Ntinaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 γ)οι χιλιαδες κοσμος που εχουν ειρηνικες διαθεσεις και αγαπανε τον τοπο που εχουν αναμεσα τους τους 300 που τα σπανε τι ακριβως κανουν γιαυτο; οι αστυνομικοι που ειναι "ενταξει" τι κανουν για τους μπατσους? τιποτα. αλλα ξερω,παιρνουν εντολες απο πανω. οι απο πανω που ειναι?τους φυλανε οι μπατσοι... προτεινε μου μια λυση να φτασω στους απο πανω χωρις να διακτινιστω.
Hamurabi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ψαξε στο YT και βρες βιντεο Λαζόπουλου, που δείχνει κουκολοφόρους και ΜΑΤ να κάνουν τσιγαράκια μαζί και να τα λένε κρατώντας ροπαλα. Eλεος ρε παιδια μα σε κανεναν δεν κοβει το μυαλο να καταλαβει οτι οι ασφαλιτες που διυσδυουν στις πορειες ειναι μεταμφιεζμενοι σαν αναρχικοι για να ειναι αναμεσα τους ωστε να δινουν πληροφοριες; Πριν ξεκινησει η πορεια και μετα, καθονται με τους ματατζηδες οπου εχουν υπηρεσια εκει σαν αυτους. Και οταν ξεκινησει η πορεια, φορανε κουκουλες για να διυσδυουν στους κουκουλοφορους. ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: o ασφαλιτης που θελει να μπει σενα τσουρμο μπαχαλακηδων με κουκουλες και ροπαλα,πως θα μπει; με κοστουμι;;;; δε πρεπει να εχει την ιδια αμφιεση;;; Άρα θέλετε φιλοδώρημα για να κάνετε τη δουλειά σας? Oχι αγορι μου. ειναι απλα τα πραγματα. οταν ο καλος αστυνομικος, ακουει στην καθημερινοτητα του το μπτασοι γουρουνια δολοφονοι και μπαινει και στο ινσομνια να γρψει για το πισακι του και παλι βλεπει τους παντες να βριζουν της αστυνομια τοτε δεν περνει τιποτα καλο απτον πολιτη. Αρα απαυριο γιατι να παει κοντρα στη διαφθορα του συστηματος και να ειναι μαζι με τον πολιτη που μονο κακια περνει απαυτον; σταματαει την μαχη και παει με το κυμα. Καιτσι ερχομαστε και παλι στα λογια μου... περνουμε οτι μας αξιζει.... η καθε κοινωνια εχει τηνα στυνομια που της αξιζει... απλα μαθηματικα. Και μια παρατηρηση προς τον Χαμουραμπι που λεει οτι οι μολοτοφ ειναι παρανομες και τα χημικα νομιμα. Αν με καποιο τροπο καβατζωσω ενα χημικο εγω και ερθω και το πεταξω στο σαλονι σου, δε θα υπαρχει προβλημα, ε? Νομιμο δεν ειναι? Μη μου πεις οτι θα το κανω αναιτια, γιατι και στους ειρηνικους διαδηλωτες οταν τα πετατε, παλι αναιτια το κανετε. Φιλε μου ο νομος προβλεπει τη χρηση των χημικων απτις δυναμεις καταστολης της αστυνομιας οταν το κρινουν απαραιτητο. Τη μολοτωφ οι ελληνικοι νομοι την εχουν παρανομη σε οποιαδηποτε περιπτωση. Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν τα λεεω εγω αυτα. Τα λεει ο νομος της χωρας στην οποια ζεις. Αν δεν ξερεις τους νομους της ιδιας σου της χωρας δεν μπορουμε να συζηταμε. Διαβασε πρωτα, μαθε τους νομους και τα δικαιωματα σου σαν ελληνας πολιτης και ξαναμιλαμε οταν τα μαθεις.
