mastor10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά μετά από πολύωρες συζητήσεις και λήψη σκληρών αποφάσεων με το υποσυνείδητο μου οτι τελικά δεν μπορώ να τα φτιάξω όλα αποφάσισα οτι από το να μείνω από υπολογιστή καλύτερα να ζητήσω τη συμβουλή ανθρώπων που ξέρουν λοιπόν το ιστορικό, χθες αποφάσισα να κάνω ένα καθαρισμό στο εσωτερικό του pc που είχε ένα αξιοπρεπέστατο χαλί από σκόνη, όταν λοιπόν τελείωσα και ένωσα όλα τα καλώδια στη μητρική σωστά 2πλο τσεκαρισμένα πάω τον ανοίγω, πάει μέχρι το welcome screen των w7 και τρώει σκάλωμα, του κάνω reset, ξεκινάει και μετά από το bios πετάει μια οθόνη που λέει "Fatal Error:Faild to locate necessary table(s) to make abjustments. Press any key to continue booting", λεω "ωραία αρχίσαμε" πατάω ότι νάνε με βγάζει στη οθόνη που είναι να ξεκινήσω με safe mode ή κανονικά πατάω κανονικά και εκεί που λέει starting windows μπουμ βγάζει την ωραιότερη οθόνη, μια μπλε οθόνη που λέει "STOP: 0x000000A5 (0x0001000A, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)" αυτό ήταν λέω...ψάχνω στο νετ να δω τι γίνετε και λένε να βάλεις το cd των win και να κάνεις repair έλα όμως που και που το έβαλα το cd κάνει boot από εκεί αλλά μου ξανά πετάει το bsod, λέω "δεν παίζει (είχαν προηγηθεί κι'αλλες λέξεις πιο πριν που δεν μπορώ να τις γράψω) κάτι έχω κάνει λάθος" ελέγχο και βγάζω ένα ένα απτή μητρική τις ενώσεις μέχρι που πέφτω πάνω στο βυσματακι που λέει 1394 το βγάζω και τελικά παίρνει μπρος μπαίνει κανονικά όλα καλά μέχρι που μετά από 3-4 ώρες παθαίνει ένα freeze το pc ολάκερο και μας κάνει πάλι τα ίδια μέχρι τώρα παλεύω να βρω κάτι άλλα δεν μπορώ, σκεφτόμουνα να του κάνω καμιά τσακνορια άλλα η θήκη δεν το αξίζει, το σύστημα είναι amd athlon 64 x2 8800gtx 3g ram mobo msi kn9 ultra, θήκη armor+ ελπίζω να μη κούρασα αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα περιμένω απαντήσεις. ευχαριστώ
mastor10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 εδιτ: τελικά άλλαξα θέσεις στις ram και πήρε μπρος πάλι αλλά δεν ξέρω για ποσο ακομα αν και λιγο κουλο μου φενετε θα δουμε
filip123go Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τρέξε ένα bootable memtest για κάλο και για κακό...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.