xpapias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Γειά χαρά. Έχω τον Chrome, τελευταία έκδοση και έχω πραγματικά απελπιστεί. Διαγράφω το ιστορικό από το κουμπί clear browsing data και ενώ έχω σχεδόν διαγράψει τα πάντα - μέχρι και τους κωδικούς από τα fora/το e-mail μου - το autocomplete στα urls παραμένει. Έχω εγκαταστήσει και ένα καθαριστικό (ClickClean) αλλά ούτε και αυτό κάνει δουλειά. Αποτέλεσμα είναι κάθε φορά που πάω να γράψω μια διεύθυνση να μου προτείνει και κάποια άλλη την οποία έχω επισκευθεί. Καμια ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω?
nikomas50 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε να διαγράψεις (ή για περισσότερη ασφάλεια να μετακινήσεις ώστε να υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς) τα αρχεία που βρίσκονται "χύμα" στο φάκελο %userprofile%\Local Settings\Application Data\Chromium\User Data\Default χωρίς να διαγράψεις τους υποφακέλους.
xpapias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εκανα μια αναζήτηση φακέλου "Chromium" αλλά δεν υπάρχει πουθενά...
xpapias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 C:\users\hp\appdata\local\google\chrome\User Data\Default ήταν τελικά. Και μου διέγραψε τα πάντα μεταξύ των οποίων και passwords (είχα κρατήσει ένα αντίγραφο). Είναι σαν να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα για πρώτη φορά.
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ok δηλαδή; Γιατί πρέπει να καθαρίσεις και το ιστορικό από το account σου στο gmail Αν το είχες στο chrome
xpapias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Να σου πω την αλήθεια είναι πολύ πιο γρήγορος. Απλά "έχασα" τα πάντα. Το ιστορικό με το account μου στο gmail δε νομίζω ότι έχει να κάνει. Το είχα ρυθμίσει να μην αποθηκεύει τις αναζητήσεις μου.
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Α οκ τότε αν είχες κάνει ρύθμιση. Ελπίζω αυτό το "έχασα" να είναι σχήμα λόγου ε; Τους είχες κρατήσει φαντάζομαι. Βέβαια θα μπορούσες πριν σβήσεις τα πάντα, να κρατήσεις 3 αρχεία 1)Bookmarks 2)Bookmarks.bak 3)Login Data Που είναι οι σελιδοδείκτες σου και οι κωδικοί σου
xpapias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Είχα κρατήσει αντίγραφο από το φάκελο, εννοείται. Ευχαριστώ και τους δύο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.