slygeo87 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Η μαύρη χήρα κάπου το 'χασε. Εννοείται ότι είχες γνωρίσει το μπέτερ χαφ σου κάποια στιγμή, εκτός και αν δεν είχες ποτέ σου σχέση.
Toufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Βρε μου έναν που όταν πάει να ρίξει αυτός μια δεν αλλάζει τον χαρακτήρα του.(προσοχή όχι να του την πέσουν) ΕΓΩ! Το θεωρω υποκρισια να το παιζεις κατι που δεν εισαι. Εκτος αν την πεφτω σε ελληνιδες που στην πλειοψηφια τους παρακαλανε να τις δουλεψεις και εκει αρχιζει το τρελλο δουλεμα.
freedubus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Βρε μου έναν που όταν πάει να ρίξει αυτός μια δεν αλλάζει τον χαρακτήρα του.(προσοχή όχι να του την πέσουν) Mάντεψε.. http://www.youtube.com/watch?v=wv2lWqbFLIY
Xvipes Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ΕΓΩ! Το θεωρω υποκρισια να το παιζεις κατι που δεν εισαι. Εκτος αν την πεφτω σε ελληνιδες που στην πλειοψηφια τους παρακαλανε να τις δουλεψεις και εκει αρχιζει το τρελλο δουλεμα. Πρόσεξε είπες και μόνος σου την λέξη "Πέφτω" κοινός κάνεις χώσιμο για να την ρίξεις.Δεν μιλάω για σενάρια του στυλ είστε στην ίδια παρέα είστε φίλοι κλπ.Μιλάω για το κλασικό χώσιμο που θα κάνεις στην άγνωστη μέχρι εκείνη στιγμή κοπέλα. Πιο υποκρισία μου φαίνεται είναι να λες ότι δεν αλλάζεις χαρακτήρα όταν πας να χωθείς παρά όντως να αλλάζεις. Γιατί δεν πιστεύω ότι κάθε μέρα λες "έξυπνες" ατάκες(καλά εσύ όντως λες κάθε μέρα αλλά μιλάμε γενικά τώρα )ούτε να μην θες να κρύψεις οτιδήποτε αρνητικό έχεις εντοπίσει πάνω σου την ώρα που κάνεις το "πέσιμο",γιατί πάνω απόλα ξέρεις ότι μια καλή πρώτη εντύπωση είναι και το κλειδί για να σε γνωρίσει πραγματικά(και από τις 2 πλευρές εννοείτε). Τέσπα μεγάλη κουβέντα και μαμάμε το thread του τοχοβόλου. Εμπειρία μόνο με Ελληνίδες έχω so far οπότε έχω και μια μικρή αμφιβολία ότι μπορεί οι Ελληνίδες να φταίνε και δεν είναι γενικό το φαινόμενο
salliara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ...ούτε να μην θες να κρύψεις οτιδήποτε αρνητικό έχεις εντοπίσει πάνω σου την ώρα που κάνεις το "πέσιμο",γιατί πάνω απόλα ξέρεις ότι μια καλή πρώτη εντύπωση είναι και το κλειδί για να σε γνωρίσει πραγματικά(και από τις 2 πλευρές εννοείτε). νομιζω εχει διαφορα το ανιμαλ-τρολ-πεσιμο απο το οντως-ενδιαφερομαι-πεσιμο. Κ ο κ.Τουφας νομιζω αναφερθηκε στην 1η κατηγορια ασχετο Xvipes,ηταν nick στο irc αυτο?
evabb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πρωτα ειναι το Φευγα και μετα το Πλακωτο? Αλλιως τα ηξερα τελικα γιατί, εσύ παίζεις τάβλι μονο και μονο για το υπονοούμενο τον λέξεων?
