Προς το περιεχόμενο

Η Κριση των πρωτων ''αντα''

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμπάθα με, αλλα η καλύτερη δεκαετία είναι 20-30, δεν υπάρχει τίποτα να σου χαλάσει τη μακαριότητα αυτής της ηλικίας.

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μακαριος ναι.Ειμαι ατρωτος,αθανατος,επαναστατης,ολα ειναι ωραια κ.λ.π.Ερχεται η προσγειωση ,ομαλη ευχομαι,εκει γυρω στα 30.Καλωσορισες στη γη,τωρα αρχιζουν τα ωραια,ξερεις τι θες.Αλλωστε ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος.Στα 30-40 κανεις πραγματικοτητα αυτα που ονειρευοσουν μεχρι τοτε.

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ με Μαφάλντα. Για μένα τουλάχιστον, τα 30+ μου τσουλάνε πολύ καλύτερα από ότι τα 20+ μου. Μπορεί να μην συμβαίνει σε όλους αυτό όμως.

Δημοσ.

Ενίσταμαι!Η καλύτερη δεκαετία της ζωής σου είναι αυτή που σου φαίνονται πολλά τα δέκα χρόνια και μετράς με 5ετίες μαξ :P

Δημοσ.

Εντάξει ρε συ για πλάκα το είπα, αλλά στην πραγματικότητα κάπως έτσι είναι τα πράγματα.Σε ένα 5χρονο ο 20άρης φαίνεται πολυυυυ μεγάλος ενώ σε έναν 70άρη φαίνεται βρέφος κ.ο.κ Γι αυτό λέμε ότι όλα είναι σχετικά και ανάλογα με την οπτική γωνία από την οποία τα βλέπει ο καθένας.Έτσι μπορείς και εσύ να απολαύσεις τις ελευθερίες που σου προσφέρει η ηλικία σου και να μην σε απασχολεί το πόσο χρονών είσαι τέλος πάντων ^_^

Δημοσ.

Αντε να δουμε,ελπιζω να εχεις δικιο κ να μην βρεθω στα 40 με χιλια δυο πραγματα.Θα δειξει

Και γιατι να βρεθεις με χιλια δυο πραγματα ετσι στα ξαφνικα? Ολα σταδιακα θα ερθουν, οπως φανταζομαι σου εχουν ερθει μεχρι τωρα. Θελω να πω, δε νομιζω να εχει να κανει με την ηλικια.

Σου ειπα! Να αγχωνεσαι αν δεν εχεις κανει ορισμενα απ τα πραγματα που ηθελες παντα να κανεις.

Οπως επισης, να αγχωνεσαι επειδη ολοενα και περισσοτερο πλησιαζει κανεις στο θανατο ( :devil: ) οσο μεγαλωνει ( :fear: )

Δημοσ.

Μιας και πιάσατε δεκαετίες,η καλύτερη δεκαετία της γυναίκας είναι απ'τα εικοσιεννιά στα τριάντα και του άντρα απ' τα σαρανταενιά στα πενήντα.

Τοξό,έχεις ρέντα στο πιτσιρικόκοσμο,λες;

• Moderators
Δημοσ.

Μιας και πιάσατε δεκαετίες,η καλύτερη δεκαετία της γυναίκας είναι απ'τα τριάντα στα σαραντα.

Fixed :lol:

Αλλα η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμος, σημασια εχει να τον χρησιμοποιεις υπερ σου και να μην τον αφηνεις να σε εγκλωβιζει.

(καπου πρεπει να το εχω ξαναγραψει αυτο :P)

Δημοσ.

Χαλαρώστε με τις σκουριασμένες αντιλήψεις των γονέων και περασμένων γενεών.

Αρκετοί έχετε ξεχάσει το νόημα της ζωής.

Η οποία ξεκινά στα 34 και μετά το διαζύγιο. :devil:

Δημοσ.

Θα ειναι βαρετο να μην εχεις στα 40 χιλια δυο πραγματα να κανεις.Σου ευχομαι να ειναι γεματα και επικοδομητικα.μπηκες στην καλυτερη δεκαετια 30-40 απολαυσε την.

Aυτο τι ηταν ποντιακο ανεκδοτο? Ειναι αδυνατον να μην εχεις τι να κανεις. Καταρχην φανταζομαι θα δουλευεις, ετσι? Οποτε 8-10 ωρες τουλαχιστον απο το 24ωρο παει εκει. Μετα θα εχεις οικογενεια... Αν παλι δεν εχεις, ξερεις πόση ωρα θελει ο εργενης για τις δουλειες του σπιτιου και το καθημερινο του γευμα? Παμε μετα στον ελευθερο χρονο...Φυσικα pc(τι αλλο?) Το πόση ωρα σου παιρνει το pc και το ιντερνετ το ξερεις ηδη, δε χρειαζονται comments.

Αρα λοιπον αυτος που οντως δεν εχει τι να κανει ειναι ο 80ρης κλεισμενος στο γηροκομειο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...