Hamurabi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Στο στρατό σε διατάζουν να δείρεις γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους? Ή μήπως σε μαθαίνουν να πατάς διαδηλωτές με το μηχανάκι? Συγκρίνεις ανόμοια πράματα. Δε ξερω τι "ειδους" στρατο ειδες εσυ, εμας θυμαμαι ενα απτα πολλα που μας μαθανε ηταν πως να σκοτωσεις ανθρωπο απο πισω με μαχαιρι. Και γενικα καναμε εκπαιδευση για να σκοτωσουμε. Εκει την φιλειρηνικη ιδεολογια μας γιατι την κατυαπιναμε; αυτο αναρωτιεμαι.
status Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δε ξερω τι "ειδους" στρατο ειδες εσυ, εμας θυμαμαι ενα απτα πολλα που μας μαθανε ηταν πως να σκοτωσεις ανθρωπο απο πισω με μαχαιρι. Και γενικα καναμε εκπαιδευση για να σκοτωσουμε. Εκει την φιλειρηνικη ιδεολογια μας γιατι την κατυαπιναμε; αυτο αναρωτιεμαι. Ναι ρε, αλλά ο στρατός σε προετοιμάζει για κατάσταση πολέμου. Τι σχέση έχει αυτό, όταν το έθνος είναι σε κατάσταση πολέμου οι διαταγές σου είναι να κατατροπώσεις τον εχθρό.
Hamurabi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τι θα φάω καμπάνα κανα μήνα? ας είναι.. Αντε παλι..... ρε σι γκανγκ. 10 χρονων εισαι; δεν εχεις παει φανταρος; δεν το ξερεις οτι σε κατασταση κοκκινου συναγερμου η αρνηση εκτελεσης διαταγης στο στρατο επιφερει την ποινη της εκτελεσης στο στρατο ; Στη λιβυη δεν ειδες που φανταροι σκοτωναν φανταρους που αρνουνταn να ριξουν κατα του πληθους;
pappous_soulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δε ξερω τι "ειδους" στρατο ειδες εσυ, εμας θυμαμαι ενα απτα πολλα που μας μαθανε ηταν πως να σκοτωσεις ανθρωπο απο πισω με μαχαιρι. Και γενικα καναμε εκπαιδευση για να σκοτωσουμε. Εκει την φιλειρηνικη ιδεολογια μας γιατι την κατυαπιναμε; αυτο αναρωτιεμαι. Υποτίθεται πως σε μαθαίνουν πως θα υπερασπίσεις τα πάτρια εδάφη όταν θα μπουκάρουν οι εχθροί με τις όχι τόσο φιλειρηνικές διαθέσεις τους. Κάποιοι το καταπίνουν, κάποιοι επιλέγουν να μην πάνε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
agpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Hamurabi, σε παρακαλώ διευκρίνισε μου, δίνεται εντολή να παρασύρουν με τις μηχανές κουκουλοφόρους;
chiderboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Πολύ μη μου άπτου αυτοί οι κουκουλοφόροι. Μόνο αμα πετάνε πέτρες, μολότοφ, καδρόνια και καίνε ξένη περιουσία ξεχνάνε τις ευαισθησίες τους. Σιγά ρε με τη μηχανή τον έριξε κάτω, δε πέρασε από πάνω του με κανα οδοστρωτήρα...
agpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ρε εγώ δεν είμαι κουκουλοφόρος. Ρωτώ να μάθω αν δίνεται εντολή να χρησιμοποιείται η μηχανή ως όπλο ή είναι πρωτοβουλία του συγκεκριμένου αστυνομικού.
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Πολύ μη μου άπτου αυτοί οι κουκουλοφόροι. Μόνο αμα πετάνε πέτρες, μολότοφ, καδρόνια και καίνε ξένη περιουσία ξεχνάνε τις ευαισθησίες τους. Σιγά ρε με τη μηχανή τον έριξε κάτω, δε πέρασε από πάνω του με κανα οδοστρωτήρα... ε να ξερω να το κανω κι εγω στο δρομο αμα παρω μηχανη.
chiderboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Που σε είπα κουκουλοφόρο; Δεν γνωρίζω αν τους έχουν πει κάτι τέτοιο στην ελάχιστη εκπαίδευση που παίρνουν. Αλλά και σαν πρωτοβουλία δε μου φαίνεται και πολύ τραβηγμένο και ούτε πιστεύω ότι ο αστυνομικός με το angry mob από μπροστά να του πετάει ότι μπορείς να φανταστείς έχει την ψυχραιμία και το χρόνο να κάνει ότι του έμαθαν Επίσης έχε υπόψιν ότι η μηχανή δεν είναι άλογο, έχει και φρένο. Μπορείς να κόψεις μέχρι και την τελευταία στιγμή, αν δεν είναι και αυτός ο λόγος που έπεσε... ε να ξερω να το κανω κι εγω στο δρομο αμα παρω μηχανη. Αμα είναι τίποτα κουκουλοφόροι και μου πετάνε πέτρες ή μολότοφ δεν έχω πρόβλημα και με το αυτοκίνητο το κάνω Ntinara
agpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Πολύ μη μου άπτου αυτοί οι κουκουλοφόροι. Μόνο αμα πετάνε πέτρες, μολότοφ, καδρόνια και καίνε ξένη περιουσία ξεχνάνε τις ευαισθησίες τους. Σιγά ρε με τη μηχανή τον έριξε κάτω, δε πέρασε από πάνω του με κανα οδοστρωτήρα... Που σε είπα κουκουλοφόρο; Δεν γνωρίζω αν τους έχουν πει κάτι τέτοιο στην ελάχιστη εκπαίδευση που παίρνουν. Αλλά και σαν πρωτοβουλία δε μου φαίνεται και πολύ τραβηγμένο και ούτε πιστεύω ότι ο αστυνομικός με το angry mob από μπροστά να του πετάει ότι μπορείς να φανταστείς έχει την ψυχραιμία και το χρόνο να κάνει ότι του έμαθαν Επίσης έχε υπόψιν ότι η μηχανή δεν είναι άλογο, έχει και φρένο. Μπορείς να κόψεις μέχρι και την τελευταία στιγμή, αν δεν είναι και αυτός ο λόγος που έπεσε... Το μήνυμα σου ήρθε ως απάντηση στο δικό μου. Αν δεν είχες σκοπό χαρακτηρίζοντας με ως κουκουλοφόρο να προσπεράσεις το ερώτημα μου, δεν έχω τίποτα περισσότερο να πω. Ελπίζω ο Hamurabi να μου διευκρινίσει αν δίνεται εντολή να χρησιμοποιείται η μηχανή για να εμβολίζει κουκουλοφόρους. Νομίζω πως μετά από τόση επίκληση στις άνωθεν εντολές και στην ιεραρχία το ερώτημα μου είναι λογικό.
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Που σε είπα κουκουλοφόρο; Δεν γνωρίζω αν τους έχουν πει κάτι τέτοιο στην ελάχιστη εκπαίδευση που παίρνουν. Αλλά και σαν πρωτοβουλία δε μου φαίνεται και πολύ τραβηγμένο και ούτε πιστεύω ότι ο αστυνομικός με το angry mob από μπροστά να του πετάει ότι μπορείς να φανταστείς έχει την ψυχραιμία και το χρόνο να κάνει ότι του έμαθαν Επίσης έχε υπόψιν ότι η μηχανή δεν είναι άλογο, έχει και φρένο. Μπορείς να κόψεις μέχρι και την τελευταία στιγμή, αν δεν είναι και αυτός ο λόγος που έπεσε... Αμα είναι τίποτα κουκουλοφόροι και μου πετάνε πέτρες ή μολότοφ δεν έχω πρόβλημα και με το αυτοκίνητο το κάνω Ntinara αν ειναι αστυνομικοι και πετανε δακρυγονα?
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Κάνε ότι καταλαβαίνεις.... α εδω δεν εχει εντολες παρε φορα και πατα τους ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.