nemesis345 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Χαίρετε ή Καλησπέρα, Έψαξα λίγο μέσα στα διάφορα θέματα που έχουν ανοιχτεί στο Insomnia, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό με το στήσιμο και την λειτουργία ενός Mail Server. Θέλω να στήσω ένα Mail Server για να κάνω κάποιες δοκιμές. Έχω ήδη στήσει Apache 2.2, MySQL 5, PHP 5 για να κάνω dev σε sites. Τώρα όμως μέσα από τις ανάγκες τις δουλειάς μου θέλω να ασχοληθώ και με το στήσιμο κάποιου Mail Server. Το ερέθισμα δόθηκε μόνο και μόνο επειδή θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν μηχανισμό για μαζική αποστολή email (5000 και άνω). Οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε θα το εκτιμούσα. Για να γνωρίζετε δοκίμασα να δουλέψω λίγο με το SurgeMail καθώς και το hMail Server, αλλά τα βρήκα λίγο σκούρα.
nemesis345 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Κανείς που να μπορεί να μου δώσει τα φώτα του..!?
kinq1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Σε μια εταιρεία που δούλευα είχαμε το worldclient pro αλλά δεν είναι free. (λειτουργεί και με web interface και με mail-programs όπως το outlook) Ανάλογα με το λειτουργικό σου σύστημα ισως να μπορείς να χρησιμοποιείσεις το IIS της microsoft.
nemesis345 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σε μια εταιρεία που δούλευα είχαμε το worldclient pro αλλά δεν είναι free. (λειτουργεί και με web interface και με mail-programs όπως το outlook) Ανάλογα με το λειτουργικό σου σύστημα ισως να μπορείς να χρησιμοποιείσεις το IIS της microsoft. Σε ευχαριστώ kinq1, αλλά μάλλον πως το MDaemon® Messaging Server πληρεί τις προϋποθέσεις για αυτό που χρειάζομαι και όχι το Worldclient το οποίο είναι ένας mail-client(έκανα μια επίσκεψη στην σελίδα του και διάβασα τα αντίστοιχα). Εγώ θέλω να στήσω έναν Mail server και να δοκιμάσω να κάνω μαζικές αποστολές e-mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.