mayrozjack Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, δουλεύω πάνω σ'ενα project αυτή τη στιγμή, και θα ήθελα βοήθεια μ'ενα scriptακι. Συγκεκριμένα, προσπαθώ αυτή τη στιγμή να κάνω compile έναν κώδικα από C σε MIPS-Assembly. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω την assembly που παίρνω να την τρέχω σ'εναν emulator (πχ SPIM ή MARS), ο οποίος όμως έχει συγκεκριμένο syntax και κάθε register στον οποίο αναφέρομαι πρέπει να έχει μπροστά το σύμβολο $. Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να φτιάξω ένα script (perl, python, bash, δεν έχει σημασία) που θα θα αναγνωρίζει συγκεκριμένη ακολουθία χαρακτήρων (στο μυαλό μου έχω μια case με όλα τα ονόματα των registers) και θα προσθέτει το σύμβολο $ μπροστα από αυτήν. Ενδεικτικά παραθέτω ένα κομμάτι κώδικα (οι gp, sp, s8 κλπ είναι registers του MIPS): ><main> lui gp,0xfc0 addiu gp,gp,32576 addu gp,gp,t9 addiu sp,sp,-48 sw ra,44(sp) sw s8,40(sp) move s8,sp sw gp,16(sp) li v0,1 sw v0,24(s8) li v0,4 sw v0,28(s8) lw a0,24(s8) lw a1,28(s8) lw t9,-32724(gp) nop Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Evgenios1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 > <html> <body> <script type="text/javascript"> function foo() { var res = document.getElementById("res"); var input = document.getElementById("inp").value; var arr = ["gp","sp","s8"];//etc.. for(var i = 0; i < arr.length;i++) { input = input.replace(RegExp(arr[i],"g"), "$" + arr[i]); } res.value = input; } </script> <center> <textarea id="inp"> </textarea> <br /> <textarea id="res"> </textarea> <br /> <button onclick="foo();">Convert</button> </center> </body> </html>
mayrozjack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πρόσθεσα όλους τους registers και τώρα δουλεύει άψογα! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.