Hamurabi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Hamurabi, σε παρακαλώ διευκρίνισε μου, δίνεται εντολή να παρασύρουν με τις μηχανές κουκουλοφόρους; Δινεται η εντολη να σταματαει αμεσα η δραση των κουκουλοφορων και αν το παπι δεν εχει συνεπιβατη τοτε να απωθειτε εστω και με τη μηχανη το ατομο που διαπρατει κακουργηματικη πραξη. αυτες ειναι η εντολες. απωθηση. Τωρα αν καποιος σκοτωσει καποιον με τη μηχανη αυτο θα ειναι εγκλημα και θα δικαστει αναλογως.
gang Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Απώθηση δεν σημαίνει απαραίτητα να τον χτυπήσεις με την μηχανή έτσι.. Αντε παλι..... ρε σι γκανγκ. 10 χρονων εισαι; δεν εχεις παει φανταρος; δεν το ξερεις οτι σε κατασταση κοκκινου συναγερμου η αρνηση εκτελεσης διαταγης στο στρατο επιφερει την ποινη της εκτελεσης στο στρατο ; Στη λιβυη δεν ειδες που φανταροι σκοτωναν φανταρους που αρνουνταn να ριξουν κατα του πληθους; κόκκινος συναγερμός η καταστολή πλήθους? Ο πόλεμος τι χρώμα έχει δηλαδή? μπορδοροδοκόκκινο? και σιγά μην γίνει καμιά επιστράτευση...
Teaser Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Καθόλου ανενημέρωτος, όπως γνωρίζω και για τον βουλευτή του ΛΑΟΣ που ήταν ανάμεσα και βαρούσε. Μου μιλάς όμως με περιστατικά μίας πορείας/διαδήλωσης ενώ σε κάθε πορεία οι μπάτσοι την πέφτουν συνέχεια στους διαδηλωτές σε αντίθεση με τους χρυσαυγήτες που πάνε πίσω από τους μπάτσους και τους βοηθάνε. ΝΑΙ! Αυτή η μία πορεία αναιρεί απολαυστικά τον ισχυρισμό σου περί ατιμωρισίας χρυσαυγιτών! Όταν όμως ο χρυσαυγίτης είναι πίσω από τον ΜΑΤατζή και τον βοηθάει, ενώ ο ΜΑΤατζής είναι αντιμέτωπος με το κ@@@λοδάχτυλο, την πέτρα και την μολότωφ του αναρχόμουτρου θεωρείς λογικό να συλλάβει τον χρυσαυγίτη και να αφήσει τον μπαχαλάκη; Μόνο ένας βλαξ θα το έκανε αυτό. Στο περιστατικό με την εκκλησία φάνηκε περίτρανα ότι οι χρυσαυγίτες δεν έχουν καμία ευνοική μεταχείριση όταν χρειάζεται, αλλά ότι και να πούμε..μεταξύ χρυσαυγίτη και μπαχαλόμουτρου...τον δεύτερο θα βάλεις στο τσουβάλι για την ΓΑΔΑ. (διότι κινδυνεύεις από αυτόν)
gang Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν νομίζω πως υπάρχει διάκριση μεταξύ των ακροαριστερών και των ακροδεξιών από τα ΜΑΤ. Απλά στις πορείες των ακροαριστερών έρχονται οι ακροδεξιοί να τους ρίξουν καμιά ψιλή μαζί με τα ΜΑΤ και τούμπαλιν..
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 (διότι κινδυνεύεις από αυτόν) Όπως πολύ σωστά τόνισε ο Hamurabi πριν καμιά εικοσαριά σελίδες, ούτε από πέτρες, ούτε από μολότοφ, ούτε από κωλοδάχτυλα κινδυνεύει ο ΜΑΤατζής. Your arguement is invalid.
Teaser Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Όπως πολύ σωστά τόνισε ο Hamurabi πριν καμιά εικοσαριά σελίδες, ούτε από πέτρες, ούτε από μολότοφ, ούτε από κωλοδάχτυλα κινδυνεύει ο ΜΑΤατζής. Your arguement is invalid. Καλά βαριέμαι τώρα να σε πείσω για το αν ο ΜΑΤατζής πρέπει να είναι σε εγρήγορση την ώρα που δέχεται επίθεση ή όχι. (στο βίντεο είδαμε ότι παραλίγο να καεί ο άνθρωπος από μολότωφ) Επίσης βαριέμαι να επισημαίνω αυτονόητα για το ποιος είναι ο αντίπαλος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που ο ΜΑΤατζής από τη μία δέχεται πέτρες και από την άλλη υποστήριξη... Στη θέση του ΜΑΤατζή αν ήσουν εσύ, ας συνελάμβανες τον χρυσαυγίτη τι να σου πω...θα έπαιρνες και βραβείο πρωτότυπης απουσίας ενστίκτου επιβίωσης.
chill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ο τύπος τον οποίο παίρνει παραμάζωμα με την μηχανή του ο αστυνομικός λίγο πριν κάτι του πετάει.......Γιατί μας φαίνεται περίεργο λοιπόν? Αν οι αστυνομικοί είναι σάκοι του μποξ να μου το πείτε ώστε αν ξυπνήσω κανένα πρωί στραβά να πάω να ρίξω μερικές ψιλές σε δαύτους. Τον απερίγραπτο που φωνάζει "σκοτώστε τον", τον σχολίασε άραγε κανείς? Ή όλοι οι τύποι που φοράνε στολή είναι "μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι" και πρέπει να πεθάνουν?
Tilemaxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Που σε είπα κουκουλοφόρο; Δεν γνωρίζω αν τους έχουν πει κάτι τέτοιο στην ελάχιστη εκπαίδευση που παίρνουν. Αλλά και σαν πρωτοβουλία δε μου φαίνεται και πολύ τραβηγμένο και ούτε πιστεύω ότι ο αστυνομικός με το angry mob από μπροστά να του πετάει ότι μπορείς να φανταστείς έχει την ψυχραιμία και το χρόνο να κάνει ότι του έμαθαν Επίσης έχε υπόψιν ότι η μηχανή δεν είναι άλογο, έχει και φρένο. Μπορείς να κόψεις μέχρι και την τελευταία στιγμή, αν δεν είναι και αυτός ο λόγος που έπεσε... Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται παράξενο ορισμένων. Αν υπάρχουν τόσες ελλείψεις (που υπάρχουν) αν οι αστυνομικοί πληρώνουν από τη τσέπη τους 300 ευρώ για το κράνος, 600 ευρώ για το αλεξίσφαιρο, 1200 ευρώ για ένα "φτιαγμένο" κουμπούρι και εξακολουθούν να κατατάσσονται στην Αστυνομία, ε αυτό δείχνει πόσο φτιαγμένοι για εξουσία και βία είναι. Το λέω γιατί όσους ξέρω που θέλουν να καταταγούν το ίδιο στύλ είναι. "Γαμάω και δέρνω, θα κόβω κλήσεις, κ.τ.λ" Οπότε δεν το βρίσκω απίθανο αυτός που καβάλησε τον αναρχικό με την μηχανή να είναι ένας απο αυτούς.
Hamurabi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται παράξενο ορισμένων. Αν υπάρχουν τόσες ελλείψεις (που υπάρχουν) αν οι αστυνομικοί πληρώνουν από τη τσέπη τους 300 ευρώ για το κράνος, 600 ευρώ για το αλεξίσφαιρο, 1200 ευρώ για ένα "φτιαγμένο" κουμπούρι και εξακολουθούν να κατατάσσονται στην Αστυνομία, ε αυτό δείχνει πόσο φτιαγμένοι για εξουσία και βία είναι. Το λέω γιατί όσους ξέρω που θέλουν να καταταγούν το ίδιο στύλ είναι. "Γαμάω και δέρνω, θα κόβω κλήσεις, κ.τ.λ" Οπότε δεν το βρίσκω απίθανο αυτός που καβάλησε τον αναρχικό με την μηχανή να είναι ένας απο αυτούς. Αν δεν υπηρχαν αυτοι οι λιγοι αστυνομικοι που δουλευουν με φιλοτιμο, αυτοι που πληρωνουν απτη τσεπη τους για κρανος αντι να κανουν αναφορα οτι δεν εχουν και να κατσουν στο τμημα για καφεδακι, θα φοβοσουνα να κυκλοφορησεις στο δρομο.
Teaser Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται παράξενο ορισμένων. Αν υπάρχουν τόσες ελλείψεις (που υπάρχουν) αν οι αστυνομικοί πληρώνουν από τη τσέπη τους 300 ευρώ για το κράνος, 600 ευρώ για το αλεξίσφαιρο, 1200 ευρώ για ένα "φτιαγμένο" κουμπούρι και εξακολουθούν να κατατάσσονται στην Αστυνομία, ε αυτό δείχνει πόσο φτιαγμένοι για εξουσία και βία είναι. Το λέω γιατί όσους ξέρω που θέλουν να καταταγούν το ίδιο στύλ είναι. "Γαμάω και δέρνω, θα κόβω κλήσεις, κ.τ.λ" Οπότε δεν το βρίσκω απίθανο αυτός που καβάλησε τον αναρχικό με την μηχανή να είναι ένας απο αυτούς. Αυτό το επάγγελμα απαιτεί να είναι "φτιαγμένοι" όπως είπες και να γουστάρουν. Αλλιώς δεν βγαίνει. Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου. Θα κυνηγούσες ποτέ 2 οπλισμένους εγκληματίες γνωρίζοντας ότι μία μόνο σφαίρα αρκεί για να αποχαιρετήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα δια παντός; Τι κρατάει τον αστυνομικό νομίζεις; Η πόρωση και η αγάπη για το επάγγελμα, σε αντίθετη περίπτωση όπως ενόησε ο Hamurabi το σπίτι σου, το αυτοκίνητο σου και ίσως την αδερφή σου θα τους έψαχνες τώρα... Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η πόρωση... Μην ψάχνουμε να βρούμε για να κατακρίνουμε ανθρώπους άδικα.
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ο τύπος τον οποίο παίρνει παραμάζωμα με την μηχανή του ο αστυνομικός λίγο πριν κάτι του πετάει.......Γιατί μας φαίνεται περίεργο λοιπόν? Αν οι αστυνομικοί είναι σάκοι του μποξ να μου το πείτε ώστε αν ξυπνήσω κανένα πρωί στραβά να πάω να ρίξω μερικές ψιλές σε δαύτους. Τον απερίγραπτο που φωνάζει "σκοτώστε τον", τον σχολίασε άραγε κανείς? Ή όλοι οι τύποι που φοράνε στολή είναι "μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι" και πρέπει να πεθάνουν? ποσο στοιχημα οτι αν δε πεταγε πετρα αυτος παλι θα τον παταγε? ποσο στοιχημα οτι αν δεν ετρεχε ο κοσμος να ξεφυγει,με τη φορα που ειχαν οι μηχανες θα παταγανε κι αλλους? οι μπατσοι με τις μηχανες ερχονται προιδεασμενοι να πατησουνε κοσμο γιατι ετσι γουσταρουν.
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δε μπορώ να καταλάβω γιατι το συνεχίζετε, ο τήζερ λέει "ευτυχώς που υπαρχει και αυτή η πόρωση", ευτυχώς δηλαδή "που όταν κατεβαινει ο φοιτητης ο γιος μου να διαδηλωσει, του τσακισουν τα πλευρα με το μαρκούτσι". Οκ.
g_alkis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μην βάλεις πολλά, θα πας στο κουβά. Πάρε καμιά μπιγκ μπάμπολ καλύτερα.
chiderboy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δε μπορώ να καταλάβω γιατι το συνεχίζετε, ο τήζερ λέει "ευτυχώς που υπαρχει και αυτή η πόρωση", ευτυχώς δηλαδή "που όταν κατεβαινει ο φοιτητης ο γιος μου να διαδηλωσει, του τσακισουν τα πλευρα με το μαρκούτσι". Οκ. Εντάξει μπόη, μας έπεισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.