Προς το περιεχόμενο

To Αληθινό Βίντεο με το αστυνομικό που χτυπιέται από μολότοφ ΜΕΣΩ CNN

sofiathereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η κυβερνηση και η καθε κυβερνηση που συντηρει τους μπαχαλακηδες πισω απο εννοιες "ασυλου" και πολιτικης προστασιας απο συγκεκριμενα ατομα. τωρα το συνηδητοποιησατε?

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παλι τα ιδια θα λεμε?

τα ματ κατεβαινουν για να δειρουν διαδηλωτες και οχι για να σταματησουν τους μπαχαλακηδες.

τα ματ θελουν να σπανε τα μαγαζια για να μην προβαλλονται οι πορειες.

ποιος εχει συμφερον αραγε να μη γινονται και να μη προβαλλονται οι πορειες? :rolleyes:

Περιεργο γιατι σε οσες πορειες εχω κατεβει εγω παντα ενας (που λεει ο λογος ενας) μπαχαλακης ξεκινουσε μακελιο. Εχω ακουσει απειρες φορες μεσα στο πληθος "πω πω μαλακα παλι μακελιο θα γινει, θα γουσταρουμε". Αυτα αγαπητε απο τους μπαχαλακηδες και οχι απο "μπατσους". Αν ηθελαν τα μεγαλα κεφαλια να ξεκαθαρισουν την κατασταση με τους μπαχαλακηδες θα τους τελειωνε σε χρονο DT αλλα βλεπεις εξυπηρετουν συμφεροντα.

Οι ιδιοι οι μπαχαλακηδες ομως γιατι δεν σταματανε? Μαλλον γιατι γουσταρουν σαματα, βια, μακελιο και συνεπως θα πρεπει να τους συμπεριφερθουμε και αναλογα.

Δημοσ.

Οι ιδιοι οι μπαχαλακηδες ομως γιατι δεν σταματανε? Μαλλον γιατι γουσταρουν σαματα, βια, μακελιο και συνεπως θα πρεπει να τους συμπεριφερθουμε και αναλογα.

Στους μπαχαλάκηδες όμως, όχι στον πρώτο τυχόντα.

Δημοσ.

Περιεργο γιατι σε οσες πορειες εχω κατεβει εγω παντα ενας (που λεει ο λογος ενας) μπαχαλακης ξεκινουσε μακελιο. Εχω ακουσει απειρες φορες μεσα στο πληθος "πω πω μαλακα παλι μακελιο θα γινει, θα γουσταρουμε". Αυτα αγαπητε απο τους μπαχαλακηδες και οχι απο "μπατσους". Αν ηθελαν τα μεγαλα κεφαλια να ξεκαθαρισουν την κατασταση με τους μπαχαλακηδες θα τους τελειωνε σε χρονο DT αλλα βλεπεις εξυπηρετουν συμφεροντα.

φυσικα και εξυπηρετουν συμφεροντα.δε γουσταρουν να γινονται πορειες.

Δημοσ.

Στους μπαχαλάκηδες όμως, όχι στον πρώτο τυχόντα.

Και εδω λοιπον ηθελα να καταλληξω. Στην ερωτηση που δεν απαντησε κανεις για εμενα μεχρι τωρα οποτε να την ξαναποσταρω.

Γιατι θα πρεπει εγω να ξεχωρισω μεταξυ τους για το ποιος ειναι τι αλλα οι ιδιοι χωνουν σε τσουβαλια τους παντες (ολοι οι ενστολοι ειναι "μπατσοι" και γουσταρουν βια, αιμα και αλλα ωραια γραφικα)?

φυσικα και εξυπηρετουν συμφεροντα.δε γουσταρουν να γινονται πορειες.

Ε τοτε να σταματησουν τα αναρχακια τις μαλακιες και να κατσουν σπιτακια τους εν ωρα πορειας. Ειμαι σιγουρος οτι μια χαρα πορεια θα γινει χωρις αυτους.

Δημοσ.

