Προς το περιεχόμενο

To Αληθινό Βίντεο με το αστυνομικό που χτυπιέται από μολότοφ ΜΕΣΩ CNN

sofiathereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίμενα ότι πολύ σύντομα θα εκφραζόταν η δημοκρατικότατη άποψη "αστυνομικοί είναι,αυτή είναι η δουλειά τους,ε τι να κάνουμε τώρα;Ας ψοφάνε που και που."

Πρέπει κάποτε να μάθουν να χρησιμοποιούν τα όπλα τους.

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οποτε για τι πήγαν? για να κάθονται σε ένα γραφείο και να τσιμπάνε το μισθό του δημοσιου υπαλληλου?

Αυτοί ξέρουν για τι πήγαν,όχι εγώ.Την άποψη σχολιάζω.

Πρέπει κάποτε να μάθουν να χρησιμοποιούν τα όπλα τους.

Δε νομίζω.Πρώτον,γιατί έχουν ελλιπή εκπαίδευση και θα έχουμε άλλα και δεύτερον γιατί σε κάθε μπουμ θα έχουμε πορείες "αγανακτισμένων πολιτών".

Δημοσ.

Συμφωνω και γω οτι είναι επιλογή τους η δουλειά τους και επίσης είναι επιλογή τους να κάνουν ένα τόσο επικίνδυνο επάγγελμα με 3+60 υπερασπιζόμενοι αυτους που τους τα μοιραζουν (κυβερνήσεις) και όχι αυτους που τους πληρώνουν (ο λαός πληρώνει την αστυνομία και κάθε δημόσιο υπάλληλο). Δεν μπορει απο τη μία να μας λένε ως παραμετρο του επαγγελματός τους οτι π.χ χτυπάνε τους γέρους επειδη λεει ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ενώ η παράμετρους του θανάτου σε ένα επάγγελμα που έχει να κάνει με όπλα να είναι αμελητέα.

Σαφέστατα και δεν νομίζω κανεις να ειναι υπερ αυτου που έγινε.

Τέλος, ακομα και απο τρομοκρατική επιθεση να είχε σκοτωθει ο ΔΙΑΣ, τοτε θα καταλάβαινε ο παπαρας με τη μηχανή τι κακό είχε προκαλέσει με το να πατήσει για μαγκιά έναν διαδηλωτη στο σύνταγμα, οξυνοντας τη βία (αθροιστικα με όλα τα υπολοιπα που κανει η αστυνομια).

Δημοσ.

Δε νομίζω.Πρώτον,γιατί έχουν ελλειπή εκπαίδευση θα έχουμε άλλα και δεύτερον γιατί σε κάθε μπουμ θα έχουμε πορείες "αγανακτισμένων πολιτών".

Δεν είδα καμια πορεία για το Σκιπετάρι που καθάρισαν (να ξεβρωμίζουμε σιγά-σιγά...) απ' έξω απ' τη τράπεζα.

Να εκπαιδευτούν.

Δημοσ.

Περίμενα ότι πολύ σύντομα θα εκφραζόταν η δημοκρατικότατη άποψη "αστυνομικοί είναι,αυτή είναι η δουλειά τους,ε τι να κάνουμε τώρα;Ας ψοφάνε που και που."

Όλοι λυπόμαστε για το γεγονός , άνθρωποι είμαστε . Το αυτονόητο σου είπε ότι αυτό το επάγγελμα έχει κινδύνους πόσο μάλλον όταν είσαι σε ένα μάχιμο πόστο ( όχι κλεισμένος σε κανα γραφείο ). Ότι δεν εκπαιδεύονται σωστά και ότι τα λεφτά που παίρνουν είναι λίγα για το ρίσκο που αναλαμβάνουν ναι συμφωνώ αλλά όχι να περιμένουμε ότι δε θα υπάρχουν και απώλειες πόσο μάλλον σε μία χώρα με full εγκληματικότητα . Τώρα μας έπιασε ο πόνος επειδή δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ; Δεν τραυματίζονται , δεν σκοτώνονται αστυνομικοί ;

Δημοσ.

A ρε teaser αλάνι μου χεις λείψει,

Γεια σου ρε ινσόμνιακ και εμένα! Και δεν το λέω ειρωνικά :rolleyes:

αφού ο Hamurabi δεν απαντάει σε καμία ερώτηση και εσύ από ότι φαίνεται τον καταλαβαίνεις, για πες μου ρε αδερφέ.

