Προς το περιεχόμενο

θορυβος κατα την εκινηση

vasilis.g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γι'αυτο το ειπα βρε. :P

Ναι αλλά πήγα να αρπαχτώ βασικά :lol:

Έχω και ώρες online στην πλάτη μου :P

Δημοσ.

βασικα τον εχω κλεισει τωρα,τον ανοιξα πριν και εκανα αυτο που μου ειπες για να δω ποιο κανει τον θορυβο,πρεπει να αλαξω τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Αν ξέρεις να το ανοίξεις και αν ανοίγει και δεν είναι κανένα fix, άνοιξέ το και δες πως μπορείς να το φτιάξεις. Διαφορετικά άστο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι του λέτε τόση ώρα του παιδιού; Έχω λιώσει από ΤΟ γέλιο!!!!! :lol: :lol: :lol:

Και τα 2 βιντεάκια είναι τέλεια!!! Το ένα ακούγεται σαν πριονοκορδέλα από ξυλουργείο και το άλλο ακούγεται σαν να γκαζώνει μηχανότρατα γεμάτη με τουρίστες και τους πάει στο πέλαγος :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Δε χάνεις τίποτα αν κάνεις και ένα τεστ στο psu σου πάντως.

@tarantules :lol: ήτανε τέλεια περιγραφή :P

Δημοσ.

Βασίλη πάλι ανοιχτό έχεις τον υπολογιστή παιδί μου; Είναι ώρες κοινής ησυχίας....Δεν αντέχω άλλο να μας πάνε νυχτιάτικα στο αστυνομικό τμήμα.Είναι η 5η φορά μέσα στην εβδομάδα.Αμαν πια! :lol:

By the way : Έχεις σκεφτεί ποτέ να δωρίσεις το pc σου σε μια δημόσια υπηρεσία; Τουλάχιστον εκεί θα είναι χρήσιμο.Δεν θα αφήνει τους υπαλλήλους να κοιμόνται στο πόστο τους :lol:

Δημοσ.

Κατά 99% είναι τα μπιλάκια μέσα στα ανεμιστήρια που κάνουν το θόρυβο...

Το υπόλοιπο 1% τι είναι;

@vasilis.g Θα χρειαστεί να το αλλάξεις κάποια στιγμή, θα χειροτερέψει δεν πρόκειται να φτιάξει μόνο του.

Το καθάρισμα δεν βλάπτει αλλά δεν πρόκειται να σου λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Το υπόλοιπο 1% τι είναι;

Σκόνη πάνω στα φτερά του ανεμιστήρα που τον κάνουν να γυρνά παράκεντρα και να δημιουργεί αυτό τον θόρυβο (ναι μου έχει τύχει!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...