Αν δεν υπηρχαν αυτοι οι λιγοι αστυνομικοι που δουλευουν με φιλοτιμο,

αυτοι που πληρωνουν απτη τσεπη τους για κρανος αντι να κανουν αναφορα οτι δεν εχουν και να κατσουν στο τμημα για καφεδακι,

θα φοβοσουνα να κυκλοφορησεις στο δρομο.

Δεν διαφωνώ οτι υπάρχουν ΚΑΙ σωστοί στη δουλειά τους.

Δημοσ.

ε αρα να μη ξεχωριζει κανεις τιποτα απο κανεναν,και να ριξουμε μια ατομικη στο κεντρο να ψοφησουν ολοι. :devil:

εεεεεεεεεεεεεε? :devil:

πως περιμενεις να σταματησουνε τις μαλακιες?δια μαγειας?αφου εχουνε εντολες απο πανω,να σπανε για να βρισκονται αφορμες για να διαλυονται οι πορειες.

Δημοσ.

Ε τοτε να σταματησουν τα αναρχακια τις μαλακιες και να κατσουν σπιτακια τους εν ωρα πορειας. Ειμαι σιγουρος οτι μια χαρα πορεια θα γινει χωρις αυτους.

Ωραία λοιπόν. Ας πούμε πως έχουμε πέσει σε ένα φαύλο όπου η μεν κοινωνία έχει παρεξηγήσει τους αστυνομικούς και οι δε αστυνομικοί λόγο της στάσης της κοινωνίας ενεργούν με το τρόπο που βλέπουμε. Πρότεινε μας έναν τρόπο να βγούμε απ'αυτή τη λούπα.

Δημοσ.

ε αρα να μη ξεχωριζει κανεις τιποτα απο κανεναν,και να ριξουμε μια ατομικη στο κεντρο να ψοφησουν ολοι. :devil:

εεεεεεεεεεεεεε? :devil:

πως περιμενεις να σταματησουνε τις μαλακιες?δια μαγειας?αφου εχουνε εντολες απο πανω,να σπανε για να βρισκονται αφορμες για να διαλυονται οι πορειες.

Δε με καταλαβες. Γιατι οι υπολοιποι "legit" αναρχικοι δεν κανουν κατι για να τους καθαρισουν τους "ψευτοαναρχες"? Και γιατι αφου καποιοι λενε οτι ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι ειναι "μπατσοι" και οτι δεν ειναι ανθρωποι με την ιδια λογικη γιατι να μην πω εγω οτι ΟΛΟΙ οι αναρχες θελουν κρεμασμα στην πλατεια δημοσιως?

Γιατι να προσπαθησω εγω να "ψαξω" κατι τη στιγμη που -εμφανως- ακομα και μεσα απο αυτο το thread υποστηριζουν το τσουβαλιασμα?

Δημοσ.

Δε με καταλαβες. Γιατι οι υπολοιποι "legit" αναρχικοι δεν κανουν κατι για να τους καθαρισουν τους "ψευτοαναρχες"? Και γιατι αφου καποιοι λενε οτι ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι ειναι "μπατσοι" και οτι δεν ειναι ανθρωποι με την ιδια λογικη γιατι να μην πω εγω οτι ΟΛΟΙ οι αναρχες θελουν κρεμασμα στην πλατεια δημοσιως?

Γιατι να προσπαθησω εγω να "ψαξω" κατι τη στιγμη που -εμφανως- ακομα και μεσα απο αυτο το thread υποστηριζουν το τσουβαλιασμα?

κατ αρχην ο αναρχικος δεν εχει καμια σχεση με τη βια,αυτο ειναι παρατσουκλι που το κολλησαν τα μμμ.

ο ψευτοαναρχας/χουλιγκαν/φασιστας/χρυσαυγιτης/παπας της ρωμης που λες που σπαει δεν ειναι ελεγχομενος απο το πληθος,ειναι μονο απο τα κομματα και τις παρακρατικες οργανωσεις (που εχουν συμφεροντα)

αντιθετως ο μπατσος ματατζης που δερνει πολυ ευκολα μπορει να σταλει σπιτι του να πλενει πιατα και να δουλευει η γυναικα του/μαμα του αντι γι αυτον.αλλα ουτε αυτο το θελουν γιατι ειπαμε "δε γουσταρουν τις πορειες"

Δημοσ.