1. Είναι ή δεν είναι επίθεση από το ΔΕΛΤΑ προς τον πεζό;

Είναι. Και μαλακία του. Μα δεν δικαιολογώ τον δελτά. Ούτε την όποια ηγεσία αποφάσισε να λειτουργεί με αυτόν τον επικίνδυνο τρόπο. Μαλάκες όλοι τους. Λες και δεν μπορούν να βρουν άλλο τρόπο πιο ασφαλή..

2. Ο πεζός απειλεί; Επιτίθεται; Ή ακόμα κινείται προς το μέρος του αστυνομικού, ώστε να δικαιολογηθεί η χρήση βίας από τις αρχές;

Ποιος ξέρει! Δεν είμασταν εκεί. Στο βιντεάκι φαίνεται να είναι γυρισμένος με την πλάτη, αλλά 5 δευτερόλεπτα πριν ποιος μας λέει ότι δεν έφυγε πέτρα, κ@@@δάχτυλο και ίσως καμια μολότωφ? Λάβε υπόψιν σου ότι ο συγκεκριμένο διαδηλωτής φορούσε κουκούλα για κάλυψη χαρακτηριστικών ;)

Σχετικά με το (3) ενοείται πως έχεις δίκιο και το ανέφερα και στο (1). Είναι επικίνδυνη και απαράδεκτη επιθετική κίνηση του δελτά που ενοείται ότι μπορεί να προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη. Δεν τον δικαιολογώ. Ας πάψει όμως το βρισίδι προς τα ΜΑΤ, οι χειρονομίες, οι προκλήσεις, ας βγουν οι κουκούλες και ας γίνει μια σωστή ειρηνική ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ και θα δούμε αν θα επιτεθούν οι δελτάδες! Σου το υπογράφω πως δεν...

Αυτό που μου φαίνεται εξωφρενικό είναι ότι σε κάθε διαδήλωση θα υπάρχουν μολότωφ και το πρόσχημα του "κακού μπάτσου" για την χρησιμοποίηση τους. Μα η μολότωφ θέλει χρόνο για να γίνει και γίνεται εν ψυχρώ και με σκοπό να κάψει. Δηλαδή κάποια άτομα πηγαίνουν με τσαμπουκά για να κοντραριστούν, χτυπήσουν, κάψουν, σπάσουν. Δεν μιλάμε για αυτοάμυνα, αλλά ούτε και "επίθεση σε μπάτσο που καταχράστηκε την εξουσία του". Είναι προμελετημένη η ενέργεια και απευθύνεται σε όλους τους ματατζήδες, καλούς κακούς. Το βλέπουμε με την εκτόνωση των οπαδών στα γήπεδα, δεν χρειάζεται πολλή φιλοσόφηση, δεν υπάρχει καμία ιδεολογία. Απλή εκτόνωση είναι.

Ώρες ώρες τους βλέπω(ακούω) και γελάω! Αντί να ασχοληθούν με το θέμα της πορείας τους, τη ζωή τους, την επιβίωση τους, τα μέτρα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ασχολούνται με τον μπατσάκο.(μπάτσοι γουρνούνια κτλ) Ε...δεν είναι ιδεολογική φθήνια και απουσία σκοπού της διαδήλωσης αυτό;

Δημοσ.

Teaser, μην υπογράφεις πολλά.

Έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ οι αστυνομικοί.

Δε παίρνω το μέρος κανενός, αλλά αυτό που έγινε δεν είναι ούτε το 1ο ούτε το τελευταίο δυστυχώς περιστατικό.

Δημοσ.

Δεν είδα καμια πορεία για το Σκιπετάρι που καθάρισαν (να ξεβρωμίζουμε σιγά-σιγά...) απ' έξω απ' τη τράπεζα.

Να εκπαιδευτούν.

Δεν γνωρίζω για τον Αλβανό που λες.Και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με εθνικότητες όπως υπονοείς,ιδιαίτερα με τους Αλβανούς οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην ελληνική κοινωνία τελικά και συζούν αρμονικά με γηγενείς.

Για να εκπαιδευτούν,χρειάζονται χρήματα και γνώση,που δεν ευδοκιμούν στην ελληνική πολιτεία.

Τέλος,επειδή δε θέλω να παρεξηγούμαστε και να το πηγαίνουμε παραπέρα.Γνωρίζω τι συμβαίνει έξω,έχω δει τις προκλήσεις των αστυνομικών πολλές φορές.Έχω δει όμως και 100 να την πέφτουν μανιωδώς σε δύο μπάτσους,χωρίς αυτοί ούτε να σκεφτούν να κάνουν χρήση όπλου,οπότε ας μη τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα.

