Προς το περιεχόμενο

To Αληθινό Βίντεο με το αστυνομικό που χτυπιέται από μολότοφ ΜΕΣΩ CNN

sofiathereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάνα point. Χαρακτήρισες rookies τους δικούς μας και σου έκανα μια διευκρίνηση.

και ξαναρωταω. τι εννοεις,τι θες να δειξεις με αυτην την υποτιθεται διευκρινηση;

Δημοσ.

Εσύ το rookies γιατί το είπες; Γιατί θεωρείς δηλαδή ότι οι αντίστοιχες ιταλικές ή ισπανικές μονάδες δεν είναι rookies αλλά commando με πολυετή πρακτική εμπειρία;

Noμιζω ειναι καιρος να κλειδωθει το τοπικ.

Τα συζητησαμε ολα :-D

Εμ ώρα είναι. Δεν αφήσαμε τίποτα πάλι που να μην το πάρει η μπάλα
Δημοσ.

Εχθες τα ΜΑΤ εριξαν φισουνα στη Χρυση Αυγη και σε Αστυνομικους που ηταν στο Συνταγμα για το πενθος των 2 νεκρων Αστυνομικων. Παλι τα ΜΑΤ φταινε; Πηραν απλα αυτη τη γαμημενη εντολη. Μετα οταν πηγαινουν σπιτια μπορει και να κλαινε, αλλα δε γινεται διαφορετικα. Για αυτο πληρωνονται.

Δημοσ.

οπως κ οι πολιτες εκειεχουν καποια παιδεια΅δεν ακους κορνες βρισιες σταματανε ταυτοκινητα για τους πεζους΅κτλ

οπως ειπαμε κ πριν λοιπον εχουμε οτι μας αξιζει

ειμαστε ζωα?τοτε μας αναλογουν ζωα πολιτικοι κ ζωα αστυνομικοι. Απλα τα πραγματα.

αυτό δεν ειναι ούτε δικαιολογία ούτε εξηγηση, πιο πολύ για προσπάθεια εκλογικευση μιας παράλογης κατάστασης μου κάνει παρά για κάτι άλλο.

Αν πχ. πας σε ένα νοσοκομείο ή σε μια εφορία και δεις ότι δεν δουλεύει τίποτα σωστά θα σε καθυσηχάσει αν σου πουν για δικαιολογία ότι έχουμε τις υπηρεσίες που μας αξίζουν;

Δημοσ.

οπως κ οι πολιτες εκειεχουν καποια παιδεια΅δεν ακους κορνες βρισιες σταματανε ταυτοκινητα για τους πεζους΅κτλ

οπως ειπαμε κ πριν λοιπον εχουμε οτι μας αξιζει

ειμαστε ζωα?τοτε μας αναλογουν ζωα πολιτικοι κ ζωα αστυνομικοι. Απλα τα πραγματα.

ωπ ωπ. Δηλαδή με αυτό καταλήγεις ότι όντως είναι ζώα οι αστυνομικοί, αλλά αυτοί μας αξίζουν γιατί κι εμείς ζώα είμαστε; ΟΚ τώρα, κομπλέ. Καλά λες παραπάνω, ας κλειδωθεί.

Δημοσ.

Αυτό το βίντεο θυμίζει λίγο επιτόπια θεία δίκη.. Χτύπησαν πάλι άνθρωπο με τα κωλομηχανάκια τους και την φάγαν απευθείας την μπουκάλα στην κεφάλα.. Δεν μου φαίνεται άσχημο.. Ούτε ωραίο είναι, αλλά κάθε δράση φέρνει και αντίδραση και ευτυχώς συμβαίνουν τέτοια πράματα και συμμαζεύονται..

Σόρρυ σε όποιον ακροδεξιό, χριστιανό, μπάτσο, άσχετο παρεξηγήθηκε αλλά έτσι είναι τα πράματα..

Δημοσ.

Εχθες τα ΜΑΤ εριξαν φισουνα στη Χρυση Αυγη και σε Αστυνομικους που ηταν στο Συνταγμα για το πενθος των 2 νεκρων Αστυνομικων. Παλι τα ΜΑΤ φταινε; Πηραν απλα αυτη τη γαμημενη εντολη. Μετα οταν πηγαινουν σπιτια μπορει και να κλαινε, αλλα δε γινεται διαφορετικα. Για αυτο πληρωνονται.

Το έγραψα και μερικές σελίδες πριν. Ποιος τους εξανάγκασε να ενταχθούν σ αυτό το σώμα; Δεν ήταν δική τους επιλογή;

Δημοσ.

Αυτό το βίντεο θυμίζει λίγο επιτόπια θεία δίκη.. Χτύπησαν πάλι άνθρωπο με τα κωλομηχανάκια τους και την φάγαν απευθείας την μπουκάλα στην κεφάλα.. Δεν μου φαίνεται άσχημο.. Ούτε ωραίο είναι, αλλά κάθε δράση φέρνει και αντίδραση και ευτυχώς συμβαίνουν τέτοια πράματα και συμμαζεύονται..

Σόρρυ σε όποιον ακροδεξιό, χριστιανό, μπάτσο, άσχετο παρεξηγήθηκε αλλά έτσι είναι τα πράματα..

α γιαυτο καηκανε 4 ανθρωποι ζωντανοι στην τραπεζα και επισης καταστραφηκε και λεηλατηθηκε η αθηνα μετα την δολοφονια του παιδιου;;

ειχανε χτυπησει και αυτοι ανθρωπους με τα κωλομηχανακια τους; :rolleyes:

Δημοσ.

