Προς το περιεχόμενο

Chrome - Διαγραφή παλιών url από το autocomplete

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Έχω τον Chrome, τελευταία έκδοση και έχω πραγματικά απελπιστεί.

Διαγράφω το ιστορικό από το κουμπί clear browsing data και ενώ έχω σχεδόν διαγράψει τα πάντα - μέχρι και τους κωδικούς από τα fora/το e-mail μου - το autocomplete στα urls παραμένει. Έχω εγκαταστήσει και ένα καθαριστικό (ClickClean) αλλά ούτε και αυτό κάνει δουλειά.

clearbrowsingdata1.jpg

clearbrowsingdata2.jpg

Αποτέλεσμα είναι κάθε φορά που πάω να γράψω μια διεύθυνση να μου προτείνει και κάποια άλλη την οποία έχω επισκευθεί.

Καμια ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω?

Δημοσ.

Δοκίμασε να διαγράψεις (ή για περισσότερη ασφάλεια να μετακινήσεις ώστε να υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς) τα αρχεία που βρίσκονται "χύμα" στο φάκελο %userprofile%\Local Settings\Application Data\Chromium\User Data\Default χωρίς να διαγράψεις τους υποφακέλους.

Δημοσ.

C:\users\hp\appdata\local\google\chrome\User Data\Default ήταν τελικά.

Και μου διέγραψε τα πάντα μεταξύ των οποίων και passwords (είχα κρατήσει ένα αντίγραφο). Είναι σαν να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα για πρώτη φορά.

Δημοσ.

ok δηλαδή; Γιατί πρέπει να καθαρίσεις και το ιστορικό από το account σου στο gmail Αν το είχες στο chrome

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια είναι πολύ πιο γρήγορος. Απλά "έχασα" τα πάντα.

Το ιστορικό με το account μου στο gmail δε νομίζω ότι έχει να κάνει. Το είχα ρυθμίσει να μην αποθηκεύει τις αναζητήσεις μου.

Δημοσ.

Α οκ τότε αν είχες κάνει ρύθμιση.

Ελπίζω αυτό το "έχασα" να είναι σχήμα λόγου ε; Τους είχες κρατήσει φαντάζομαι.

Βέβαια θα μπορούσες πριν σβήσεις τα πάντα, να κρατήσεις 3 αρχεία

1)Bookmarks

2)Bookmarks.bak

3)Login Data

Που είναι οι σελιδοδείκτες σου και οι κωδικοί σου ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...