Προς το περιεχόμενο

Cpu + Mobo

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πφφφ Θα βγει οπου να ναι το bf3.....καθε φορα που βγαινει αυτο το παιχνιδι αλλαζω και το pc.Τελευταία πήρα 2 γιγα ραμ, nvidia gts250 και powersuply.Νομιζω πως πρεπει να αλλάξω cpu και αναγκαστηκά mobo.Χρησημοποιώ πολύ photoshop,premiere,cinema 4d.Έχω το σύστημα της υπογραφής και όπως θα παρατηρήσατε εχω 4 γιγα ddr2, θελω μητρικη με 4 σλοτ και ddr2.όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα....

Mobo 70 euro

AMD ATHLON II X4 645 3.1GHZ QUAD-CORE BOX 101 euro

or

AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition (HDZ955FBGMBOX) 130 euro

δεν ξερω εαν ειναι καλη η συνθεση και ποιο απο τα δυο cpu να παρω.και κατι ακομα για να μην εχω προβλημα με το τροφοδοτικο, πως μπορω να δω ποσα wat ειναι ?δεν εχει χαρτακι που να λεει wat...

αααα μπορειτε να μου προτεινεται κανενα σιτε που να ειναι αξιολογο με μεταχειρισμενα εξαρτηματα ???κοιτω και εδω αλλα δεν βλεπω κατι απο αυτα που θελω, κυριως επεξεργαστη να βρω μεταχειρισμενο.μενω κατερινη μια πολη της πιεριας οποτε κοιτω μαγαζια με αποστολη σε ολη την ελλαδα εχω eshop στην πολη μου αλλα δεν εχει ποικοιλια

Δημοσ.

-φιλε εσυ γενικά πρέπει να πας σε αλλαγή ολόκλιρου του συστίματος γιατή άμα είναι να πάρεις AM3 θα πρέπει να αλλάξεις και της μνήμες που θα είναι DDR3.

-τροφοδοτικό θα σου πρότεινα να το αλλάξεις (και δεν θα είμαι ο μόνος) γιατί τώρα να πάρεις καινούρια κομάτια σε noname είναι :confused: :confused: :confused:

-τώρα σε φάση αναβάθμισης σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιείς θα πρέπει να αλλάξεις τουλάχιστον CPU-MOBO-RAM-PSU, μπορεί και VGA

απλά δεν μας ανέφερες πόσα μπορείς να διαθέτεις το πολύ γιατί είσαι λίγο σε περίεργη αναβάθμιση με αυτόν τον υπολογιστή

Δημοσ.

δεν γινεται τιποτα ?? απο οτι διαβασα στην μητρικη που επελεξα

Τοποθέτηση: ATX με διαστάσεις 30.5cm x 21.5cm.

Υποδοχή CPU: Socket AM2.

Υποστηριζόμενοι Επεξεργαστές: AMD Phenom FX processor/ AMD Phenom X4 processor/ AMD Phenom X3 processor/ AMD Athlon X2 processor/ AMD Athlon processor/ AMD Sempron X2 processor/ AMD Sempron processor.

Ταχύτητα FSB: Αν τοποθετήσετε επεξεργαστή AM2+ η ταχύτητα διαύλου θα υποχρονιστεί απο HT3.0(5200MT/s) σε HT1.0(2000MT/s). (Στην συχνότητα του επεξεργαστή δεν έχει κάποια επίπτωση).

Chipset: NVIDIA nForce 520LE.

Υποστήριξη Καρτών Γραφικών: 1 x PCI Express x 16 slot.

Υποδοχές Μνήμης: 4 x DDR2 1066/800/667 (dual channel, 240-pin) με δυνατότητα επέκτασης έως 16GB. (Σε συστήματα Windows 32-bit η πραγματική διαθέσιμη μνήμη για το λειτουργικό σύστημα είναι έως 4GB ενώ σε συστήματα Windows 64-bit δεν υπάρχει κάποια δέσμευση)

υποστηριζει ddr2 μνημη και τους επεξεργαστες νομιζω δηλαδη, πανω απο 180 δεν θελω να ξαναδωσω.vga δεν αλλαζω το καλοκαιρι το πηρα.κατι χωρις να αλλαξω μνημες δεν γινεται ?(τις ειχα χρυσοπληρωσει το καλοκαιρακι) για να παιζω με αξιοπρεπεια τουλαχιστον, ουτε ο athlon ?

Δημοσ.

αυτά που λες τα υποστηρίζει απλά τώρα να βάλεις έναν 955 και η μητρική να είναι με DDR2 είναι πολύ OverKill imo

και το τροφοδοτικό μιας και λες ότι είναι έτσι βάζεις σε ρίσκο όλο το σύστημα.

\το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βρεις μεταχειρισμένα κομμάτια και να πουλήσεις αυτά που έχεις ώς κατεβαστήρη

τουλάχιστο κανένα μεταχειρισμένο σετάκι ιντελ Qxxx με μητρική θα ήταν πολύ καλη επιλογή

Δημοσ.

γιατι εχω αρκετα εξοδα, και θελω να κοψω οσο γινεται, εαν αγορασω την μητρικη και ενα απο τα 2 cpu θα εχω προβλημα ?το τροφοδοτικο δεν ειναι μαιμου απλα δεν λεει πανω τα wat.λεγεται rasurbo silent and case...δεν λεω πως αυτη ειναι λυση αλλα λεω μηπως με βολεψει και αν θα δω διαφορα στα παιχνιδια γιατι ειναι αργος ο επεξεργαστης

Δημοσ.

φιλε τη να σε πω?

καλύτερα ψάξε για μεταχειρισμένα κομμάτια, δεν αξίζη καθόλου να βάλεις 955 νκαι να είναι σε DDR2.

τωρα διαφορά με την gts250 δεν ξέρω άν θα δείς με την αναβάθμιση επεξεργαστή στα παιχνίδια γιατι εκεί πιο πολυ η κάρτα γραφικών μετράει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...