TEOKOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος τώρα τελευταία για διάφορων λογιών tablets ,ipad1,ipad2,archos,motorola xoom,samsung κ.λ.π και δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις υπάρχει κάποιος που την έχει ψάξει να με διαφωτήσει αν υπάρχει η πρόκειται να βγει άμεσα κάποιο tablet για να κάνω κάποια πράγματα που θέλω,όπως: 1)Αντικατάσταση htpc.Nα συνδέεται μέσω usb με εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ακόμα καλύτερα μέσω lan σε Nas.Να έχει 1 η 2 hdmi για σύνδεση βιντεοπροβολέα και τηλεόρασης.Να παίζει απροβλημάτιστα mkv 1080p ,flac ήχου,flash video.(αν ζήταγα έξοδο για ήχο θα ήταν υπερβολή?) 2)Στο αυτοκίνητο.Καλό δέκτη gps. 3)Ικανοποιητική αυτονομία και ιδανικό μέγεθος οι 7 inch. Tις ευχαριστίες μου για οποιαδήποτε απάντηση.
telarin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Αλλο φρούτο και αυτό, το κίνημα των τεμπελχανάδων: βάζουμε άλλους να ψάχνουν για μας γιατί βαριόμαστε να ψάξουμε 10 λεπτά στο google..
opera Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 για αυτά που θέλεις να κάνεις αγοράζεις ένα media player και ένα navigator και ότι άλλο νομίζεις με τα μισά χρήματα συνολικά. κάθε τι εξειδικευμένο κάνει καλύτερη δουλειά από ότι ένα που τα κάνει όλα. έξοδο ήχου 3,5mm jack έχουνε όλα
efo355 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Αλλο φρούτο και αυτό, το κίνημα των τεμπελχανάδων: βάζουμε άλλους να ψάχνουν για μας γιατί βαριόμαστε να ψάξουμε 10 λεπτά στο google.. Είναι γενικευμένο το φαινόμενο δυστυχώς. Επίσης πολλοί ρωτάνε με ένα ύφος που σου δίνει την εντύπωση ότι απαιτούν να τους πεις. Θα μπορούσα να δώσω συμβουλές αλλα το ύφος είναι αποτρεπτικο.
vasilisga Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 δεν καταλαβα ρε παιδια ο ανθρωπος ζητησε μια βοηθεια απο καποιους που ισως γνωριζουν κατι παραπανω, αμα εχετε να προτεινετε κατι καλως, αν οχι μην πειτε τιποτα φιλε teokos αν μπορεις να περιμενεις λιγο, μονο καλο μπορει να ειναι, ερχονται τα νεα 2πυρηνα σε λιγο καιρο που τα κανουν ολα
TasosThaStudent Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 http://tinyurl.com/5wf5mfa http://tinyurl.com/6yewq8t http://tinyurl.com/2a4urrn Οριστε!!! Τεμπελχανα...
TEOKOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Φραπέ θέλεις να φτιάχνει; Όχι εχω φραπεδιέρα )H ερώτηση μου ήταν απλή .Μπορεί ένα tablet να κάνει ότι και ένα pc τώρα ή στο άμεσο μέλλον η όχι? Απλά πράγματα.Άμα ξέρεις απαντάς άμα οχι οι εξυπνάδες περιττεύουν.
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Παίδες χαλαρώστε, ζήτησε κάτι ο άνθρωπος απο όποιον γνωρίζει. Όποιος γνωρίζει λοιπόν κάτι επ αυτού ας απαντήσει οι υπόλοιποι που δεν ... ας πάνε παρακάτω χωρίς εξυπνάδες. Καθημερινά ανοίγονται πόστ για οτιδήποτε έχει χιλιοειπωθεί ήδη (απο τρόπο τοποθέτησης πάστας μέχρι καθαρισμό του κουτιού), δεν βλέπω κανέναν απο σας όμως να πετάγεται να βάζει τα πράγματα στη θέση τους ή να χλευάζει τον Topic starter. Φιλικά πάντα.
opera Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 εξυπνάδα είναι να βάζεις άλλους να ψάχνουν για σένα,είσαι 6 χρόνια μέλος του φόρουμ και από την ερώτηση καταλαβαίνουμε πως δεν μπήκες στο κόπο να πληροφορηθείς ούτε για τα βασικά ενώ εγώ αφιερώνω χρόνο να βρώ αυτό που θέλω και ΑΝ δεν μπορέσω να το βρώ απευθύνομαι στα μέλη του φόρουμ,αντιθέτως εσύ ζητάς μασημένη τροφή.
TEOKOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Αλλο φρούτο και αυτό, το κίνημα των τεμπελχανάδων: βάζουμε άλλους να ψάχνουν για μας γιατί βαριόμαστε να ψάξουμε 10 λεπτά στο google.. Δεν νομίζω να σε έβαλα να ψάξεις για κάτι.Ρώτησα άμα έχει κάποιος τον ανάλογο προβληματισμό και το έχει ψάξει το θέμα και θέλει ας απαντήσει.Οι χαρακτηρισμοί νομίζω περιτεύουν.Τι διάολο τεχνολογικό φόρουμ είμαστε σε αυτό είμαι ενεργος,σε αυτό θα απευθυνθω,και κάποιοι άλλοι με τον ανάλογες αναζητήσεις θα έχουν ένα έτοιμο θέμα να διαβάσουν και να μάθουν.Έτσι λειτουργούν τα forum. Άμα ανατρέξεις στα post μου όποτε έιχα γνώση σε κάτι και υπήρχε σε thread το ανάλογο ερώτημα,ευχαρίστως ποσταρα τις εμπειρίες μου. για αυτά που θέλεις να κάνεις αγοράζεις ένα media player και ένα navigator και ότι άλλο νομίζεις με τα μισά χρήματα συνολικά. κάθε τι εξειδικευμένο κάνει καλύτερη δουλειά από ότι ένα που τα κάνει όλα. έξοδο ήχου 3,5mm jack έχουνε όλα Τα έχω όλα αυτά αλλά τα όλα σε ένα φαντάζει ελκυστική λύση
efo355 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Όχι εχω φραπεδιέρα )H ερώτηση μου ήταν απλή .Μπορεί ένα tablet να κάνει ότι και ένα pc τώρα ή στο άμεσο μέλλον η όχι? Απλά πράγματα.Άμα ξέρεις απαντάς άμα οχι οι εξυπνάδες περιττεύουν. Η ερώτηση σου δεν ήταν απλή. Έκανες ερώτηση με πολλα σκέλη και μάλιστα επιτακτικά. Εδώ δεν είναι μέρος για να προσταζεις, εδώ ευγενικά ζητάς βοήθεια. Αν δε μπορείς να κανείς κάτι τόσο απλό μη περιμένεις βοήθεια απο κανέναν.
TEOKOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Είναι γενικευμένο το φαινόμενο δυστυχώς. Επίσης πολλοί ρωτάνε με ένα ύφος που σου δίνει την εντύπωση ότι απαιτούν να τους πεις. Θα μπορούσα να δώσω συμβουλές αλλα το ύφος είναι αποτρεπτικο. Σοβαρά τώρα ξανακοιτάζω το post μου να βρώ τι λάθος έχει το ύφος που το διαπίστωσα.Σου αρέσουν τα παρακάλια?Tέσπα υπάρχει και το ευχαριστώ στο τέλος άμα δεν το πρόσεξες.
tarantules Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν νομίζω να σε έβαλα να ψάξεις για κάτι.Ρώτησα άμα έχει κάποιος τον ανάλογο προβληματισμό και το έχει ψάξει το θέμα και θέλει ας απαντήσει.Οι χαρακτηρισμοί νομίζω περιτεύουν.Τι διάολο τεχνολογικό φόρουμ είμαστε σε αυτό είμαι ενεργος,σε αυτό θα απευθυνθω,και κάποιοι άλλοι με τον ανάλογες αναζητήσεις θα έχουν ένα έτοιμο θέμα να διαβάσουν και να μάθουν.Έτσι λειτουργούν τα forum. Άμα ανατρέξεις στα post μου όποτε είχα γνώση σε κάτι και υπήρχε σε thread το ανάλογο ερώτημα,ευχαρίστως ποσταρα τις εμπειρίες μου. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω τα forum δεν λειτουργούν ακριβώς έτσι... Τι θέλω να πω: Μπαίνεις στο forum , κάνεις ένα πρώτο ψάξιμο στα γρήγορα για αυτό που σε ενδιαφέρει, διαβάζεις λιγάκι, και εαν δεν σε καλύπτουν οι απαντήσεις ΤΟΤΕ μπαίνεις στον κόπο να ανοίξεις καινούριο thread. Τυχαίνει καμιά φορά να μην ψάχνουμε καλά (μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές), και ενώ ήδη υπάρχουν θέματα με απαντήσεις στα ερωτήματά μας να μην τις βρίσκουμε.Ε εκεί δεν θα πάρουμε κανένα κεφάλι από κανένα. Απλά το ερώτημά σου είναι πολύ γενικόλογο και με ένα απλό search στο νετ μπορούσες να βρεις μόνος σου απαντήσεις... Επίσης: Τόση ώρα εδώ μέσα που σε βλέπω να διαπληκτίζεσαι,στο μισό χρόνο που αφιέρωσες θα είχες ΗΔΗ βρει αυτό που ψάχνεις. Ο σκοπός του forum είναι ναι μεν να μαθαίνουμε πράγματα αλλά να μην το "μπουκώνουμε" (όσο μπορούμε) με θέματα που είναι ΗΔΗ απαντημένα και μπορούν να βρεθούν με ένα απλό search (όχι απαραίτητα μόνο μέσα στο forum). Φιλικά πάντα και ενημερωτικά χωρίς καμιά διάθεση για αντιπαράθεση μαζί σου. Και για να δώσω και μια πρώτη απάντηση στα ερωτήματά σου, το 99% των υπαρχόντων tablets που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, μαζί με όλα τα μελλοντικά που θα βγουν, κάνουν άνετα όλα αυτα που ζητάς.... (εκτός φραπέ φυσικα )
vasilisga Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια τι διαολο λετε ολοι σας δεν μπορω να καταλαβω... καθημερινα ανοιγονται 10αδες thread με χιλιες δυο ερωτησεις ανοιξε αλλο ενα ο teokos, και τι εγινε? ουτε ειπε κατι με προκλητικο τροπο ουτε προσεβαλε κανεναν ουτε τιποτα, απλα ζητησε μια βοηθεια απο καποιον που ισως ηξερε καλυτερα και μιας και ολοι το θεωρειτε μια ερωτηση ρουτινας που θα μπορουσε να απαντηθει ευκολα με μια αναζητηση στο google μπορειτε λοιπον να απαντησετε αν υπαρχει καποια ταμπλετα στις 7 ιντσες να παιζει 1080p, να εχεις θυρες usb, gps, και hdmi??? και μην ακουσω για xoom και μ@λακιες γιατι ουτε 7αρα οθονη εχει, και ουτε καν κυκλοφορει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.