leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ...και στην τελική, σε πορεία κατεβαίνει αυτός που έχει το ζόρι. Αυτός που θίγεται, αδικείται από κάτι. Ας κατέβουν οι αστυνομικοί ζητώντας δεν-ξερω-τι. Την άμεση πρόσληψη στο σώμα του Τσακ Νόρις. Κάτι τέλος πάντων. Εγώ πάντως δεν κατεβαίνω σε πορεία για σκοτωμένους μπάτσους. Αλλά, λέτε να τους την πέσουν τα ΜΑΤ και να τους δείρουν; Πλάκα ε;. Αλλά σιγά, συνάδερφοι είναι, θα σεβαστούν τα δίκαια αιτήματά τους. Αλλά, ωπ ωπ, νομίζω έχει γίνει και αυτό. Ναι ναι, έχει γίνει! Νάτο!!!
ravend Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά αλλά απο όσο γνωρίζω,πορείες μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων δεν δέχοντε ποτέ επίθεση απο την αστυνομία αλλά και ούτε προκαλεί επιθέσεις με κουκούλες κτλ.γιατί αυτό? δεν θέλω να ονοματίσω παράταξη και θέσεις,απλά δεν γνωρίζω και αν κάποιος μπορεί να μου λύσει την απορία,ευπρόσδεκτος!
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Υπάρχει όντως αυτή η είδηση;! λες να χακάρισα το ΙΝ; δες και αυτό: Οι αστυνομικοί «χτύπαγαν» με ιδιαίτερο …ζήλο και χωρίς φυσικά σχέδιο με αποτέλεσμα να ξυλοφορτώσουν άγρια και τον αστυνομικό υποδιευθυντή του νησιού. Φαντάζει απίστευτο, αλλά ο αξιωματικός που πήγε στο σημείο για να συντονίζει τις ενέργειες των ΜΑΤ έφαγε ξύλο γιατί οι υφιστάμενοι του δεν τον αναγνώρισαν καθώς φορούσε πολιτικά από εδώ. έψαχνα και για άλλη φάση, που θυμάμαι ότι έγινε παλιότερα, με ματ που δείραν διαδηλωτές αστυνομικούς, αλλά δεν την βρίσκω...
ravend Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τους κνήτες εννοείς; βασικά το παμε,αλλά προφανώς έχουν άμεση σχέση. δεν θέλω να θίξω κάποιον,απλά ρωτάω γιατί δεν τις παίζουν ποτέ.
Bomber-21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι ότι δύο ΠΑΙΔΙΑ (να πω τρία μαζί με τον Αλέξη) είναι νεκρά λόγω της διάλυσης του εμετικού κράτους των Νεοελλήνων.Που δεν δίνει χρήματα ούτε για αλεξίσφαιρα και κράνη,που δε δίνει χρήματα για σέρβις περιπολικών και στέλνει σα πρόβατα προς σφαγή νέους αστυνομικούς χαμηλόμισθους αλλά και που αφήνει να κυκλοφορούν στους δρόμους ακατάλληλοι αστυνομικοί,επικίνδυνοι για την κοινωνία. Τα υπόλοιπα μη υγιή σχόλια τα προσπερνώ.
