florevil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Γεια σας ξερει κανεις που μπορω να αγορασω φαρδια παντελονια (jeans) ? Τα οπαια να ειναι προς το λευκο...και λιγο σκισμενα Θελω να παραγγειλω online αλλα δεν βρισκω.. Ξερει κανεις να με βοηθησει ?
Galatea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ποζέρια λέει! Lol! Επίσης αν σε ενδιαφέρουν και οι online αγορές γιατί δεν ψάχνεις γενικά για baggy clothes σε ebay κτλ; Πιστεύω ότι κάτι θα βρεις εκεί...
florevil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω παιδια Θα ψαξω αν εχει κατι αλλο να μου προτεινει καποιος ας το γραψει
salliara Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 λευκα φαρδια σκισμενα τζιν?? δε θα βρεις. ειναι αρκετα off fashion νομιζω. Μονο σε καμια βιοτεχνια αμα βρεις, κ μαλιστα στα ελατωματικα, για να ειναι κ σκισμενα!
florevil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 :DDD Βασικα ειχα δει στο pull and bear κατι ωραια και τα ψαχνω παντου.. δεν ηταν ακριβως σκισμενα απλος ξεθοριασμενα any ideas ? υπαρχει pull and bear .gr ?
salliara Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ε γιατι δεν ξαναπας στο pull n bear? απ οσο ξερω οχι δεν εχει site. παντως δεν αστειευομαι για τη βιοτεχνια. μου φερανε προσφατα τζιν για εγγυους τελειο φαρδυ με λαστιχο απλα λιγο σκισμενο απο τα ελαττωματικα - παμφτηνο φανταζομαι, το ραψα και μουρλια
florevil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 χαχα απλος μενω μακρυα απο την αθηνα και δεν μπορω να παω ευκολα :/ ευχαριστω παντος
NewProject Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εχει site ... βαζεις στο google 'pull and bear' , μπαινεις στη 1η σελιδα , μετα πας πανω , Collections > Showroom > Greece
florevil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εχει site ... βαζεις στο google 'pull and bear' , μπαινεις στη 1η σελιδα , μετα πας πανω , Collections > Showroom > Greece ευχαριστω θα το κοιταξω
JohnXarxas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 τα σκίζεις και μόνος σου όποτε θες, δεν τίθεται θέμα
TwitterLover Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Και Γιατι δεν πας για ψώνια και καφέ με κανά φίλο σου; Τεσπα, Pepe Jeans, Levis Strauss and Co. Τα θεωρώ Top. Wrangler Lee να κι αλλα .app Edit: δεν είδα ότι μένεις εκτός Αθηνών
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Εγώ θέλω να αγοράσω από εδώ http://www.makaveli-store.com/ αλλα δεν ξέρω πως να το κάνω για να μην πληρώσω πολλά στο τελωνείο.. :unsure:
florevil Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 καλα αυτο πως ηρθε στην επιφανεια εγω ακομα να βρω.. εμμ ναι το γεγονος οτι μενω σχετικα μακρια με προβληματιζει... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.