dermitzos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Και που ξερω εγω ποιος ειναι ο μπαχαλακιας και ο ασφαλιτης? Εμενα ολοι οι αναρχες ιδιοι μου κανουν. Απο τη στιγμη λοιπον ειναι "ειναι ολοι ιδιοι" (χρησιμοποιω την ιδια λογικη με μερικους απο εδω μεσα) αυτοματα με δικαιολογει να αρπαζω οποιον αναρχα βλεπω στο δρομο και να του σπινιαρω το κεφαλι κατω απο καμια ροδα? Μου ζητας δηλαδη να ΜΗΝ τσουβαλιασω ανθρωπους και να προσπαθησω να ξεχωρισω τους ετσι και τους αλλιως μεταξυ τους? Λιγο ειρωνικο δεν νομιζεις? Καθόλου ίδιο και καθόλου ειρωνικό. Από την μία μιλάμε για μπάτσους, δηλαδή ανθρώπους που έχουν κοινή ιδιότητα, και από την άλλη για αναρχικούς/μπαχαλάκηδες/ασφαλήτες που είναι διαφορετικοί και που μας έχουν μάθει τα ΜΜΕ να τους θεωρούμε ως ένα. Πριν 2 μηνες εγινε,ειναι και φρεσκο. μαλλον εισαι ανενημερωτος. Μεχρι και μεστην εκκλησια που μπηκαν τους πεταξανε χημικα. http://norfid.wordpress.com/2011/01/16/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA/ Καθόλου ανενημέρωτος, όπως γνωρίζω και για τον βουλευτή του ΛΑΟΣ που ήταν ανάμεσα και βαρούσε. Μου μιλάς όμως με περιστατικά μίας πορείας/διαδήλωσης ενώ σε κάθε πορεία οι μπάτσοι την πέφτουν συνέχεια στους διαδηλωτές σε αντίθεση με τους χρυσαυγήτες που πάνε πίσω από τους μπάτσους και τους βοηθάνε.
Hamurabi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καθόλου ανενημέρωτος. Μου μιλάς όμως με περιστατικά μίας πορείας/διαδήλωσης ενώ σε κάθε πορεία οι μπάτσοι την πέφτουν συνέχεια στους διαδηλωτές σε αντίθεση με τους χρυσαυγήτες που πάνε πίσω από τους μπάτσους και τους βοηθάνε. Πολυ περιεργη φιλια αυτη που αναφερεις... απτη μια η μπατσοι δηλαδη δερνουν μια στο τοσο τους χρυσαυγιτες αλλα οι χρυσαυγιτες τους βοηθανε παντα στις πορειες. πρεπει ναναι πολυ χαζοι αυτοι οι χρυσαυγιτες.
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Πληροφοριακα να απαντησω οτι υπαρχουν ειδικα αλεξισφαιρα που σταματουν το βλημα του ΑΚ47. Μην παραπληροφορουμε πλιζ. Ειναι αρκετα πιο ακριβα και αρκετα βαρια. ειναι τεραστια,ακαμπτα και σταματανε συγκεκριμενες σφαιρες υπο συγκεκριμενες περιπτωσεις και αποστασεις. πως ακριβως ο αστυνομικος θα κουβαλαει αλεξισφαιρο 30 κιλων και θα ειναι σα το ρομποκοπ?
