορές ότι το mission control θα μπορούσε να συνυπάρχει με το grid του spaces, ή με το all windows expose. Τα παράπονά μου με το lion έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες ελλείψεις. Δε λέω ότι δε μου αρέσουν κάποιες νέες ιδέες που έφερε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα