Προς το περιεχόμενο

To Αληθινό Βίντεο με το αστυνομικό που χτυπιέται από μολότοφ ΜΕΣΩ CNN

sofiathereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ματ να κηνυγανε αυτους που σπανε

γιατι μεχρι τωρα γινεται το αντιθετο

βαρανε γερους φοιτητες γυναικες παιδια και γενικα οσους κανουν πορεια

και τα αλανια απο πισω σπανε και καινε.

δεν ειναι οτι δεν μπορουν να τους πιασουν,ειναι οτι δεν θελουν,γιατι τους βολεβει αυτο το μπαχαλο,μη λεμε καθε φορα τα ιδια

τα ιδια γινονται 20 χρονια τωρα.

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

A ρε teaser αλάνι μου χεις λείψει, αφού ο Hamurabi δεν απαντάει σε καμία ερώτηση και εσύ από ότι φαίνεται τον καταλαβαίνεις, για πες μου ρε αδερφέ.

1. Είναι ή δεν είναι επίθεση από το ΔΕΛΤΑ προς τον πεζό;

2. Ο πεζός απειλεί; Επιτίθεται; Ή ακόμα κινείται προς το μέρος του αστυνομικού, ώστε να δικαιολογηθεί η χρήση βίας από τις αρχές;

3. Στη φυσική του σχολείου διδάσκεται ότι J = mv, όπου J είναι η ορμή, m η μάζα και v η ταχύτητα. Βάζοντας χαρακτηριστικές τιμές ανθρώπου που σχεδόν τρέχει.

Jπεζού = 70kg*1.5m/s = 105kg m/s

Jμηχ = (120+70)kg*20m/s = 3800kg m/s

Σύμφωνα με τη φυσική του σχολείου έχουμε συσσωμάτωμα, δηλαδή ο πεζός θα κινηθεί με την ταχύτητα της μηχανης. Με απλά λόγια η μάζα του πεζού προστίθεται στη μάζα της μηχανής. Το χαρακτηριστικό παράδειγμα του δασκάλου στο σχολείο είναι "το κουνούπι στο μπαρμπριζ του αυτοκινήτου" και ακόμα απλούστερα το κουνούπι είναι νεκρό. Στη φωτογραφία με τη μηχανή και τον πεζό, το μόνο που δεν αποδεικνύεται/επιδεικνύεται είναι ο θάνατος του πεζού.

Δεν υπάρχει νοήμονας που θα κάνει αυτό που κάνει ο μηχανόβιος και όσο να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι είναι εντολή άνωθεν, να επιτιθενται οι αστυνομικοί με σκοπό το φόνο, αρνούμαι να το πιστέψω.

Και πάμε και στο θέμα του διαδηλώνειν. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ή όχι στο σύνταγμα; Αν ναι, τότε θα έπρεπε να μην είχαν ρουφιάνους, μπαχαλάκηδες, τραμπούκους. Για εμένα, μόνο και μόνο που παρακολουθούν και προκαλούν ανθρώπους που απλά ασκούν τα δικαιώματα τους, χάνουν το όποιο δίκιο μπορεί να έχουν.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους δασκάλους που ενώ δεν έχουν επίδομα ξυλοδαρμού, συνεχίζουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά, οχι μόνο μέσα στις αίθουσες αλλά και στους δρόμους.

Δημοσ.

Μα όλη η μάχη στα κανάλια δίνεται. Αυτοί που πήγαν στην πορεία, έχουν σχηματισμένη άποψη. Ένας από τους λόγους που γίνεται η πορεία είναι, εκτός από το μήνυμα προς την κυβέρνηση, να αφυπνιστεί ο κόσμος και να δοθεί δημοσιότητα στα αίτηματα των διαδηλωτών. Και, δυστυχώς, τα κανάλια ξέρουμε πώς λειτουργούν και πώς ψάχνουν αφορμή για προπαγάνδα. Επειδή όλα αυτά είναι γνωστά και έχουν γίνει στο παρελθόν, θεωρώ ότι ο συνειδητοποιημένος διαδηλωτής, όσο κι αν μισεί την αστυνομία, πρέπει να στενοχωριέται όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα οδηγήσει σίγουρα σε δυσφήμιση της πορείας και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Δεν αναφέρομαι σ'εσένα, αλλά σε αρκετούς που είδαν το περιστατικό με τον αστυνομικό ως κάτι το, ας πούμε ευχάριστο.

Στο σκηνικο δεν ημουν μπροστα. Αν ημουν ομως, δεν μπορω να υποσχεθω οτι δε θα μου ξεφευγε ενα χαμογελο, αν ειχα μολις δεχθει επιθεση απο το πρωτο ταγμα μηχανοκινητοκαβλωμενων αστυνομικων.

Απο εκει και περα,πιστεψε με, ειναι τοσα πολλα τα σκηνικα που συμβαινουν σε καθε στενο στις περισσοτερες πορειες που δε μου κανει ευκολα κατι εντυπωση πια.

Οσον αφορα το θεμα της δημοσιοτητας και το κατα ποσο τα καναλια αφηνουν να αφυπνιστει ο κοσμος που δεν κατεβαινει στην πορεια, θα σου αναφερω οτι δεν ειναι τυχαιο οτι παντα κανει απεργια και η ΕΣΗΕΑ εκεινες τις μερες, παρα τις εκκλησεις να δειχνει με εκτακτα δελτια τι γινεται. Και σχεδον παντα, αν δεν υπαρχει νεκρος, την επομενη μερα η πορεια θα ειναι 1 λεπτο ρεπορταζ και 4-5 θεμα στα δελτια ειδησεων.

Λουξ, η μονη λυση ειναι 500.000 ειρηνικα στον δρομο και τα καναλια επιτελους να το καλυψουν μια φορα.

Δημοσ.

Αν γίνει αυτό με τα 500 χιλιάρικα που λες,θα έχουμε ακόμα ένα περιστατικό μαρφίν κ μετά θα ρίξουμε την ευθύνη στους αναρχικούς κ δε θα κουνιέται φύλλο για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμη.

Δημοσ.

Αν γίνει αυτό με τα 500 χιλιάρικα που λες,θα έχουμε ακόμα ένα περιστατικό μαρφίν κ μετά θα ρίξουμε την ευθύνη στους αναρχικούς κ δε θα κουνιέται φύλλο για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμη.

Αν τα καναλια καλυψουν τηλεοπτικα σωστα μια απεργια δε θα γινει τιποτα γιατι θα φοβηθουν να τα δουν τα υπολοιπα 9,5 εκατομμυρια τηλεθεατες.

Ενω τωρα, ο,τι γινεται το μαθαινουν μονο οι συμμετεχοντες.

Δημοσ.

A ρε teaser αλάνι μου χεις λείψει, αφού ο Hamurabi δεν απαντάει σε καμία ερώτηση και εσύ από ότι φαίνεται τον καταλαβαίνεις, για πες μου ρε αδερφέ.

1. Είναι ή δεν είναι επίθεση από το ΔΕΛΤΑ προς τον πεζό;

Ειναι

2. Ο πεζός απειλεί; Επιτίθεται; Ή ακόμα κινείται προς το μέρος του αστυνομικού, ώστε να δικαιολογηθεί η χρήση βίας από τις αρχές;

Οχι δε απειλει, ο Δελτας απλα δε πηρε τα lexotanil του.

3. Στη φυσική του σχολείου διδάσκεται ότι J = mv, όπου J είναι η ορμή, m η μάζα και v η ταχύτητα. Βάζοντας χαρακτηριστικές τιμές ανθρώπου που σχεδόν τρέχει.

Jπεζού = 70kg*1.5m/s = 105kg m/s

Jμηχ = (120+70)kg*20m/s = 3800kg m/s

Σύμφωνα με τη φυσική του σχολείου έχουμε συσσωμάτωμα, δηλαδή ο πεζός θα κινηθεί με την ταχύτητα της μηχανης. Με απλά λόγια η μάζα του πεζού προστίθεται στη μάζα της μηχανής. Το χαρακτηριστικό παράδειγμα του δασκάλου στο σχολείο είναι "το κουνούπι στο μπαρμπριζ του αυτοκινήτου" και ακόμα απλούστερα το κουνούπι είναι νεκρό. Στη φωτογραφία με τη μηχανή και τον πεζό, το μόνο που δεν αποδεικνύεται/επιδεικνύεται είναι ο θάνατος του πεζού.

Απο τα πιο ακυρα που εχω διαβασει. Επιπλεον, αποκλειεται να εκανε 20m/s, δλδ 72km/h.. Ποσο ειπαμε εγραψες στα μαθηματικα;

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους δασκάλους που ενώ δεν έχουν επίδομα ξυλοδαρμού, συνεχίζουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά, οχι μόνο μέσα στις αίθουσες αλλά και στους δρόμους.
Να αφησουν τους δρομους οι δασκαλοι και να ασχοληθουν με τη δουλεια τους.
Δημοσ.

έχεις δίκιο για τις πράξεις μου, είχα 20Km/h στο μυαλό μου --> ~6m/s. Και πάλι, κάνε τις πράξεις και πες μου, τι μπορεί να προκαλέσει αυτό στην σπονδυλική στήλη ή στον σπλήνα.

Μου αρέσει κιόλας το τελευταίο σου σχόλιο, διότι υπονοείς αυτό που λέμε εδώ και 20 διαφορετικά θέματα, ότι οι αστυνόμοι όντως δεν κάνουν τη δουλειά τους.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 1 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 1 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Η πορεία υπέρ αυτών που σκότωσαν σήμερα τον αστυνομικό,πότε θα πραγματοποιηθεί; :rolleyes:

Όταν αρχίσουν επιτέλους να χρησιμοποιούν τα κουμπούρια τους. :mrgreen:

Με το ίδιο ηλίθιο post που ανέγραψες,πήρες την ίδια χαζή απάντηση.

Δημοσ.

Η πορεία υπέρ αυτών που σκότωσαν σήμερα τον αστυνομικό,πότε θα πραγματοποιηθεί; :rolleyes:

πρώτον δεν έχει καμια θέση το post σου εδώ μέσα γιατί δεν σκοτώθηκε σε πορεία/διαμαρτυρία αλλα κυνηγώντας εγκληματίες.

δεύτερον τους κινδύνους του κάθε επαγγέλματος τους ξέρει ο καθένας που το διαλέγει. δεν γίνετε κάθε φορα να πετάνε για λύπηση την καραμέλα "δεν ξέρω αν το βραδυ θα γυρίσω σπίτι" και μόλις γίνετε η στραβή να τους φταίει το σύμπαν

Δημοσ.

Chris, δε καταλαβαίνεις πως δεν μπορούσαν να τη συλλάβουν με άλλο τρόπο? Γκλομπς κρατάγανε, αυτά χρησιμοποίησαν.

E καλα καναν τοτε.. Ολοκληρη catwoman πως να τη συλλαβουν αλλιως? :devil:

Δημοσ.

πρώτον δεν έχει καμια θέση το post σου εδώ μέσα γιατί δεν σκοτώθηκε σε πορεία/διαμαρτυρία αλλα κυνηγώντας εγκληματίες.

δεύτερον τους κινδύνους του κάθε επαγγέλματος τους ξέρει ο καθένας που το διαλέγει. δεν γίνετε κάθε φορα να πετάνε για λύπηση την καραμέλα "δεν ξέρω αν το βραδυ θα γυρίσω σπίτι" και μόλις γίνετε η στραβή να τους φταίει το σύμπαν

Περίμενα ότι πολύ σύντομα θα εκφραζόταν η δημοκρατικότατη άποψη "αστυνομικοί είναι,αυτή είναι η δουλειά τους,ε τι να κάνουμε τώρα;Ας ψοφάνε που και που."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...