V for Vagelis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Eσυ και ο καθε εσυ οταν πηγες φανταρος που σου λεγανε τι να κανεις και εσκυβες το κεφαλι και το κανες γιατι το εκανες; προφανως εισουν ζωο και συ,δεν εισουν ανθρωπος. Αλλα την απαντηση την ξερω "εγω;;; εγω δε πηγα στρατο". Τα στρατοπεδα ειναι παντα πηχτρα αλλα παντα ποτε κανεις δε πηγε φανταρος ολοι ηταν υπερανω. Αυτό σαν επιχείρημα δε στέκει. Μπάτσος γίνεσαι από δική σου επιλογή, δε σε αναγκάζει κανείς. Πάντως δε διαφωνώ ότι το επάγγελμα του αστυνομικού δε μπορεί να είναι τίμιο, ούτε μπορείς να κατηγορήσεις το 17χρονο που θα επιλέξει να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Λες και διεφθαρμένοι μηχανικοί, δικηγόροι και γιατροί δεν υπάρχουν... Περισσότερο τους ΜΑΤατζήδες αντιπαθώ που επιλέγουν αυτή τη δουλειά από κάποια ηλικία και μετά, οπότε δε μπορούν να έχουν το ελαφρυντικό της ανώριμης σκέψης και επειδή οι περισσότεροι κάνουν αυτή την επιλογή γιατί γουστάρουν τη βία και την ένταση. Η αστυνομία αντίθετα είναι ένα αναγκαίο κακό έτσι όπως έχει καταντήσει η κοινωνία, αυτό που μπάζει είναι η εκπαίδευση στις ακαδημίες.
dermitzos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Πολυ περιεργη φιλια αυτη που αναφερεις... απτη μια η μπατσοι δηλαδη δερνουν μια στο τοσο τους χρυσαυγιτες αλλα οι χρυσαυγιτες τους βοηθανε παντα στις πορειες. πρεπει ναναι πολυ χαζοι αυτοι οι χρυσαυγιτες. Από την επιχειρηματολογία περάσαμε σε εξυπνάδες. Άλλος παραπληροφορεί εδώ. Δεν θεωρώ ότι η συζήτηση αποσκοπεί κάπου, αφού οι απόψεις των περισσοτέρων ανακυκλώνονται σε παρεμφερή topic. Προτιμώ να απέχω.
Hamurabi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ειναι τεραστια,ακαμπτα και σταματανε συγκεκριμενες σφαιρες υπο συγκεκριμενες περιπτωσεις και αποστασεις. πως ακριβως ο αστυνομικος θα κουβαλαει αλεξισφαιρο 30 κιλων και θα ειναι σα το ρομποκοπ? Ειπες οτι δεν υπαρχουν και απλα απαντησα οτι υπαρχουν. δεν ειπα οτι ειναι βολικα. βεβαια αν εχεις χρημα παιζουν και βολικα που να κρατανε 7.62 διαμετρημα. δες φωτο να δεις ποσο ευκαμπτα ειναι.. http://www.pinnaclearmor.com/images/flexpanel.jpg
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καθόλου ίδιο και καθόλου ειρωνικό. Από την μία μιλάμε για μπάτσους, δηλαδή ανθρώπους που έχουν κοινή ιδιότητα, και από την άλλη για αναρχικούς/μπαχαλάκηδες/ασφαλήτες που είναι διαφορετικοί και που μας έχουν μάθει τα ΜΜΕ να τους θεωρούμε ως ένα. Τι λες μωρε, σοβαρα? Δηλαδη εγω θα πρεπει να κατσω να ψαξω και να διαχωρισω το ποιος ειναι τι αλλα ο αναρχας με τη μολοτωφ αυτοματα χωνει ταμπελα στον οποιονδηποτε (κατα τα λεγομενα του) "μπατσο" οπως και οποτε τον συμφερει και ολα καλα σωστα? Τι να πω...με οτι "βολευεται" ο καθενας για να αισθανεται "σπουδαιος".
