Προς το περιεχόμενο

Η Κριση των πρωτων ''αντα''

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είσαι ναρκισσάρα εσύ

προτιμω το τρελη ψωναρα.Κ δεν ειμαι Ναρκισσος (πολυ παιδαρας ο Ναρκισσος εντωμεταξυ :mrgreen: )

Εντωμεταξυ,με δουλευεις?Ποιος με παιρνει σοβαρα εδω μεσα?Εδω εγω ο ιδιος δεν με παιρνω σοβαρα μικρε.

Κ για να μην ξεχνιομαστε.30 νταν οχι early 30's που πιανει μεχρι κ τα 34.Ελα να ακριβολογουμε!!

Δημοσ.
προτιμω το τρελη ψωναρα.Κ δεν ειμαι Ναρκισσος (πολυ παιδαρας ο Ναρκισσος εντωμεταξυ :mrgreen: )

πω πωω , παει .. εχουμε καει..

anyway..

μην σε παιρνει απο κατω με την ηλικια..

αρκει να αισθανεσαι καλα μεσα σου , ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες..

Δημοσ.

Κρίση των πρώτων "αντα" και μαλακίες. Τεχνητά κλισέ για να πλουτίζουν οι ψυχίατροι. Όλη η ζωή μια συνεχής κρίση είναι. 30'ς τα νέα 20'ς λέω εγώ.

This man speaks the truth.

Δημοσ.

Εγώ γιατί νόμιζα ότι αυτή την κρίση τη βαράνε μόνο οι γκόμενες επειδή χτυπάει το ρολόι τους και τους προκαλεί ρητορικά ερωτήματα του στυλ, "θα μείνω στο ράφι", "εγώ πότε θα γίνω μάνα", "20 χρόνια πριν την εμμηνόπαυση" κλπ.

Δημοσ.

Δύστυχος μπήκα και εγώ στο κλάμπ στις 18/09 !!! με είχε πιάσει η τρέλα απο πριν !!! έλεγα θα κυκλοφορώ με μπλουζάκια "...προσοχή επικείμενα Πρώτα Άντα !!!!" αλλά που μπήκα και πέρασε ένας μήνας και ...ηρέμησα

Έχω παρέες γύρο από 20 ~ 26 χρονών εδώ και λίγα χρόνια και μπορώ να πω ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθω πολύ μεγάλος !!! Πάλι καλά που ακούω τα καλά ότι είμαι 25~26 και οτι μικροδείχνω και ανεβαίνω !!!! Αν και μερικές φορές όπως λέμε ο οργανισμός δεν λέει οτι είμαι μικρός ... κοιλίτσα - κάτι μυικά πονάκια (δεν γυμνάζομαι κιόλας !!! Αυχενικό!!! )

Αλλά είμαι σε μια ηλικία που κάνω αυτό που γουστάρω !!! και δεν μπορεί κάποιος να μου πει τίποτα και Χαίρομαι!!!

Δημοσ.

Πάντως αυτά τα ψυχολογικά καμιά φορά έχουν και σωματικές επιπτώσεις. ΟΡ η περίοδος σου έρχεται κανονικά; Αν όχι να το κοιτάξεις, μην πάθεις καμιά πρόωρη εμμηνόπαυση.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχα αλλάζουμε ??? χχαχαχα

Βάλε και το συναίσθημα ότι θα πεθάνουμε κάποτε οπότε ψιλοτσάμπα όλα αυτά :-D

Πάντως αυτά τα ψυχολογικά καμιά φορά έχουν και σωματικές επιπτώσεις. ΟΡ η περίοδος σου έρχεται κανονικά; Αν όχι να το κοιτάξεις, μην πάθεις καμιά πρόωρη εμμηνόπαυση.

χαχαχααχαχ

Δημοσ.

χαχαχαχα... :-)

Ευτυχώς υπάρχει και το χιούμορ!!! Πάντα !!!!

Δημοσ.

Μερικες γρηγορες σκεψεις:

Το ανδρικο σωμα βρισκεται στο peak του στην ηλικια των 26, εισαι αρκετα μεγαλος-ματσωμενος και ανεξαρτητος πλεον για να μην σκεφτεσαι αν θα φας πορτα στο χ μαγαζι επειδη δειχνεις πιτσιρικας η στο ταδε εστιατοριο επειδη η γκαρνταρομπα σου αποτελειται απο τζιν και tshirts μονο, ουτε για το αν θα πρεπει να τρως σουβλακια για ενα μηνα προκειμενου να εξοικονομησεις μερικα λεφτα για ενα ταξιδακι σε αλλη χωρα.

Τα 20χρονα σε βλεπουν σαν ξερολουκουμο, τα ενδιαφεροντα σου δεν περιοριζονται στις καρμπυλατεροεξατμισεις του σουμπαρου, μπορεις να κανεις σχεδια για δικο σου αμαξι/σπιτι, δεν εξαρτασαι καθολου πλεον απο κανενα, οι πενηνταρηδες σου φαινονται πολυ γεροι, οι εικοσαχρονοι πολυ παιδακια και το κυριοτερο τα 20χρονα σε κοιταζουν σαν ξερολουκουμο.

Φαντασου οτι εισαι και αντρας, ευνοημενος απο το χρονο. Με λιγα λογια why even bother?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...