opera Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 καλό είναι πάντως να περιμένεις τα νέα τάμπλετς με android 3 αυτές τις μέρες δε κυκλοφορεί κάτι στην Ελλάδα
tarantules Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 μπορειτε λοιπον να απαντησετε αν υπαρχει καποια ταμπλετα στις 7 ιντσες να παιζει 1080p, να εχεις θυρες usb, gps, και hdmi??? Blackberry Playbook....Έχει και 4G
vasilisga Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Blackberry Playbook....Έχει και 4G α ωραια, ενδιαφερομαι αμεσα, ποσο κανει? συνδεεται σιγουρα με εξωτερικο σκληρο?
TEOKOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω τα forum δεν λειτουργούν ακριβώς έτσι... Τι θέλω να πω: Μπαίνεις στο forum , κάνεις ένα πρώτο ψάξιμο στα γρήγορα για αυτό που σε ενδιαφέρει, διαβάζεις λιγάκι, και εαν δεν σε καλύπτουν οι απαντήσεις ΤΟΤΕ μπαίνεις στον κόπο να ανοίξεις καινούριο thread. Τυχαίνει καμιά φορά να μην ψάχνουμε καλά (μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές), και ενώ ήδη υπάρχουν θέματα με απαντήσεις στα ερωτήματά μας να μην τις βρίσκουμε.Ε εκεί δεν θα πάρουμε κανένα κεφάλι από κανένα. Απλά το ερώτημά σου είναι πολύ γενικόλογο και με ένα απλό search στο νετ μπορούσες να βρεις μόνος σου απαντήσεις... Επίσης: Τόση ώρα εδώ μέσα που σε βλέπω να διαπληκτίζεσαι,στο μισό χρόνο που αφιέρωσες θα είχες ΗΔΗ βρει αυτό που ψάχνεις. Ο σκοπός του forum είναι ναι μεν να μαθαίνουμε πράγματα αλλά να μην το "μπουκώνουμε" (όσο μπορούμε) με θέματα που είναι ΗΔΗ απαντημένα και μπορούν να βρεθούν με ένα απλό search (όχι απαραίτητα μόνο μέσα στο forum). Φιλικά πάντα και ενημερωτικά χωρίς καμιά διάθεση για αντιπαράθεση μαζί σου. Και για να δώσω και μια πρώτη απάντηση στα ερωτήματά σου, το 99% των υπαρχόντων tablets που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, μαζί με όλα τα μελλοντικά που θα βγουν, κάνουν άνετα όλα αυτα που ζητάς.... (εκτός φραπέ φυσικα ) Εντάξει φίλε μου καταλαβαίνω τι θές να πεις και όντως έχω βρει τις απαντήσεις που θέλω, αλλά με εξέπληξε η εχθρότητα των πρώτων 2 απαντήσεων για αυτό το συνεχίζω Σε καμιά μου απάντηση έως τώρα όσα χρονια είμαι σε αυτό το φόρουμ δεν θεωρώ ότι ειμουν τόσο εχθρικός.
TEOKOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 α ωραια, ενδιαφερομαι αμεσα, ποσο κανει? συνδεεται σιγουρα με εξωτερικο σκληρο? Μπα ούτε αυτό ούτε κανένα άλλο από τα ήδη υπάρχοντα η αυτά που έρχονται φαίνεται ότι θα υποστηρίζουν απευθείας αναπαραγωγή αρχείων ήχου η βίντεο απευθείας από εξωτερικό σκληρό φίλε Βασίλη,χωρίς πατέντες η λυσεις ασύρματες τύπου xbmc. Φαντάσου σενάριο όμως που ευελπιστώ να δούμε σύντομα. Bάζεις το tablet σου στο dock station δίπλα στην 50αρα πλασμα και παίζεις fifa με τον γιό σου καμιά ωρίτσα.Αργότερα βλέπεις καμια ταινία σε 1080p με την γυναίκα σου με τα dts τα ac3 και όλα τα καλούδια ήχου και εικόνας. Αργότερα πάς για ξάπλα ρίχνεις μια ματιά στις ειδήσεις και στα φόρουμ και βάζεις και το ξυπνητήρι . Ξυπνας το πρωί κοιτάς στο σημειωματάριο το πρόγραμμα σου. Βάζεις το tab στην βάση του στο αυτοκίνητο ρυθμίζεις το navigation και ξεκινάς τις επισκέψεις στους πελάτες σου.Χωρίς να πρέπει να βγεις από το πρόγραμμα του πλοηγού κάνεις και τα απαραίτητα τηλ με το bluetooth handsfree. Γυρνας σπίτι και μετά το φαί βάζεις το tab σου στο dock station και ακούς την αγαπημένη σου μουσική. Αυτα και άλλα τόσα με ένα σε όλα gadget οταν αυτό εξελιχθεί και πάρει την μορφή που πρίν το ψαξω αρκετά ρώτησα και εδώ μέσα σε τί επίπεδο βρίσκεται η συγκεκριμένη τεχνολογία Ευχαριστώ και πάλι φίλε vasilisga και σε όσους απάντησαν στην απορία μου.
tarantules Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καταρχήν όλα τα tablets που διαθέτουν θύρα USB μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε συσκευή USB άρα και με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. 2ον,εγώ ποτέ δεν θα έπαιρνα ένα tablet με σκοπό να το συνδέσω μέσω HDMI με την τηλεόραση (άσχετα εαν σου δίνεται αυτή η δυνατότητα) για να δω μια ταινία 1080p με ήχο DTS.Για αυτό το λόγο υπάρχουν τα media player που κάνουν παπάδες,είναι μικρά σε μέγεθος,δεν απαιτούν τις ρυθμίσεις ενός HTPC , άρα δεν σε απασχολούν θέματα με εγκατάσταση codecs κλπ,και επίσης έχουν θύρα ethernet που μπορείς άνετα να κάνεις stream μια ταινία από το pc σου (τη χρησιμοποιώ αρκετά συχνά αυτή τη δυνατότητα). 3ον για σερφάρισμα στον καναπέ μια τέτοια συσκευή όπως τα tablets είναι ιδανική.
vasilisga Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καταρχήν όλα τα tablets που διαθέτουν θύρα USB μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε συσκευή USB άρα και με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. εισαι σιγουρος για αυτο? ολα εχουν micro usb για συνδεση με pc κυριως, η δυνατοτητα usb otg ειναι αλλη υποθεση δεν νομιζω οτι υπαρχει tablet που συνδεεται με εξωτερικες συσκευες μεσω usb
tarantules Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 εισαι σιγουρος για αυτο? ολα εχουν micro usb για συνδεση με pc κυριως, η δυνατοτητα usb otg ειναι αλλη υποθεση δεν νομιζω οτι υπαρχει tablet που συνδεεται με εξωτερικες συσκευες μεσω usb Notion Ink Adam... Τσεκαρισμένο...
marios_geo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Και το archos παίρνει εξωτερικό δίσκο και μάλιστα ntfs.
efo355 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Notion Ink Adam... Τσεκαρισμένο... Σε τι είναι τσεκαρισμενο το Adam ; Στο ότι πρόκειται για beta προϊόν ; Στο ότι τόσος κόσμος έχει προβλημα με τα tablet και οι Ινδοί δε τους τα αλλάζουμε και πουλάνε τρέλα; Μέχρι και οι τύποι στο notion addicts έχουν απογοητευτεί.
tarantules Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Σε τι είναι τσεκαρισμενο το Adam ; Στο ότι πρόκειται για beta προϊόν ; Στο ότι τόσος κόσμος έχει προβλημα με τα tablet και οι Ινδοί δε τους τα αλλάζουμε και πουλάνε τρέλα; Μέχρι και οι τύποι στο notion addicts έχουν απογοητευτεί. Στο οτι μπορείς να συνδέσεις εξωτερική συσκευή USB και να δουλέψει.Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν είναι επειδή είναι καινούρια συσκευή και τη βγάλανε λίγο πρώιμα.Μην ξαναανασάμε τα ίδια και ίδια.Εδώ ολόκληρη aple και έχει προβληματικές συσκευές και πουλάει τρελά.Αυτό δεν σε ενόχλησε και σε ενόχλησαν οι Ινδοί; Και στην τελική μην το αγοράζεις.Δεν σε πίεσε κανένας.Εγώ όταν διορθωθούν κάποια προβλήματα λογισμικού (γιατί μόνο εκεί υπάρχει ένα θέμα),έχω σκοπό να το πάρω.
efo355 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Στο οτι μπορείς να συνδέσεις εξωτερική συσκευή USB και να δουλέψει.Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν είναι επειδή είναι καινούρια συσκευή και τη βγάλανε λίγο πρώιμα.Μην ξαναανασάμε τα ίδια και ίδια.Εδώ ολόκληρη aple και έχει προβληματικές συσκευές και πουλάει τρελά.Αυτό δεν σε ενόχλησε και σε ενόχλησαν οι Ινδοί; Και στην τελική μην το αγοράζεις.Δεν σε πίεσε κανένας.Εγώ όταν διορθωθούν κάποια προβλήματα λογισμικού (γιατί μόνο εκεί υπάρχει ένα θέμα),έχω σκοπό να το πάρω. Δεν έχω και ούτε έχω σκοπό να αγοράσω iphone 4. Οσο για τους Ινδούς όταν στείλουν και καμμιά συσκευή σε κάποιο σοβαρό site για review τα ξαναλέμε....Μέχρι τότε πάντως θα έχει γεμίσει ( ήδη έχει γεμίσει ) το νετ με ιστορίες φρίκης για την pixel qi του Adam που ακόμη αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στη αφή στο πάνω μέρος.... Και αυτό δεν είναι θέμα software αλλά εντάξει startup είναι ας βγάλουν στην αγορά ένα σκουπίδι των 500 ευρώ ( άντε 350 αν θες ) αφού δεν έχει σήμα το μηλαράκι όλα συγχωρούνται...
tarantules Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλά μην βάλεις και τα κλάματα.Άσε αυτούς που τα έδωσαν από την τσέπη τους τα 500 να στενοχωριούνται
TEOKOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως άσχετα αμα τους πέτυχε η συνταγή ανοίγουν τον δρόμο για αυτά που έρχονται και προάγουν τον ανταγωνισμό....νομίζω δηλαδή
dimitris_pa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μπα ούτε αυτό ούτε κανένα άλλο από τα ήδη υπάρχοντα η αυτά που έρχονται φαίνεται ότι θα υποστηρίζουν απευθείας αναπαραγωγή αρχείων ήχου η βίντεο απευθείας από εξωτερικό σκληρό φίλε Βασίλη,χωρίς πατέντες η λυσεις ασύρματες τύπου xbmc. Φαντάσου σενάριο όμως που ευελπιστώ να δούμε σύντομα. Bάζεις το tablet σου στο dock station δίπλα στην 50αρα πλασμα και παίζεις fifa με τον γιό σου καμιά ωρίτσα.Αργότερα βλέπεις καμια ταινία σε 1080p με την γυναίκα σου με τα dts τα ac3 και όλα τα καλούδια ήχου και εικόνας. Αργότερα πάς για ξάπλα ρίχνεις μια ματιά στις ειδήσεις και στα φόρουμ και βάζεις και το ξυπνητήρι . Ξυπνας το πρωί κοιτάς στο σημειωματάριο το πρόγραμμα σου. Βάζεις το tab στην βάση του στο αυτοκίνητο ρυθμίζεις το navigation και ξεκινάς τις επισκέψεις στους πελάτες σου.Χωρίς να πρέπει να βγεις από το πρόγραμμα του πλοηγού κάνεις και τα απαραίτητα τηλ με το bluetooth handsfree. Γυρνας σπίτι και μετά το φαί βάζεις το tab σου στο dock station και ακούς την αγαπημένη σου μουσική. Αυτα και άλλα τόσα με ένα σε όλα gadget οταν αυτό εξελιχθεί και πάρει την μορφή που πρίν το ψαξω αρκετά ρώτησα και εδώ μέσα σε τί επίπεδο βρίσκεται η συγκεκριμένη τεχνολογία Ευχαριστώ και πάλι φίλε vasilisga και σε όσους απάντησαν στην απορία μου. και ποτε θα φορτιζει ? χαχαχα παντα φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.