pappous_soulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Eσυ και ο καθε εσυ οταν πηγες φανταρος που σου λεγανε τι να κανεις και εσκυβες το κεφαλι και το κανες γιατι το εκανες; προφανως εισουν ζωο και συ,δεν εισουν ανθρωπος. Αλλα την απαντηση την ξερω "εγω;;; εγω δε πηγα στρατο". Τα στρατοπεδα ειναι παντα πηχτρα αλλα παντα ποτε κανεις δε πηγε φανταρος ολοι ηταν υπερανω. Στο στρατό σε διατάζουν να δείρεις γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους? Ή μήπως σε μαθαίνουν να πατάς διαδηλωτές με το μηχανάκι? Συγκρίνεις ανόμοια πράματα. Να σας εξηγησουμε λοιπον. Αφου σκοτωθηκαν οΙ ΔΙΑΣ εχουν παει αστυνομικοι και χαχνουν στυην περιοχη. με τα πολλα ρωτανε εναν περιπτερα αν ειδε τπτ περιεργο και αυτος απανταει "πριν μια ωρα τους ειδα". τον ρωτανε "ενημερωσες το 100;" και απανταει "οχι ρε παιδια δεν το σκεφτηκα". Απο αυτο αν εχεις εστω και λιγη ευφυια νομιζω μπορεις να καταλαβεις τροπους που μπορεις ως πολιτης να βοηθησεις την κοινωνια σου μεσω της αστυνομιας. Συγνώμη αλλά αυτό το θεωρώ αυτονόητα. Προφανώς ο περιπτεράς ήταν μπετόβλακας. Αλλά πέραν αυτού εμείς σαν πολίτες δε μπορούμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από πληροφορίες. Μήπως να κάνουμε εράνους για να εξοπλίσουμε την αστυνομία? Εσείς σαν αστυνομικοί θα πρέπει να απαιτήσετε τα αυτονόητα από το κράτος.
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ειπες οτι δεν υπαρχουν και απλα απαντησα οτι υπαρχουν. δεν ειπα οτι ειναι βολικα. βεβαια αν εχεις χρημα παιζουν και βολικα που να κρατανε 7.62 διαμετρημα. δες φωτο να δεις ποσο ευκαμπτα ειναι.. http://www.pinnaclearmor.com/images/flexpanel.jpg αυτα που φορανε οι αστυνομικοι ειναι αποτελεσματικα σε πυρα χαμηλης ταχυτητας. απλα το πα επειδη κυριως των ταινιων υπαρχει μια αντιληψη οτι το αλεξισφαιρο σε κανει τερμινειτορ. ασε που καλυπτει μονο σωμα και οχι κεφαλι... καλο θα ηταν να εχουν ολοι οι αστυνομικοι dragon skin αλλα αφου δεν υπαρχουν τα λεφτα ας γλιτωνουν τις σφαιρες με βαση τακτικης...
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Στο στρατό σε διατάζουν να δείρεις γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους? Ή μήπως σε μαθαίνουν να πατάς διαδηλωτές με το μηχανάκι? Συγκρίνεις ανόμοια πράματα. Παρεμβαινει συχνα ο στρατος στην Ελλαδα για τετοιες καταστασεις? Αν ποτε χρειαστει να παρεμβει εσυ πιστευεις οτι δεν θα το κανουν?
gang Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Παρεμβαινει συχνα ο στρατος στην Ελλαδα για τετοιες καταστασεις? Αν ποτε χρειαστει να παρεμβει εσυ πιστευεις οτι δεν θα το κανουν? Αν μιλάς για φαντάρους και όχι μισθωτούς τότε ναι πιστεύω ότι δεν θα κάνουν τπτ..
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αν μιλάς για φαντάρους και όχι μισθωτούς τότε ναι πιστεύω ότι δεν θα κάνουν τπτ.. Αν υπαρξουν κυρωσεις μια χαρα ο φανταρος θα κανει αυτο που του λενε.
pappous_soulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αν ποτε χρειαστει να παρεμβει εσυ πιστευεις οτι δεν θα το κανουν? Στην Αίγυπτο δε το κάναν.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ενταξει, επειδη ομως στη θεωρια ολα ευκολα ειναι μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες. Τελος παντων το σταματω εδω το off-topic και περιμενω να ακουσω βασικα για το προηγουμενο ερωτημα μου (γιατι θα πρεπει να καθομαι να ξεχωριζω εγω για το ποιος ειναι μπαχαλακιας η οχι ενω οι μπαχαλακηδες απλα τσουβαλιαζουν και τελειωνει εκει το ζητημα) γιατι αυτο που εχω καταλαβει μεχρι τωρα ειναι απλα "οτι κατσει, οπως μας συμφερει και οπως μας βολευει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.