Αφού το πήγες εκεί το συνεχίζω.. Οι άνθρωποι κάηκαν γιατί κάποιοι υπάνθρωποι τους έριξαν μπουκάλια.. Βέβαια το ίδιο υπάνθρωπος είναι και αυτός που τους ανάγκασε να κατσουν μέσα σε τράπεζα όταν είναι προγραμματισμένο να περάσει πορεία από εκεί.. Θα έπρεπε αυτοί που ανέφερα να μην δουν ποτέ ήλιο ξανά..

Όσο για το αν καταστράφηκε και λεηλατήθηκε η αθήνα δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε μιας και δεν μένω αθήνα.. Από τα βιντεάκια που είδα όμως από εκεί είδα πολλά με ασφαλίτες, χρυσαυγίτες, φίλους μπάτσων να κατακλέβουν μαγαζιά.. Θεσσαλονίκη δε νομίζω να κάηκε κάτι που με στεναχώρησε.. τράπεζες κάηκαν και πολυεθνικές.. ασφαλισμένα όλα και το κάψιμο συμβολικό..

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα.. Ετσι ειναι δυστυχως...

Δημοσ.

Αφού το πήγες εκεί το συνεχίζω.. Οι άνθρωποι κάηκαν γιατί κάποιοι υπάνθρωποι τους έριξαν μπουκάλια.. Βέβαια το ίδιο υπάνθρωπος είναι και αυτός που τους ανάγκασε να κατσουν μέσα σε τράπεζα όταν είναι προγραμματισμένο να περάσει πορεία από εκεί.. Θα έπρεπε αυτοί που ανέφερα να μην δουν ποτέ ήλιο ξανά..

Όσο για το αν καταστράφηκε και λεηλατήθηκε η αθήνα δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε μιας και δεν μένω αθήνα.. Από τα βιντεάκια που είδα όμως από εκεί είδα πολλά με ασφαλίτες, χρυσαυγίτες, φίλους μπάτσων να κατακλέβουν μαγαζιά.. Θεσσαλονίκη δε νομίζω να κάηκε κάτι που με στεναχώρησε.. τράπεζες κάηκαν και πολυεθνικές.. ασφαλισμένα όλα και το κάψιμο συμβολικό..

Ετσι ειναι, οταν ειναι προγραμματισμενο να περασει πορεια απο καπου, ολοι αυτοι που βρισκονται στον εκει δρομο, πρεπει να κλεινουν, να κρυβονται, να κατεβαζουν ρολλα, α, αμα τυχει και ειναι και κανενας απο την πορεια ορεξατος, να στηνουν και λιγο κ@λαρακι.

Απο δω και περα λοιπον θα ρυθμιζουμε τη ζωη μας αναλογα με το αν θα περασει πορεια η οχι, γιατι αυριο μπορει να μη ζουμε, επειδη δεν προσεξαμε. Οι ανθρωποι εχουν οργανωση, προγραμματισμο, κι εμεις αδιαφορουμε;

Καταντια.

Δημοσ.

Τελικά κι απ' ότι λένε και οι συνομωσιολογικές θεωρίες,όλη αυτή η απαξίωση των Ελληνικών σωμάτων ασφαλείας (βλέπε και χτεσινό φλιτάρισμα απ τα ΜΑΤ σε συναδέρφους τους-lol) κατευθεύνεται από "σκοτεινές" δυνάμεις και σκοπό έχουν την επέλαση των €μπατσων.

Τουλάχιστον δεν θάχουμε κρίσεις συνείδησης ότι και καλά χτυπάμε τα "δικά μας" παιδιά.

Ζωή σε λόγου μας.

Υ.Γ.Μεράκι τόχω να τα σπάω παρέα με μακρυμάλη+αξύριστο ασφαλίτη. :devil:

Δημοσ.

οι υπανθρωποι που λες ηταν διαδηλωτες,ηταν μερος του λαου,δεν ηταν ασχετοι.Αρα ηταν ο λαος που τα εκανε αυτα.Ο λαος ηταν αυτος που ειχε περικυκλωσει την τραπεζα,ειχε ριξει τις μολοτωφ και φωναζε να καουν οι ανρθωποι μεσα.

Ομοιως η αθηνα καταστραφηκε απο διαδηλωτες,εκατονταδες νεοι που υποτιθεται ειχανε κατεβει κατω να διαδηλωσουν ηταν αυτοι που βαζανε φωτιες,λεηλατουσανε και καταστρεφανε ξενες περιουσιες.

Και οι νεοι δεν ειναι μερος του λαου; Αρα ο λαος ηταν αυτος που εκαψε την αθηνα.

Επομενως τα παραπανω δειχνουν οτι δεν υπαρχουν διαχωριστικες γραμμες αναμεσα στο εμεις ο παντα αθωος ελληνικος λαος και εσεις οι παντα κακοι μπατσοι του συστηματος.

Και πως θα μπορουσε να υπαρχει ενας διαχωρισμος οταν ο ιδιος ο λαος γεννησε,συντηρει και προστατευει το υπαρχον καθεστως επειδη ετσι τον συμφερει,ετσι πηγαζει απο την νοοτροπια και αμαθεια του,ετσι ανικανος και αναξιος ειναι για κατι καλυτερο.

Διαφωνεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...