papioeirini Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Κλασσικό πρόβλημα ιού- ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί αν είναι αυτό. Αναφέρω την κατάσταση μου για να βγάλετε διάγνωση! Έχω ένα απλό, πλην όμως ολοκαίνουριο λαπτοπ καθότι όχι μόνο είμαι ασχέτη, αλλά το θέλω για πολύ βασικές λειτουργίες. Ενώ είχα norton, μία μέρα άρχισε ο exporer να μου ανοίγει από μόνος του σε site πορνό(!!) ενώ δεν είχα μπει ποτέ σε σχετική ιστοσελίδα στο παρελθόν. Απεγκατέστησα πλήρως τον IE και χρησιμοποιώ αποκλειστικά μοτζίλα. Κατέβασα το kaspersky pure free trial για να δω τι γίνεται.Καθάρισα κάποια πράματα, η σύνδεση μου όμως παρέμενε αργή ενώ δε θα έπρεπε, αλλά τουλάχιστον δεν μου πετάγονταν διάφορα. Ο υπολογιστής όμως ζοριζόταν, ήταν φανερό ότι ήταν ακόμη άρρωστος, συν του ό,τι άρχισε να μου βγάζει ένα περίεργο πρόβλημα το word. Τώρα έχω το AVG επίσης free trial και τα πράματα είναι τώρα ακόμα χειρότερα. Όταν μπαίνω σε ιστοσελίδα από κάτω φαίνεται ότι προσπαθεί να ανακατευθυνθεί αλλού και ξαφνικά ο μοτζιλα δεν ανταποκρίνεται.Εξακολουθούν να ανοίγουν ξαφνικά διάφορα sites. ΔΕΝ μπορώ να κάνω φορμάτ. Δεν έχω χρόνο ούτε για αστείο. Δεν μπορώ να το πάω να μου το κάνουν- καθότι είμαι εξωτερικό και τα γαλλάκια είναι αδύνατον να τρέξουν κάτι εκτός από γαλλικά! Δεν μπορώ να κάνω μίνι φορμάτ σε επανεκκίνηση σε προηγούμενη ημερομηνία, γιατί δεν μου βγάζει ημερομηνία 2 μήνες πριν! Πρέπει να το καθαρίσω οπωσδήποτε, αν χάσω την διπλωματική μου και όλη μου την έρευνα θα χαθώ! Δεν ξέρω αν πρέπει να φοβάμαι και για την πιστωτική μου. Και τώρα η ερώτηση κρίσεως: Ξέρετε κανένα πρόγραμμα πιο δυνατό από το kaspersky;Η τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ 'γιατρέ' και συγγνώμη που σας κούρασα....
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Για τα παράθυρα που συνεχίζουν να σου πετάγονται γιατρός = malwarebytes Μπες σε safe mode κάνε του update και δώσε πλήρες σκανάρισμα. Τώρα αν τα προβλήματα συνεχίσουν θα έχει νέο επεισόδιο το έργο. Για την πιστωτική σου να ανησυχείς αν έχει περάσει κανένα keylogger στο pc. Πόσο καιρό τραβάει η ιστορία; Τίποτα περίεργο στο λογαριασμό της κάρτας σου; edit: Ξέχασα τους καλούς μου τρόπους. Bienvenue mademoiselle
thanocaster Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πριν κάνεις ό,τιδήποτε, αμέσως backup την διπλωματική σε cd, dvd, εξωτερικό σκληρό, usb, μαγνητοταινία, δισκέτα 3.5", δισκέτα 5.25" και ό,τι άλλο storage media έχεις εύκαιρο. Μετά, πήγαινε control panel -> add/remove software και άρχισε να ξεριζώνεις ό,τι φαίνεται άχρηστο, ύποπτο (toolbars κλπ) ή/και αντιβιοτικό. Αφού τα βγάλεις ΟΛΑ, κάνεις reboot και εγκαθιστάς ΕΝΑ antivirus (κάτι σε kaspersky, antivir) και κάποιο αξιόπιστο (σχετικά, ψάξε στο φόρουμ) antispyware. Full scan and clean σε safe mode. Σταυρώνεις δάχτυλα και κάνεις reboot. ΥΓ> Παίζει να είναι η πρώτη και μοναδική φορά που σε φόρουμ εκτός μπλα μπλα στο ινσόμνια υπάρχουν δυο συνεχόμενα θυληκά ποστ.
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ΥΓ> Παίζει να είναι η πρώτη και μοναδική φορά που σε φόρουμ εκτός μπλα μπλα στο ινσόμνια υπάρχουν δυο συνεχόμενα θυληκά ποστ. Μη το λες
papioeirini Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Merci beaucoup les potes! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τα δεδομένα μου τα έχω όλα βάλει σε εξωτερικό δίσκο και τη διπλωματική άρχισα να την ανεβάζω και σε box στο ιντερνετ για σιγουριά! Καρμεν, το λογισμικό που μου πόσταρες την έκανε τη δουλείτσα του τελικά, εντόπισε μερικά απαίσια και σιχαμερά malaware που τα διέγραψα πάραυτα! Ευχαριστώ και πάλι!!! Αρχίζω να τον ξανατρέχω σήμερα, σταυρώνω δάκτυλα και εύχομαι να μη χρειαστούν άλλα χαρτομάντηλα για το pc μου! Ουπς, ξέχασα! keylogger τι είναι; Όταν είχα τρέξει τον kaspersky μου είχε καθαρίσει τον ιό, αλλά πριν μου είχε βγει μία δυσλειτουργία λέει του Hotkey ή κάτι τέτοιο. Όταν το είχα γκουγκλάρει να δω τι σημαίνει δε μου φάνηκε κάτι επικίνδυνο, λες όμως να είναι; Είπαμε, είμαι και λίγο άσχετη η καψερή!
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ωραία ελπίζω να πάνε όλα καλά από δω και πέρα. Πες αν συνεχίζει τα τρελά του. Το keylogger είναι κακόβουλο λογισμικό και αυτό που κάνει είναι να καταγράφει τα πλήκτρα από το keyboard σου. Με άλλα λόγια κλέβει κωδικούς κλπ. Σε ρώτησα από πότε είναι αυτή η ιστορία και αν έχεις δει τίποτα περίεργο στην κάρτα σου, μήπως και βγει κάποιο συμπέρασμα. Καλά να περνάς στη Γαλλία. Φάε κανένα κρουασάν και για μας
papioeirini Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ Κάρμεν για τις πληροφορίες! Είσαι θεά! Πριν κανένα δίμηνο ξεκίνησε η όλη ιστορία. Πάνως δεν έχω δει ευτυχώς καμία περίεργη κίνηση στον λογαριασμό μου! ΥΓ. Έχουν ωραία κρουασάν γαμ@&$ και τα κιλά μπαίνουν το ένα μετά το άλλο...! Τρώω κρουασάν για εσάς, πιείτε ελληνικό καφεδάκι για εμένα!
alieus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Καλού κακού για antivirus έχε υπ' όψη σου και το avast free. Μου έκανε δουλειά που δεν την έκαναν τα eset, kaspersky κλπ. Αφού όλα πάνε καλά δεν χρειάζεται να το περάσεις, αλλά αν τυχόν χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε ό,τι έχεις τώρα δες κι αυτό. Πολύ πολύ καλό για free...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.