dermitzos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 βασικά το παμε,αλλά προφανώς έχουν άμεση σχέση. δεν θέλω να θίξω κάποιον,απλά ρωτάω γιατί δεν τις παίζουν ποτέ. Γιατί έχουνε τα ΚΝΑΤ. Το θέμα είναι ότι δύο ΠΑΙΔΙΑ (να πω τρία μαζί με τον Αλέξη) είναι νεκρά λόγω της διάλυσης του εμετικού κράτους των Νεοελλήνων.Που δεν δίνει χρήματα ούτε για αλεξίσφαιρα και κράνη,που δε δίνει χρήματα για σέρβις περιπολικών και στέλνει σα πρόβατα προς σφαγή νέους αστυνομικούς χαμηλόμισθους αλλά και που αφήνει να κυκλοφορούν στους δρόμους ακατάλληλοι αστυνομικοί,επικίνδυνοι για την κοινωνία. Τα υπόλοιπα μη υγιή σχόλια τα προσπερνώ. Θύμα των παραπάνω ήταν και ο Αλέξης;
Hamurabi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Λάβε υπόψιν σου ότι ο αστυνομικός φοράει κράνος και όταν δεν οδηγάει το μηχανάκι για κάλυψη χαρακτηριστικών Εγω νομιζα οτι το φορανε για να αποφυγουν τη θαλασσα απο πετρες και ξυλα που τρωνε. Αλλα ναι μαλλον θαχεις δικιο,το κανουν για να κρυψουν τα γαλαζοπρασινα ματακια τους. μου έχουν κλέψει 1 φορα ολόκληρη μηχανή 2 φορες πιτσιρικα με είχαν τσουβαλιάσει στο ξύλο και με είχαν κλέψει και πριν μια βδομάδα μου γδύσαν τη μηχανή από ότι ξεβιδωνόταν μέσα σε μιση ώρα. που είναι το έργο της αστυνομίας? σε όλα τα υπόλοιπα απλά δεν ασχολούνται! Eισαι σιγουρος εσυ δηλαδη οτι δεν ψαξανε; ισως σιγουρος οτι εστω και 2 αστυνομικοι... δε λεω για ολη την αστυνομια γιατι θαμουν υπερβολικος και σιγουρα ψευτης αλλα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ-ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ; γιατι αν ασχοληθηκανε και τρεχανε για σενα στη βροχη ή σε οποιεσδηποτε συνθηκες αν και δε βρηκαν κατι και εσυ τωρα τους βριζεις οτι κανεις δεν ασχοληθηκε με σενα, τοτε πραγματικα λυπαμαι και ξαναπαω στο οτι εχουμε την αστυνομια που μας αξιζει. Τους βριζουμε ολους; Ας μας γραψουνε ΟΛΟΙ ομως. ουτε ενας να μη δουλευει για το καλο του πολιτη. αυτο θα ειναι το δικαιο. Ο μπατσος ειναι οραγανο της εξουσιας δεν σκεφτεται δεν ειναι ανθρωπος Eσυ και ο καθε εσυ οταν πηγες φανταρος που σου λεγανε τι να κανεις και εσκυβες το κεφαλι και το κανες γιατι το εκανες; προφανως εισουν ζωο και συ,δεν εισουν ανθρωπος. Αλλα την απαντηση την ξερω "εγω;;; εγω δε πηγα στρατο". Τα στρατοπεδα ειναι παντα πηχτρα αλλα παντα ποτε κανεις δε πηγε φανταρος ολοι ηταν υπερανω. ...και στην τελική, σε πορεία κατεβαίνει αυτός που έχει το ζόρι. Αυτός που θίγεται, αδικείται από κάτι. Ας κατέβουν οι αστυνομικοί ζητώντας δεν-ξερω-τι. Αλλά, λέτε να τους την πέσουν τα ΜΑΤ και να τους δείρουν; Πλάκα ε;. Αλλά σιγά, συνάδερφοι είναι, θα σεβαστούν τα δίκαια αιτήματά τους. Αλλά, ωπ ωπ, νομίζω έχει γίνει και αυτό. Ναι ναι, έχει γίνει! Νάτο!!! Αυτο αποδικνυει οτι τα ΜΑΤ ειναι επαγγελματιες και δεν κανουνε διακρισεις. Ποιος είπε πως οι ζωές αυτών που τους γαζώσαν χθες δεν έχουν αξία? Μήπως να σταματήσεις να διαβάζεις ότι σε βολεύει? Φυσικά και μας στεναχωρεί. Πολύ απλά όμως δεν είναι στο χέρι μας να σταματήσει κάτι τέτοιο. Λες να πάψουν οι εγκληματίες να χρησιμοποιούν όπλα αν κατέβουμε στους δρόμους? Πιστεύεις πως αν κινητοποιηθούμε θα μας ακούσουν και θα ορίσουν γενική συνέλευση για να συζητήσουν το πως θα ενεργούν χωρίς τη χρήση όπλων? Πραγματικά, τι περιμένετε όλοι εσείς που μασουλάτε αυτή τη καραμέλα? Εξηγηστε μας. Να σας εξηγησουμε λοιπον. Αφου σκοτωθηκαν οΙ ΔΙΑΣ εχουν παει αστυνομικοι και χαχνουν στυην περιοχη. με τα πολλα ρωτανε εναν περιπτερα αν ειδε τπτ περιεργο και αυτος απανταει "πριν μια ωρα τους ειδα". τον ρωτανε "ενημερωσες το 100;" και απανταει "οχι ρε παιδια δεν το σκεφτηκα". Απο αυτο αν εχεις εστω και λιγη ευφυια νομιζω μπορεις να καταλαβεις τροπους που μπορεις ως πολιτης να βοηθησεις την κοινωνια σου μεσω της αστυνομιας.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θύμα των παραπάνω ήταν και ο Αλέξης; Και επειδη ειχαμε ενα τετοιο γεγονος αυτοματα δικαιολογουνται οι οποιες εχθροπραξιες εναντιον -οποιουδηποτε- απο τους "μπατσους" οι οποιοι κατα τα λεγομενα ορισμενων δεν ειναι ανθρωποι αλλα ειναι σαιμποργκ τα οποια ακολουθουν τυφλα εντολες. Δηλαδη αν εμενα το μαγαζι μου αρπαξει φωτια απο μια μολοτωφ -αυτοματα- θα δικαιολογησει και τις οποιεσδηποτε δικες μου πραξεις εναντια οποιουδηποτε αναρχα σωστα?
