Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Άκου κάτι φιλικά: Είσαι ναρκισσάρα και πεθαίνεις και μόνο με τη σκέψη ότι γερνάς. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. =ρ αμαν με αυτο το ναρκισσαρα (στανταρακι ειμαι εντωμεταξυ ) Απλα σκεφτομαι οτι οι αλλοι παντρευονται το καλοκαιρι κ γω θα ειμαι στην μπριζα με χιλιες δυο υποχρεωσεις.Ετσι μου ρχεται να τα παρατησω ολα μα το θεο κ να σκασω μυτη σε κανενα Θιβετ για κανα χρονο :devil: ΕΝΤΙΤ Κ μολις με καταρακωσε κ το παρακατω θεμα που ανοιξε πριν 10 λεπτα http://www.insomnia.gr/topic/405357-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85/ Καποιος προσπαθει να μου πει κατι.Το θεμα ειναι τι?Ριτσαρντ Γκηρ σου ρχομαι
chill Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μολις με πηρε τηλ ο συντροφος μου κ με ενημερωσε οτι ενα φιλικο μας ζευγαρι μας εστειλε σημερα προσκληση του θρησκευτικου τους γαμου για το καλοκαιρι...Κ παρε τον Τοξοβολο κατω.Εδω κ κανα μισαωρο σκεφτομαι ''ποιος ειμαι?΄΄, ''που παω'',''τι θελω απο την ζωη μου'' κ το σημαντικοτερο γιατι να εχω πατησει τα 30? Τις πταιει?Με βλεπω ολη μερα να ειμαι μεσα στην καταθλιψαρα την μαυρη.Οσο κ να χαιρομαι για τους φιλους μου στο μυαλο μου ερχεται η προοπτικη του μελλοντος που με περιμενει με τις υποχρεωσεις που με καπελωνω συνεχως.Παρακαλω,καποιος ενα ξυραφακι? :cry: Είσαι νέος, ωραίος (δεν ξέρω gay άσχημο ), έχεις τον Παντζάμπι να σε αγαπά εδώ και 6 χρόνια, τι άλλο θες ρε άνθρωπε; Γιατί αγχώνεσαι για μαλακίες, γάμους, σκατά, παιδιά (κρίνοντας και από άλλα topics σου); Υποτίθεται ότι είσαι προχώ γιατί αγωνιάς για ξεπερασμένα συμβατικά καλούπια; Να είχες κανένα major θέμα να σε καταλάβω αλλά τρελαίνεσαι για ανούσια πράγματα.....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Είσαι νέος, ωραίος (δεν ξέρω gay άσχημο ), έχεις τον Παντζάμπι να σε αγαπά εδώ και 6 χρόνια, τι άλλο θες ρε άνθρωπε; Γιατί αγχώνεσαι για μαλακίες, γάμους, σκατά, παιδιά (κρίνοντας και από άλλα topics σου); Υποτίθεται ότι είσαι προχώ γιατί αγωνιάς για ξεπερασμένα συμβατικά καλούπια; Να είχες κανένα major θέμα να σε καταλάβω αλλά τρελαίνεσαι για ανούσια πράγματα..... Νομιζω ειναι η ολη σημασια του γυρναω δεκαετια αρα μεγαλωνω αρα πιο πολλες υποχρεωσεις κτλ.Το να εχεις να κανεις το ενα η το αλλο συνεχως κτλ ειναι νομιζω θεματακι για πολυ κοσμο.Νταξ θα μου περασει...ελπιζω
marios32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 χααχαχχααχχα!!!! Τόξο, μην μασάς τίποτα btw Garnele η υπογραφή σου είναι πολύ LOL όμως :lol: :lol:
grigoriou Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ναι,πριν λιγες μερες μπηκα κ εγω στο κλαμπ των πρωτων ''αντα''.Με καταθλιψη κ τρομο συνειδητοποιησα οτι το 2 εφυγε μπροστα απο τον ηλικιακο μου προσδιορισμο κ αντικατασταθηκε με ενα απιστευτα καταθλιπτικο 3!! Aμα κανεις ετσι για τα πρωτα -αντα, τοτε πως θα κανεις στα δευτερα? :/ Ε οχι και καταθλιπτκο το 3!... το 6 ναι.
Traumatias Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Τα ρούχα που δεν έμαθα να πλένω τα βάζω στη σακούλα και σ' τα φέρνω. Ρωτάς για την καριέρα μου τη νύχτα και τη μέρα μου κι εγώ να σου μιλάω καταφέρνω. Και σκέφτομαι που πίνω κόκα-κόλα για να 'ναι πάντα ίδια αλλάζουν όλα. Κι ανοίγω το ψυγείο σου, το "έλα" και το "αντίο" σου ζητούσα στη ζωή μου πάνω απ' όλα. Μαμά, πεινάω μαμά, φοβάμαι μαμά, γερνάω, μαμά. Και τρέμω να 'μαι αυτό που χρόνια ανησυχείς: ωραία, νέα κι ατυχής. Τα χρόνια που μεγάλωνες για μένα να ξέρεις πως σου τα 'χω φυλαγμένα. Και τέλειωσα με άριστα αλλά δεν έχω ευχάριστα, όλα στον κόσμο είναι γραμμένα. Τριάντα καλοκαίρια και χειμώνες τις άγριες σού φέρνω ανεμώνες. Και κοίτα, ένα μυστήριο του κόσμου το κριτήριο πως μοιάζουμε μου λέει σαν δυο σταγόνες. Μαμά, πεινάω μαμά, φοβάμαι μαμά, γερνάω, μαμά. Και τρέμω να 'μαι αυτό που χρόνια ανησυχείς: ωραία, νέα κι ατυχής. Edit:Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης Πρώτη εκτέλεση: Τάνια Τσανακλίδου Άλλες ερμηνείες: Χαρούλα Αλεξίου Εξαιρετικά αφιερωμένο
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Στα ταρταρα με εστειλε η Τανια.Παντα οταν το ακουω την τρωω την φρικη.
feodor Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τοξοβολε, παρε κι ενα αγαπημενο κομματι απο pink floyd http://www.youtube.com/watch?v=OPBYLDqUwQk Εμενα το αγαπημενο σημειο ειναι εκει που λεει: And you run and you run to catch up with the sun, but it's sinking Racing around to come up behind you again The sun is the same in a relative way, but you're older Shorter of breath and one day closer to death :devil: Παντως περα απ τη πλακα Οι υποχρεωσεις μη σε αγχωνουν. Για ποιο λογο θα επρεπε να αλλαξουν? Οτι υποχρεωσεις ειχες μεχρι τωρα θα εχεις. Δεν θα γινουν ξαφνικα πιο πολλες επειδη εκλεισες τα 30. Μονο αν δεν εχεις κανει πραγματα που θα ηθελες να ειχες κανει, να σε αγχωνει ( εμενα που πλησιαζω τα πρωτα -αντα αυτο με αγχωνει )
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αντε να δουμε,ελπιζω να εχεις δικιο κ να μην βρεθω στα 40 με χιλια δυο πραγματα.Θα δειξει
μαφαλντα Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Θα ειναι βαρετο να μην εχεις στα 40 χιλια δυο πραγματα να κανεις.Σου ευχομαι να ειναι γεματα και επικοδομητικα.μπηκες στην καλυτερη δεκαετια 30-40 απολαυσε την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.