Αυτά,κύριοι.Peace.

Δημοσ.

................

Ποιος ξέρει! Δεν είμασταν εκεί. Στο βιντεάκι φαίνεται να είναι γυρισμένος με την πλάτη, αλλά 5 δευτερόλεπτα πριν ποιος μας λέει ότι δεν έφυγε πέτρα, κ@@@δάχτυλο και ίσως καμια μολότωφ? Λάβε υπόψιν σου ότι ο συγκεκριμένο διαδηλωτής φορούσε κουκούλα για κάλυψη χαρακτηριστικών ;)

...............

Ότι και να έκανε από τα παραπάνω δεν δικαιολογείται η πράξη του αστυνομικού.

Και που ξέρω εγώ? Δεν ήμουνα εκεί. Στο βιντεάκι φαίνεται να είναι από πίσω το παπί, αλλά 5 δευτερόλεπτα πριν ποιος μας λέει ότι ο αστυνομικός δεν χτύπησε κάποιον άλλο αναγκάζοντας τον άλλον να φορέσει κουκούλα και πετάξει καμιά πέτρα, κ@@@δάκτυλο και ίσως καμιά μολότωφ? Λάβε υπόψιν σου ότι ο αστυνομικός φοράει κράνος και όταν δεν οδηγάει το μηχανάκι για κάλυψη χαρακτηριστικών :shock:

Δημοσ.

Σε όσους τσουβαλιάζουν. Την επόμενη που θα πέσει θύμα κακοποιού μην φωνάξει τους μπάτσους.

b.t.w. Πριν λίγο ένα παιδί 21 ετών έπεσε νεκρό από σφαίρες κακοποιών που είχαν ληστέψει ένα περίπτερο.

Δημοσ.

Σε όσους τσουβαλιάζουν. Την επόμενη που θα πέσει θύμα κακοποιού μην φωνάξει τους μπάτσους.

b.t.w. Πριν λίγο ένα παιδί 21 ετών έπεσε νεκρό από σφαίρες κακοποιών που είχαν ληστέψει ένα περίπτερο.

αν σε αλλο τοπικ βρισει καποιος γιατρους επειδη παιρνουν φακελακια πες του το ιδιο,αν πεθαινεις μη πας στο νοσοκομειο,κανε βουντου.

Δημοσ.

αν σε αλλο τοπικ βρισει καποιος γιατρους επειδη παιρνουν φακελακια πες του το ιδιο,αν πεθαινεις μη πας στο νοσοκομειο,κανε βουντου.

Μάθε την έννοια του "Τσουβαλιάζω".

Δημοσ.

μου έχουν κλέψει 1 φορα ολόκληρη μηχανή

2 φορες πιτσιρικα με είχαν τσουβαλιάσει στο ξύλο και με είχαν κλέψει

και πριν μια βδομάδα μου γδύσαν τη μηχανή από ότι ξεβιδωνόταν μέσα σε μιση ώρα.

που είναι το έργο της αστυνομίας?

με πιο τρόπο προστατεύει τους πολίτες?

η εγκληματικότητα αυξάνεται ή μειώνεται?

στις πορείες κάνουν μια χαρά τους σκύλους των 300.

αν πειραχτεί κάνας δικός τους αμέσως βρίσκουν ποιος το έκανε...

σε όλα τα υπόλοιπα απλά δεν ασχολούνται!

Δημοσ.

Ότι και να έκανε από τα παραπάνω δεν δικαιολογείται η πράξη του αστυνομικού.

Και που ξέρω εγώ? Δεν ήμουνα εκεί. Στο βιντεάκι φαίνεται να είναι από πίσω το παπί, αλλά 5 δευτερόλεπτα πριν ποιος μας λέει ότι ο αστυνομικός δεν χτύπησε κάποιον άλλο αναγκάζοντας τον άλλον να φορέσει κουκούλα και πετάξει καμιά πέτρα, κ@@@δάκτυλο και ίσως καμιά μολότωφ? Λάβε υπόψιν σου ότι ο αστυνομικός φοράει κράνος και όταν δεν οδηγάει το μηχανάκι για κάλυψη χαρακτηριστικών :shock:

Καλά ναι σε λίγο θα ανοίξουμε και topic Φτιάξτε την ιστορία, και το κάθε μέλος θα γράφει τι νομίζει πως έγινε 5 δευτερόλεπτα πριν τα 5 δευτερόλεπτα.

Για το κράνος κανένα σχόλιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...