Προς το περιεχόμενο

Nero 7

guppy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω 2 βιντεάκια 700mb περίπου και τα δύο. Πως μπορώ να τα γράψω σε cd;;; Πήγα τα έβαλα μέσα στο nero αλλά στο dvd player δεν παίζουν, μου εμφανίζουν μόνο το κεντρικό μενού. Μήπως πρέπει να τα γράψω σε dvd;;;

Το έγραψα σε λάθος ενότητα, συγνώμη...

Τα έβαλα στο φωτο-βιντεο, δημιουργία βίντεο vcd. Μήπως θέλει σε dvd;;;;

Δημοσ.

Αυτή την επιλογή θα την κάνω από το nero;

Δεν μπορώ να γράψω σε dvd με το nero δεν ξερω γιατι....avi ειναι τα βιντεο.

Δημοσ.

Ενα δισκακι cd χωραει ως 700ΜΒ δεδομενων. Αν τα βιντεο σου ειναι 700ΜΒ εκαστο προφανως δεν θα χωρεσουν σε ενα δισκακι, οποτε θες ειτε 2 δισκακια cd ειτε 1 δισκακι dvd.

Εκει θα τα γραψεις επιλεγοντας να γραψεις cd/dvd δεδομενων και θα τα περασεις μεσα σαν κανονικα αρχεια που θα εγραφες σε δισκακι.

Αυτο ομως προϋποθετει κατι αλλο πιο βασικο. Το επιτραπεζιο dvd player στο οποιο θα τα παιξεις να μπορει να παιξει avi. Γιατι αν δεν μπορει...

Αν δεν μπορει, πρεπει να τα μετατρεψεις σε dvd (με την αντιστοιχη δομη φακελων και υποφακελων) που ειναι χρονοβορο και γινεται με αλλη εφαρμογη (winavi, dvdflick, convertxtodvd κλπ) και μετα να το γραψεις σε δισκακι σαν βιντεο dvd. Η ολη διαδικασια (μετατροπη και εγγραφη) θα σου παρει πολυ περισσοτερη ωρα απο την παραπανω που ειναι εγγραφη μονο.

Με video cd δεν αξιζει να ασχοληθεις, Χανεις σε ποιοτητα, σε χρονο και ισως σε δισκακια, γιατι δεν νομιζω video cd να χωραει πανω απο 30 λεπτα βιντεο.

Δημοσ.

Στην επιλογή του nero φωτο-βιντεο δεν μπορώ να τα γράψω σε dvd. Στο cd-dvd δεδομένων τα έγραψα αλλά δεν παίζουν ούτε στο home cinema ούτε στο dvd player. Τα έγραψα όμως σε cd να δοκιμάσω λες σε dvd μήπως και παίξουν;; Σε cd μου δείχνει μόνο το κύριο μενου.

740mb είναι και τα δυο μαζι..Παίζει ρόλο αν τα γράψω σε dvd ή cd;;

Να τα βάλω μαζί με τον φάκελό τους ή μόνο τα βιντεάκια;;

Jim ok τα έκανα όπως μου είπες...παίζουν κανονικά...Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...