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Eλεος ρε παιδια μα σε κανεναν δεν κοβει το μυαλο να καταλαβει οτι οι ασφαλιτες που διυσδυουν στις πορειες ειναι μεταμφιεζμενοι σαν αναρχικοι για να ειναι αναμεσα τους ωστε να δινουν πληροφοριες; Πριν ξεκινησει η πορεια και μετα, καθονται με τους ματατζηδες οπου εχουν υπηρεσια εκει σαν αυτους. Και οταν ξεκινησει η πορεια, φορανε κουκουλες για να διυσδυουν στους κουκουλοφορους. ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: o ασφαλιτης που θελει να μπει σενα τσουρμο μπαχαλακηδων με κουκουλες και ροπαλα,πως θα μπει; με κοστουμι;;;; δε πρεπει να εχει την ιδια αμφιεση;;; εσυ σκεφτεσαι η βλεπεις μονο τηλεαστυ ,μεγκα και καναλι της βουλης? οι μπατσαιοι που σπανε μαγαζια και αυτοκινητα ειναι μερος της πειστικοτητας της στολης ε? οι χρυσαυγιτες που κουβαλανε καδρονια,μαχαιρια ,υπηρεσιακα πιστολια και ασυρματους ειναι κι αυτοι για πληροφοριες ε? τι ακριβως πληροφοριες θελουνε?να μαθουν απο πριν τι συνθημα θα πουνε μη τυχων και εχει βρισιες?
Hamurabi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αυτους που νομιζεις χρυσαυγιτες με υπηρεσιακους ασυρματους κτλ ειναι ασφαλιτες που εχουν αυτη την αμφιεση για να διυσδυουν στη συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων. Εγω δε βλεπω ποτε τηλεεοραση φιλε μου, τυγχανει να τα ζω καθε μερα αυτα. Ηθελα να ξερα την κρατικη ασφαλεια δεν την ξερετε; ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ... ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΙΥΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ... ΠΩς ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΕΣΤΕΙ; Ή ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕ ΚΟΛΗΤΑ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΦΛΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Ρε παιδια ενημερωθειτε για τον τοπο σας. για τους νομους,την αστυνομια,οτιδηποτε σας ενδιαφερει στην καθημερινοτητα και αφηστε τον λαζοπουλο και την ρημαδοτηλεοραση.
salliara Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 τωρα που κανουμε θεμα για εναν καψαλισμενο σβερκο, να μην ξεχναμε τον προσφατο εμπρησμο του βαγονιου, οπου και δεν προσπαθησαν απλα να διαλυσουν το βαγονι, αλλα και να καψουν ζωντανους οσους ηταν μεσα. τα παιδια καταφεραν να βγουν, και δεν καηκαν.αρα δεν το θεωρησαμε κ αξιο συζητησης. το προβλημα μας ειναι οι απανθρωπες πραξεις? η το ποιος θα μεινει ατιμωτηρητος?
Hamurabi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 τι ακριβως πληροφοριες θελουνε?να μαθουν απο πριν τι συνθημα θα πουνε μη τυχων και εχει βρισιες? ντχχχχ. η αστυνομια απο που νομιζεις ενημερωνεται για τον αριθμο των ατομων της πορειας; οι διμοιριες των ΜΑΤ απο που ενημερωνονται για το προς τα που να κινηθουν οταν γινονται ιστοριες; απτην ασφαλεια που ειναι μεσα στις πορειες. Δεν ξερει κανεις εδω μεσα οτι αυτος ειναι ο ρολος της ασφαλειας; πρωτη φορα απο μενα τακουτε ;
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αυτους που νομιζεις χρυσαυγιτες με υπηρεσιακους ασυρματους κτλ ειναι ασφαλιτες που εχουν αυτη την αμφιεση για να διυσδυουν στη συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων. Εγω δε βλεπω ποτε τηλεεοραση φιλε μου, τυγχανει να τα ζω καθε μερα αυτα. Ηθελα να ξερα την κρατικη ασφαλεια δεν την ξερετε; ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ... ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΙΥΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ... ΠΩς ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΕΣΤΕΙ; Ή ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕ ΚΟΛΗΤΑ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΦΛΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Ρε παιδια ενημερωθειτε για τον τοπο σας. για τους νομους,την αστυνομια,οτιδηποτε σας ενδιαφερει στην καθημερινοτητα και αφηστε τον λαζοπουλο και την ρημαδοτηλεοραση. μαλιστα μου λυθηκαν ολες οι αποριες,θα κοιμαμαι ησυχος το βραδυ μαθαμε σημερα οτι οι μπατσοι ντυνονται : αναρχικοι,χρυσαυγιτες,μπαλαρινες,σκουπιδιαρηδες,δασκαλοι,14χρονοι μαθητες,80χρονες γριες,τεχνικοι οτε,νοσοκομες και αναπηροι πολεμου!
