Orion_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα στο forum. Έχω ένα περίεργο προβληματάκι με την κάρτα δικτύου μου. Όταν ανοίγω το PC και bootάρω από Windows, αργεί το pc να "δει" την σύνδεση ethernet κάνα 5λεπτο. Μετά από 5 λεπτά μαξ είναι οκ και μπαίνει κανονικά internet και όλα. Έχω τρέξει αρκετές φορές το troubleshoot και στην αρχή μου έλεγε ότι έφταιγε το VirtualBox (το ξήλωσα τελείως), μετά μου είπε ότι φταίνε οι drivers της κάρτας δικτύου (κατέβασα τους καινούργιους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει ποτέ την σύνδεση ethernet) και τώρα τελευταία μου λέει ότι είναι hardware πρόβλημα (πράγμα που δεν ισχύει γιατί άμα bootάρω από debian/ubuntu δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα). Έχω την FOXCONN P45A01. Το θέμα είπα να το βάλω εδώ, διότι το troubleshoot των Windows λέει ότι είναι hardware πρόβλημα. Άμα πιστεύετε ότι πρέπει να μπει σε άλλο section του forum παρακαλώ να το μεταφέρετε. Ευχαριστώ
Crossfire1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, δοκίμασε να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα που αφαιρεί πλήρως τους drivers (όπως το driversweeper) και μετά να τους ξαναπεράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.