Προς το περιεχόμενο

παντελονια Φαρδια ?

florevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

ξερει κανεις που μπορω να αγορασω φαρδια παντελονια (jeans) ? Τα οπαια να ειναι προς το λευκο...και λιγο σκισμενα :D Θελω να παραγγειλω online αλλα δεν βρισκω.. Ξερει κανεις να με βοηθησει ? :D

Δημοσ.

Ποζέρια λέει! Lol!

Επίσης αν σε ενδιαφέρουν και οι online αγορές γιατί δεν ψάχνεις γενικά για baggy clothes σε ebay κτλ; Πιστεύω ότι κάτι θα βρεις εκεί...

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια :D Θα ψαξω αν εχει κατι αλλο να μου προτεινει καποιος ας το γραψει :)

Δημοσ.

λευκα φαρδια σκισμενα τζιν?? δε θα βρεις. ειναι αρκετα off fashion νομιζω.

Μονο σε καμια βιοτεχνια αμα βρεις, κ μαλιστα στα ελατωματικα, για να ειναι κ σκισμενα! :-D

Δημοσ.

:DDD Βασικα ειχα δει στο pull and bear κατι ωραια και τα ψαχνω παντου.. δεν ηταν ακριβως σκισμενα απλος ξεθοριασμενα :) any ideas ?

υπαρχει pull and bear .gr ?

Δημοσ.

ε γιατι δεν ξαναπας στο pull n bear? απ οσο ξερω οχι δεν εχει site.

παντως δεν αστειευομαι για τη βιοτεχνια. μου φερανε προσφατα τζιν για εγγυους τελειο φαρδυ με λαστιχο απλα λιγο σκισμενο απο τα ελαττωματικα - παμφτηνο φανταζομαι, το ραψα και μουρλια :rolleyes:

Δημοσ.

χαχα :P απλος μενω μακρυα απο την αθηνα και δεν μπορω να παω ευκολα :/ ευχαριστω παντος :)

Δημοσ.

εχει site ... βαζεις στο google 'pull and bear' , μπαινεις στη 1η σελιδα , μετα πας πανω , Collections > Showroom > Greece

ευχαριστω θα το κοιταξω :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και Γιατι δεν πας για ψώνια και καφέ με κανά φίλο σου; Τεσπα, Pepe Jeans, Levis Strauss and Co. Τα θεωρώ Top. Wrangler Lee να κι αλλα :P

iphone.png.app

Edit: δεν είδα ότι μένεις εκτός Αθηνών

Δημοσ.

καλα αυτο πως ηρθε στην επιφανεια :D

εγω ακομα να βρω.. εμμ ναι το γεγονος οτι μενω σχετικα μακρια με προβληματιζει... :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...