g_alkis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το να αποδεικνύεις οτι είσαι παντελώς άσχετος δεν είναι κακό. Απλά γίνεσαι λίγο ρόμπα.
Absinthe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δεν λες να καταλαβεις οτι δεν ειναι εντολη καποιου το πατηστε τους με τις μηχανες εκεινη τη μερα. Ετσι εκπαιδευτηκε η ΔΕΛΤΑ. Στην εκπαιδευση της ομαδας οταν συσταθηκε, τους εδειξαν τον τροπο που θα δουλευουν με τις μηχανες. και ο τροπος ειναι αυτος που ανεφερα. Αυτο γινεται σχεδον σε καθε πορεια. Απλα τωρα ετυχε αυτη η φωτογραφια και ολοι οι καναπεδακηδες το ειδαν τωρα και τους πεσαν τα μαλλια. Αυτο γινεται εδω και 2 χρονια που υπαρχει η ΔΕΛΤΑ σε καθε πορεια με φασαριες που επεμβαινει η ΔΕΛΤΑ. Επιτελους αφηστε τις τηλεορασεις. Επειδη εχει τυχει να παρευρεθω σε πολλες πορειες, ας ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα. Ακομα και οταν ειναι δικαβαλο πανω στη μηχανη, μια χαρα γκαζωνουν για να πατησουν τους διαδηλωτες. Οποτε το επιχειρημα του μονοκαβαλου και δεν εχουν χερια, δεν ισχυει. Επιπλεον, θες να μου πεις οτι υπαρχει ιθυνων νους στο ελληνικο κρατος ο οποιος τους εχει εκπαιδευσει να επιτιθενται με το παπακι τους σε συγκεντρωμενο πληθος ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ οτι αυτοι οι ιδιοι οι αστυνομικοι δε θα πεσουν? Εκτος αν εχουν συμβαση με την χοντα και τη γιαμαχα για παροχη απειρων ανταλλακτικων και εχουν βρει τον τροπο αυτο-ιασης σπασμενων οστων των υπαλληλων τους. Επισης, για τον ισχυρισμο σου οτι ντυνονται μπαχαλακηδες για να παρεισφρυσουν στους μπαχαλακηδες, περιμενω εξηγηση γιατι καινε και σπανε μαγαζια? Για να γινουν πιο πιστευτοι? Παλι καλα που δεν τους εχουν βαλει να παρεισφρυσουν σε κανα κυκλωμα βιαστων, γιατι θα επρεπε να πηγαινουμε ολοι τοιχο τοιχο. Δεν εχω τηλεοραση. FilippeMD, πριν απο 2 χρονια ΔΕΝ ηταν ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ αυτος που σκοτωθηκε. Μαλλον εκανες λαθος εκ παραδρομης. Ηταν ενας 15χρονος μαθητης που αραζε στα Εξαρχεια.
35apontos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Επισης, για τον ισχυρισμο σου οτι ντυνονται μπαχαλακηδες για να παρεισφρυσουν στους μπαχαλακηδες, περιμενω εξηγηση γιατι καινε και σπανε μαγαζια? Για να γινουν πιο πιστευτοι? Παλι καλα που δεν τους εχουν βαλει να παρεισφρυσουν σε κανα κυκλωμα βιαστων, γιατι θα επρεπε να πηγαινουμε ολοι τοιχο τοιχο. Ναι.