κατ αρχην ο αναρχικος δεν εχει καμια σχεση με τη βια,αυτο ειναι παρατσουκλι που το κολλησαν τα μμμ.

ο ψευτοαναρχας/χουλιγκαν/φασιστας/χρυσαυγιτης/παπας της ρωμης που λες που σπαει δεν ειναι ελεγχομενος απο το πληθος,ειναι μονο απο τα κομματα και τις παρακρατικες οργανωσεις (που εχουν συμφεροντα)

αντιθετως ο μπατσος ματατζης που δερνει πολυ ευκολα μπορει να σταλει σπιτι του να πλενει πιατα και να δουλευει η γυναικα του/μαμα του αντι γι αυτον.αλλα ουτε αυτο το θελουν γιατι ειπαμε "δε γουσταρουν τις πορειες"

αναφερεις τους χρυσαυγιτες εμπλεκωντας οτι ναναι σε εναν αχταρμα απο αναρχο-υπαλληλους και ανεγκεφαλους των γηπεδων. η ΧΑ ειναι πολιτικο κομμα αποτι βλεπω και λαμβανει μερος στις εκλογες.

εσυ ομως μιλας για παρακρατικες οργανωσεις.. ακριβως σαν τους ανεγκεφαλους της ακραιας απεναντι παραταξης μαζι με αλλες 20 συννιστωσες που δεν τους αναφερεις προφανως γιατι θες να κανεις προπαγανδα αλλα χωρις επιτυχια. οι αναρχο-υπαλληλοι μεσα απο πια μπλοκ βγαινουν στις πορειες? απαντησε το και θα δεις ποιοι τους συντηρουν και τους αβανταρουν.

οι ματατζηδες ειναι τα τελεια ρομποτακια επιβολης πολιτικων ενεργειων που συνηθως ειναι εναντιον νομων και συνταγματος

Δημοσ.

αναφερεις τους χρυσαυγιτες εμπλεκωντας οτι ναναι σε εναν αχταρμα απο αναρχο-υπαλληλους και ανεγκεφαλους των γηπεδων. η ΧΑ ειναι πολιτικο κομμα αποτι βλεπω και λαμβανει μερος στις εκλογες.

εσυ ομως μιλας για παρακρατικες οργανωσεις.. ακριβως σαν τους ανεγκεφαλους της ακραιας απεναντι παραταξης μαζι με αλλες 20 συννιστωσες που δεν τους αναφερεις προφανως γιατι θες να κανεις προπαγανδα αλλα χωρις επιτυχια.

Όλοι γνωρίζουμε τι εστί χρυσή αυγή. Και το ότι είναι κόμμα δεν αλλάζει κάτι.

Δημοσ.

ελα,μη μου πεις οτι δε θυμασαι βιντεακια που χρυσαυγιτες βγαινανε "βολτα" μαζι με τα ματ

δε καταλαβαινω γιατι δε σε ενοχλουν...οπως δε σε ενοχλουν και αυτοι που βγαινουν απο τα γηπεδα και σπανε.εκει δεν πειραζει?εκει γιατι δε τους σταματανε τα ματ?κοτες μηπως να τα βαλουνε με 30 μπαοκτζηδες,βαζελους,γαυρους?

το πως θεωρεις οτι κανω προπαγανδα δε το καταλαβαινω.προπαγανδα υπερ ποιου?

Δημοσ.

η υποκρισια και ο προπαγανδισμος με ενοχλει. αυτο που καποιοι εδω μεσα το εχουν σαν επαγγελμα και θιχτηκανε αμεσως.

εσυ μη πως δε θυμασαι τα προσφατα βιντεακια με τις φασαριες στο συνταγμα που τα ματ "συνοδευαν" τους αναρχο-επαναστατες προς το συνταγμα οπου και μετα γινανε τα επεισοδια? οχι φανταζομαι. Vc η λυση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...