dermitzos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Και επειδη ειχαμε ενα τετοιο γεγονος αυτοματα δικαιολογουνται οι οποιες εχθροπραξιες εναντιον -οποιουδηποτε- απο τους "μπατσους" οι οποιοι κατα τα λεγομενα ορισμενων δεν ειναι ανθρωποι αλλα ειναι σαιμποργκ τα οποια ακολουθουν τυφλα εντολες. Δηλαδη αν εμενα το μαγαζι μου αρπαξει φωτια απο μια μολοτωφ -αυτοματα- θα δικαιολογησει και τις οποιεσδηποτε δικες μου πραξεις εναντια οποιουδηποτε αναρχα σωστα? Όχι. Απέναντι στον κάθε μπαχαλάκια και ασφαλίτη ναι όμως. Αυτο αποδικνυει οτι τα ΜΑΤ ειναι επαγγελματιες και δεν κανουνε διακρισεις. Φυσικά και δεν κάνουνε. Δεν βλέπεις πως έχουν σπάσει στο ξύλο όλους τους Χρυσαυγήτες; Δεν τους έχουν αφήσει σε ησυχία.
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι ότι δύο ΠΑΙΔΙΑ (να πω τρία μαζί με τον Αλέξη) είναι νεκρά λόγω της διάλυσης του εμετικού κράτους των Νεοελλήνων.Που δεν δίνει χρήματα ούτε για αλεξίσφαιρα και κράνη,που δε δίνει χρήματα για σέρβις περιπολικών και στέλνει σα πρόβατα προς σφαγή νέους αστυνομικούς χαμηλόμισθους αλλά και που αφήνει να κυκλοφορούν στους δρόμους ακατάλληλοι αστυνομικοί,επικίνδυνοι για την κοινωνία. Τα υπόλοιπα μη υγιή σχόλια τα προσπερνώ. πληροφοριακα τα αλεξισφαιρα δεν κανουν τιποτα στο ΑΚ47
Hamurabi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Πληροφοριακα να απαντησω οτι υπαρχουν ειδικα αλεξισφαιρα που σταματουν το βλημα του ΑΚ47. Μην παραπληροφορουμε πλιζ. Ειναι αρκετα πιο ακριβα και αρκετα βαρια.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Όχι. Απέναντι στον κάθε μπαχαλάκια και ασφαλίτη ναι όμως. Και που ξερω εγω ποιος ειναι ο μπαχαλακιας και ο ασφαλιτης? Εμενα ολοι οι αναρχες ιδιοι μου κανουν. Απο τη στιγμη λοιπον ειναι "ειναι ολοι ιδιοι" (χρησιμοποιω την ιδια λογικη με μερικους απο εδω μεσα) αυτοματα με δικαιολογει να αρπαζω οποιον αναρχα βλεπω στο δρομο και να του σπινιαρω το κεφαλι κατω απο καμια ροδα? Μου ζητας δηλαδη να ΜΗΝ τσουβαλιασω ανθρωπους και να προσπαθησω να ξεχωρισω τους ετσι και τους αλλιως μεταξυ τους? Λιγο ειρωνικο δεν νομιζεις?
Hamurabi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δεν βλέπεις πως έχουν σπάσει στο ξύλο όλους τους Χρυσαυγήτες; Δεν τους έχουν αφήσει σε ησυχία. Πριν 2 μηνες εγινε,ειναι και φρεσκο. μαλλον εισαι ανενημερωτος. Μεχρι και μεστην εκκλησια που μπηκαν τους πεταξανε χημικα. http://norfid.wordpress.com/2011/01/16/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.