Absinthe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ναι. Θεωρω εξαιρετικα πιθανο τοτε, αυτος που πεταξε την μολοτοφ στον πεσμενο αστυνομικο να ηταν συναδελφος του, πολυ καλος ηθοποιος. Σιγουρα εγινε πιστευτος.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Έτσι είναι η ανθρώπινη ψυχολογία, μας αρέσει-δεν μας αρέσει. Αυτό δεν τον κάνει υπάνθρωπο. Έχουν γίνει πολλά πειράματα για το πώς αντιδρά ο άνθρωπος υπό πίεση με αποτελέσματα καθόλου κολακευτικά για το είδος μας. Τα εκατομμύρια Γερμανών επί Χίτλερ ήταν όλοι υπάνθρωποι και κτήνη; Οι χιλιάδες δολοφόνοι στη γενοκτονία της Ρουάντα ήταν υπάνθρωποι όλοι; Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Έτσι είναι η ανθρώπινη ψυχολογία, όμως αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό. Άμα γυρίσω σπίτι μου μετά από 10 ώρες δουλειάς και βρω τη γυναίκα μου να πηδιέται με το γείτονα θα τους σκοτώσω. Έτσι είναι η ανθρώπινη ψυχολογία αλλά ο κακός της υπόθεσης θα είμαι εγώ εν τέλει. Δεν λες να καταλαβεις οτι δεν ειναι εντολη καποιου το πατηστε τους με τις μηχανες εκεινη τη μερα. Ετσι εκπαιδευτηκε η ΔΕΛΤΑ. Στην εκπαιδευση της ομαδας οταν συσταθηκε, τους εδειξαν τον τροπο που θα δουλευουν με τις μηχανες. και ο τροπος ειναι αυτος που ανεφερα. Αυτο γινεται σχεδον σε καθε πορεια. Απλα τωρα ετυχε αυτη η φωτογραφια και ολοι οι καναπεδακηδες το ειδαν τωρα και τους πεσαν τα μαλλια. Αυτο γινεται εδω και 2 χρονια που υπαρχει η ΔΕΛΤΑ σε καθε πορεια με φασαριες που επεμβαινει η ΔΕΛΤΑ. Επιτελους αφηστε τις τηλεορασεις. Δηλαδή το ότι γίνεται δυο χρόνια τώρα που εκπαιδεύσαν έτσι την ομάδα ΔΕΛΤΑ πρέπει και να το αποδεχτούμε? Σαν κάτι που η φύση έχει ορίσει και δεν μπορεί να αλλάξει? Και όχι, δεν ξαφνιαστήκαμε με την εικόνα. Oχι αγορι μου. ειναι απλα τα πραγματα. οταν ο καλος αστυνομικος, ακουει στην καθημερινοτητα του το μπτασοι γουρουνια δολοφονοι και μπαινει και στο ινσομνια να γρψει για το πισακι του και παλι βλεπει τους παντες να βριζουν της αστυνομια τοτε δεν περνει τιποτα καλο απτον πολιτη. Αρα απαυριο γιατι να παει κοντρα στη διαφθορα του συστηματος και να ειναι μαζι με τον πολιτη που μονο κακια περνει απαυτον; σταματαει την μαχη και παει με το κυμα. Καιτσι ερχομαστε και παλι στα λογια μου... περνουμε οτι μας αξιζει.... η καθε κοινωνια εχει τηνα στυνομια που της αξιζει... απλα μαθηματικα. Άμα είσαι όντως καλός αστυνόμος τότε διαχωρίζεις τη στάση σου από τη μπατσαρία. Όταν έρχεσαι στο insomnia και προσπαθήσεις να μας πείσεις πως οι ξεφτίλες που καταγράφει ο φακός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η αστυνομία και πως είναι απόλυτα φυσιολογικό τι άλλο θες να ακούσεις? Αν ήμουν αστυνομικός και έβλεπα όλα αυτά θα έλεγα πως ντρέπομαι για το Σώμα αντί να τα δικαιολογώ. Και θα προσπαθούσα καθημερινά να δείξω την άλλη πλευρά του νομίσματος.
35apontos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θεωρω εξαιρετικα πιθανο τοτε, αυτος που πεταξε την μολοτοφ στον πεσμενο αστυνομικο να ηταν συναδελφος του, πολυ καλος ηθοποιος. Σιγουρα εγινε πιστευτος. Δεν χρειάζονται μαθήματα υποκριτικής τα γουρούνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.