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Γενικα δεν μπορω οσους ανθρωπους αλλαζουν χαρακτηρα για να ριξουν καποιον/καποια. ΕΓΩ! Το θεωρω υποκρισια να το παιζεις κατι που δεν εισαι. Εκτος αν την πεφτω σε ελληνιδες που στην πλειοψηφια τους παρακαλανε να τις δουλεψεις και εκει αρχιζει το τρελλο δουλεμα. Αυτό που λες δεν συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά σε κάθε έκφανση των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων. Όποιον κι αν γνωρίσεις και για οποιονδήποτε λόγο θα προσπαθήσεις να του πλασάρεις μια καλή εικόνα για τον εαυτό σου που οπωσδήποτε θα επέχει από την πραγματικότητα. Τουλάχιστον στην αρχή γιατί μετά θα φανεί τι είσαι.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το καταλαβαίνω αυτό με το πλασάρισμα ως κάτι άλλο. Γιατί να μπεις στη διαδικασία να δείξεις στον απέναντι κάτι διαφορετικό; Γιατί να σε νοιάζει τόσο ώστε ν' αλλάξεις συμπεριφορά για κάποιον που δε γνωρίζεις; Και αν δεν εκτίμησε ή δεν του άρεσε το αυθεντικόν του πράγματος, πάμε παρακάτω. Απλά πράματα.
leftermann Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 χμμμ, ίσως γιατί δεν ενδιαφέρεσαι για σοβαρή σχέση αλλά για ένα στα όρθια;
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το καταλαβαίνω αυτό με το πλασάρισμα. Γιατί να μπεις στη διαδικασία να δείξεις στον άλλο κάτι διαφορετικό; Γιατί να σε νοιάζει τόσο ώστε ν' αλλάξεις συμπεριφορά για κάποιον που δε γνωρίζεις; Και αν δεν εκτίμησε το αυθεντικόν του πράγματος, πάμε παρακάτω. Απλά πράματα. Φαντάσου (λεω τωρα τυχαία), το παιδί που ζητούσε μεσω ινσομνια ιδέες για το που μπορεί να βρει γυναίκα... Αν ειναι ο εαυτος του δεν θα Ζμπρωξει ποτε!
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το καταλαβαίνω αυτό με το πλασάρισμα ως κάτι άλλο. Γιατί να μπεις στη διαδικασία να δείξεις στον απέναντι κάτι διαφορετικό; Γιατί να σε νοιάζει τόσο ώστε ν' αλλάξεις συμπεριφορά για κάποιον που δε γνωρίζεις; Και αν δεν εκτίμησε ή δεν του άρεσε το αυθεντικόν του πράγματος, πάμε παρακάτω. Απλά πράματα. Μια λεξη μονο Facebook. Ρωτα ολους (σχεδον) αυτους που αυτο ακριβως κανουνε.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 χμμμ, ίσως γιατί δεν ενδιαφέρεσαι για σοβαρή σχέση αλλά για ένα στα όρθια; Δεν θέλουν όλοι και όλες σοβαρή σχέση, άρα για το ένα στα όρθια, σίγουρα οι εκατέρωθεν πλευρές μπορούν να αρκεστούν στην επιφάνεια και όχι σε δήθεν συμπεριφορές. Επίσης, χαρακτηριστικά όπως η καφρίλα για παράδειγμα, δεν είναι απαγορευτικά χαρακτηριστικά για την πραγματοποίηση σοβαρής σχέσης. Φαντάσου (λεω τωρα τυχαία), το παιδί που ζητούσε μεσω ινσομνια ιδέες για το που μπορεί να βρει γυναίκα... Αν ειναι ο εαυτος του δεν θα Ζμπροξει ποτε! Αντιστοιχα, κάπου θα υπάρχει ένα κορίτσι, σε ένα γυναικείο φόρουμ, που θα αναρωτιέται πώς να ρίξει κάποιον που θέλει να ζμπρώξει! Γκαραντή σε λέω.
Merdock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 WTF? Εγώ στις κινήσεις γιατί είχα πάντα άνδρες; Γκρρρρ. I hate you. Τη μισή θητεία μου με μια καναδέζα την έβγαλα. Δυστυχώς η καναδέζα αντί για πόδια είχε ρόδες. Ανάπηρη ήταν;
mitsikas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ανάπηρη ήταν; Όχι. Μια χαρά ήταν. Ξέρεις τι κουβάλημα έριχνε; Και συνήθως έπαιρνε και 10 φαντάρους τη φορά... Στο στρατό οι καναδέζες είναι αυτές: http://www.youtube.com/watch?v=zUpBJSRU1qQ Όχι με την στολή. Η άλλη με τα φλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.